Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
canım canım dogal gazsız kümeste yaşamıyolar sosyete şekerim bunlar :D

:lol:

tamam yaa bende evlenecewk birilerini arıyordum :)

:unsure: bir daha mı düşünsem nee :lol::)

Gönderi tarihi:
bebeto buluruz ya önemlimi

dumanlı özgürlük bize mahsus unutun bunları şimdi siz orda daha rahatsınız.. düşünsene dır dır yok çene yok :D:P

sizlerin olmadığı yerde biz de olamayız..

üç çeşit güzel ses vardır..

kadın sesi..

su sesi..

para sesi..

sizlerin dırdır,çene sandığınız şeyler bize en güzel bülbül sesinden de daha güzel gelir..

sizleri dinlemek zevktir biz erkekler için..... :)

Gönderi tarihi:
alla alla... :angry: karşıdan bakınca kızlar yaratık gibimi görünüo.niye yicekmişiz sizi...arkadaşında bi garipmiş yani... :lol:

sen hayatında hiç red edildin mi? ne korkunç bir şey olduğunu biliyo musun?

Gönderi tarihi:

iyi erkek derken önc eonun bi tanımını yapmak laızm bence.

hayatım boyunca 200 kişiden hoşlanıp 192 sini başkalarına kaptırmış bir adam olarak, kaptırdğım adamları sabırla inceledim . hepsinin ortak özelliği şudyu.

daha tanışmadan kesmeye başlayan ,asılan,

daha tanıştığı gün büyük bir rahatlıkla cep telefonunu isteyen ve kene gibi yapışan,

24 saat pişmiş kelle gibi sırıtan ve 24 saat hiç durmadan iltifat eden yıkama yağlamacı tiplerdi.

bence 200 türk kadınından 192 sinin iyi erkek tiplemesi böyle.heyecan verici ve eğlenceli tipler.

ediz hun dediğimiz arkadaşlar kadın için ne heyecan verici ne de eğlenceli olabilir.

bence kadın özellikle de gençken egosunu tatmin edebilecek kendini eğlendirecek bir palyaço arıyo.adamın çapkın da olması laızm..aynı zamanda da terk edilme ve aldatılma korkusunu da yaşatabilecek kadının heyecan duygusuna da hitap eder bu arkadaşlar.kadın kesinlikle ve hzuur aramıyo ve hzuur monoton buluyo. ediz hunların mehmet ali erbiller karşısında hiç şansı yok bence.

Gönderi tarihi:

iyi erkek hiçbir yerden bulunamaz...

çünkü yok öyle bişey.....

dolayısıyla olmayan şey bulunamazda.....

Gönderi tarihi:
iyi erkek hiçbir yerden bulunamaz...

çünkü yok öyle bişey.....

dolayısıyla olmayan şey bulunamazda.....

:lol::lol::P

Biliyomusun şu başlık açıldığından beri dilimin ucuna bu sözler geliyo elim yazmaya gidiyo gidiyo vazgeçiyorum.

Vazgeçiyorum çünkü burada benden çok küçükler var daha hayatın baharındalar.

Yani karamsarlığa düşmemeleri açısından.

Ama artık oldu bi kere sen üzücü gerçeği açıkladın :lol::online2long::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
:lol::lol::P

Biliyomusun şu başlık açıldığından beri dilimin ucuna bu sözler geliyo elim yazmaya gidiyo gidiyo vazgeçiyorum.

Vazgeçiyorum çünkü burada benden çok küçükler var daha hayatın baharındalar.

Yani karamsarlığa düşmemeleri açısından.

Ama artık oldu bi kere sen üzücü gerçeği açıkladın :lol::online2long::sweatingbullets:

oldu bi kere tutamadım kendimi ağzımdan kaçtııııı ;)

Gönderi tarihi:
sen hayatında hiç red edildin mi? ne korkunç bir şey olduğunu biliyo musun?

B) valla reddedilmedim ama öle bile olsa biri reddetti diye hepsi aynımı canım.korkmayın yha.zaten kızlar artık korkak pısırık erkek istemio benden söylemesi.girişken ruhlu cool sevgililer popüler...ilgililere duyurulur... -_-:D

Gönderi tarihi:

iyi erkek nerde bulunur?

Evlenmek yada aşık olmak için arıyorsan üzgünüm pek bir şansın yok...

Ama merak için soruyorsan tarif edeyim..

Şimdi şöyle Çanakkale tarafına gidiyorsun ordan Gelibolu yarım adasına geçiyorsun bu ülkenin en iyi erkekleri,delikanlıları orda.............

Gönderi tarihi:
B) valla reddedilmedim ama öle bile olsa biri reddetti diye hepsi aynımı canım.korkmayın yha.zaten kızlar artık korkak pısırık erkek istemio benden söylemesi.girişken ruhlu cool sevgililer popüler...ilgililere duyurulur... -_-:D

ben red edilmekten çok korkarım.

bi kere tanışmak için çok emek vermişsindir.sevgilisi var mı yok mu öğrenmek için çok emek vermişsindir.benden hoşlanıyor mu diye öğrenmek için çok emek vermişsindir.gizem yapmayı marifet sandıkalrı için bunları öğrenmek çokl zor olur..çoğu zaman da bilgiler olumlu gibidir.tüm bu süreç sırasında kıza asılan tiplerle, kızın diyalog sırasında çıkardığı zorluklarla ,her an birine kaptrırma korkusuyla ve red edilme korkusuyla boğuşuruz.tüm bu eziyetelrin üzerine red ediliriz.size empati diye bişey zaktan yakından uğramadığı için aslında bu satırları boşuna yazıyorum. anlayamazsınız.

red edilmek eksik adamsın ,seni bişeye bezetemedim bas git demektir.(s.g)..bu durumu yaşayan insan çok kötü şekilde ezilir ve kendini çok gereksiz hisseder. özgüven diye bişey kalmaz.hele hele ki red eden kişiyi yunus bülbül ,ilyas salman tipi bi tiple birlikte görünce red edilen şahıs kendini çok daha berbat hiseder. allah beni kahretsin hiç bişeyim ,şu yunus bülbül kadar olamadım der. bunu çok yaşadım.

red edildikten sonra kızla her karşılaşmanda yerin dibine geçersin. kaçacak delik ararsın.kızın her bakışında biraz daha yerin dibine geçersin.o kıza red edildiğin zaman ortamdaki tüm kızların bundan haberi olur.çünkü onları ezmek için bizi red ettiğini büyük bir zevkle anlatır.ortamda bir iki alternatif kız daha varsa onlardan da oluruz. ama en kötüsü red edildikten sonra karşılaşmak, hatta yunus bülbül tipli bir tiple karşılaşmaktır. ki çocuğu kıskandırmak için bu bana asıldım red etti ehki eki der.o eleman da kesin biliyordur. ters ters bakar.

Gönderi tarihi:

bi kere tanışmak için çok emek vermişsindir.sevgilisi var mı yok mu öğrenmek için çok emek vermişsindir.benden hoşlanıyor mu diye öğrenmek için çok emek vermişsindir.gizem yapmayı marifet sandıkalrı için bunları öğrenmek çokl zor olur..çoğu zaman da bilgiler olumlu gibidir.tüm bu süreç sırasında kıza asılan tiplerle, kızın diyalog sırasında çıkardığı zorluklarla ,her an birine kaptrırma korkusuyla ve red edilme korkusuyla boğuşuruz.tüm bu eziyetelrin üzerine red ediliriz.size empati diye bişey zaktan yakından uğramadığı için aslında bu satırları boşuna yazıyorum. anlayamazsınız.

red edilmek eksik adamsın ,seni bişeye bezetemedim bas git demektir.(s.g)..bu durumu yaşayan insan çok kötü şekilde ezilir ve kendini çok gereksiz hisseder. özgüven diye bişey kalmaz.hele hele ki red eden kişiyi yunus bülbül ,ilyas salman tipi bi tiple birlikte görünce red edilen şahıs kendini çok daha berbat hiseder. allah beni kahretsin hiç bişeyim ,şu yunus bülbül kadar olamadım der. bunu çok yaşadım.

red edildikten sonra kızla her karşılaşmanda yerin dibine geçersin. kaçacak delik ararsın.kızın her bakışında biraz daha yerin dibine geçersin.o kıza red edildiğin zaman ortamdaki tüm kızların bundan haberi olur.çünkü onları ezmek için bizi red ettiğini büyük bir zevkle anlatır.ortamda bir iki alternatif kız daha varsa onlardan da oluruz. ama en kötüsü red edildikten sonra karşılaşmak, hatta yunus bülbül tipli bir tiple karşılaşmaktır. ki çocuğu kıskandırmak için bu bana asıldım red etti ehki eki der.o eleman da kesin biliyordur. ters ters bakar.

sen sanırım çok reddedildin.ama bence yinede kızlar için böyle konuşmaman lazım.yoksa daha çok reddedileceksin.herşeye rağmen dünyada kız neslinden iyi üyeler var.böyle konşmakla hepimizi kırıosun.yanlış.

Gönderi tarihi:

reddedildikten sonra kendini hiçbirşey gibi hisstemek yanlış, onun için hiçbirşey olursun, ama sen gene var olursun, onun öyle olması herkesin öyle olduğu anlamına gelmez ki, birinin senden nefret etmesi herkesin senden nefret ettiği anlamına gelmez, bırak ne tip erkeklerle birlikte olursa olsun, sana ne, demek ki sana göre değilmiş, reddedilmeye yapılacak yorum "demek ki bana göre değilmiş" ya da "demek ki birbirimiz için değilmişiz" olmalıdır, yoksa salak birşey için kendini bitiremezsin, bu hayatın kanununa karşı gelmek olur, biri olmaz başkası olur, ayrıca kadınlar biraz şöyle aftif, başı dik, atletik yapılı falan gibi erkekler istemekte pek de haksız değiller, ama her zaman hayat şartları da buna elvermiyor, onu da bilmezler, hayat uzun, 10 sene önce pısırıktım, korkaktım, atletik değildim, içime kapalıydım, ama şimdi değilim, hayata uzun, ve bir bütün olarak bakmak lazım, ayrıca konuşmalarından biraz hassas yapılı olduğun ve aşka ihtiyacın olduğu anlaşılıyor, ben de öyleydim, birisi beni reddettiğinde dünyam kararırdı ama baktım ki külliyen yanlış, bir insanla beraber olacaksın dostum, bunun hesabı yapılmaz ki, herkesin yaşadığı bir hayat var, hayat bazen hepimiz için zor, ama bu hayat devam ediyor, Allah'tan iste ki versin, umutsuzluğa düşersen hepten kaybedersin, umutsuzluğa düşmek bu işin en vahim tuzağı bence, kimsenin buna kendisini kaptırmaması gerekir bana göre, hayat devam ediyor, bence nerede ne olacağı hiç belli olmaz...

Gönderi tarihi:

evet çok red edildim.red edilen adamın psikolojisini yazdım oraya. ne kadar nane bi şey olduğunu anlatmaya çalıştım ama anladığınızı sanmam.evet iyileri vardır herkes şarküteri reyonundan değil.

ama iyileriyle diyalog kurmak ve etkilemek o kadar zor o kadar zor ki en sonunda canımızdan beziyoruz, tam o sıralarda şarküteri reyonundan biri üzerimize gelince de teslim oluyoruz.hiç ağlamayın adam gibi adam yok diye.çok zor olduğunuz için kaçırıyosunuz.

Gönderi tarihi:
reddedildikten sonra kendini hiçbirşey gibi hisstemek yanlış, onun için hiçbirşey olursun, ama sen gene var olursun, onun öyle olması herkesin öyle olduğu anlamına gelmez ki, birinin senden nefret etmesi herkesin senden nefret ettiği anlamına gelmez, bırak ne tip erkeklerle birlikte olursa olsun, sana ne, demek ki sana göre değilmiş, reddedilmeye yapılacak yorum "demek ki bana göre değilmiş" ya da "demek ki birbirimiz için değilmişiz" olmalıdır, yoksa salak birşey için kendini bitiremezsin, bu hayatın kanununa karşı gelmek olur, biri olmaz başkası olur, ayrıca kadınlar biraz şöyle aftif, başı dik, atletik yapılı falan gibi erkekler istemekte pek de haksız değiller, ama her zaman hayat şartları da buna elvermiyor, onu da bilmezler, hayat uzun, 10 sene önce pısırıktım, korkaktım, atletik değildim, içime kapalıydım, ama şimdi değilim, hayata uzun, ve bir bütün olarak bakmak lazım, ayrıca konuşmalarından biraz hassas yapılı olduğun ve aşka ihtiyacın olduğu anlaşılıyor, ben de öyleydim, birisi beni reddettiğinde dünyam kararırdı ama baktım ki külliyen yanlış, bir insanla beraber olacaksın dostum, bunun hesabı yapılmaz ki, herkesin yaşadığı bir hayat var, hayat bazen hepimiz için zor, ama bu hayat devam ediyor, Allah'tan iste ki versin, umutsuzluğa düşersen hepten kaybedersin, umutsuzluğa düşmek bu işin en vahim tuzağı bence, kimsenin buna kendisini kaptırmaması gerekir bana göre, hayat devam ediyor, bence nerede ne olacağı hiç belli olmaz...

ya 30 kişiden hoşlanırsın 20 si red eder, 10 uyla çıkarsın tamam anlarım.

ama 200 kişiden hoşlanıp da 192 kişiyi unutmak zorunda kalınca adamda duygu muygu kalmıyo. ki herkes böyle. delikanlılıktan taviz vermemek için belli etmiyolar içlerine atıyolar.o yüzden de kadınlardan ortalama 8 yıl erken ölüyolar.

her red edilişinde acaba nerde hata yaptım, neyim eksikti diye kendini gözden geçiriyosun. ve bunu artık o kadar çok o kadar çok yapıyosun ki en sonunda gerçekten hiç bişey olduğuna inanmaya başlıyosun. hele ki o yunus bülbül tipli adamlara yenildikten sonra gerçekten adamda özgüven mözgüven kalmıyo.biri olmaz başkası olur demöe. bu ülkede o kadar erkek ihtiyacı yok.erkek arkadaşı olmayan kızı bulmak mesele bi kere.moral sıfır olunca aktif olamıyosun o moralle pasifleşiyosun.başın da dik olamıyo yere bakıp hindi ghibi düşünüyosun. gene aynıo şeyleri yaşamaktan korkuyosun.o moralle vücut da çalışacak enerjiyi hissetmiyosun kendinde.ve hoşlanabileceğin tipte biri görünce arkana bakmadan kaçıyosun.

Gönderi tarihi:
Buradayım diyorum... beni neden duymazlıktan geliyorsun :unsure::(:crying:

bizde tam sana bakıoduk nerelerde kaldı bu süperman diye.kızlar özlenen kahraman bulundu.... :D:P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.