Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Candy (2006)

İki genç bohemian birbirine bağlanmıştır -- birbirine deliler gibi aşık olan ikili -- aynı zamanda uyuşturucu dünyasında hayal kurmaya ve kendi dünyalarındaki ile gerçeğide yaşamaya çalışmaktadırlar... Bir başka 'wasted life' örneğini yani harcanan yaşamlar veya harcanmış yaşamlar filmi. İnsanın zevk alma ve aldığı zevkle içinde bulunduğu durum arasındaki farkı değerlendiremediği anların filmi. Kaçırmayın diyorum... Özellikle Heath Ledger (Brokeback Mountain) ve Geoffrey Rush (Shine) dikkat. Bir diğer sahnede kızın duvarlara yaşam öyküsünü yazdığı sahne...

Yönetmen: Neil Armfield

Oyuncular: Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush, Tom Budge, Paul Blackwell. Tara Morice

post-2-1186022889_thumb.jpg

Two young bohemians hooked on each other -- and on smack -- head down the path to perdition in this potent drama directed by Neil Armfield. Giddily in love, Dan (Heath Ledger) and Candy (Abbie Cornish) soon find themselves swept up in a vortex of addiction that inexorably unravels their relationship and their lives. Geoffrey Rush is outstanding as the indulgent chemistry professor (and functional junkie) who supplies the couple with heroin.

Director: Neil Armfield

Cast: Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush, Tom Budge, Paul Blackwell. Tara Morice

Not: bu filmi Tangeriin'e önereyim... onun seveceği bir film....

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Ben de kacirmayin diyorum.

Uyusturucu insani nasil kontrol ede biliyor tam goruyorsunuz tam gercek hayatta gibi iyi scenario yapmislar.

Sevgilim kendisini satarken ben araba bekleye bilirmiydim diye dusunmustum ama galba uyusturcu hayatimi onlarda gibi kontrol etse belkide yapardim . Birakmayi denedikleri halda bir kac kez ne kadar zor oldugunu galba tahmin etmediler. Ama hamileyken herseyi daha farkli gorebilirler zanettim acikcasi yanildimmi yanilmadim mi bunuda filme bakinca gorursunuz :) .

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.