Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 17 yıl ya elfren cnm bnm daha da ayrıntılı anltasana görüşme nasıldı?? hareketleri nasıl?
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl kız işte geldi.benimki yoktu ama yanımızda.dedim işte neden çağırdın daha hala ne istiosun falan.oda dedi ben çağırmadım işte senin sevgilin hala benim peşimi bırakmıoda bir sürü laf işte...bende anlamadım.bende dedim sevgilime bak böyle dedi oda yalan söylüo kıskançlığından yapıo asıl o benim peşimi bırakmıo.kafam allak bullak oldu.bu sefer ben de geleyim benim yanımda desinm bide dio.bu kadar cesurca bu lafı dedine göre doğrumu sölüo acaba diye düşündüm.ama öbür yandan blöfte yapıo olabilir.annamadım gitti bu işi.
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl elfrencim, seninki ikinizede aynı şeyleri söylüyor hatta öyle bi şener şen filmi vardı hala seyrederim, sen bu cocugu bırak yaa sana yaptırdıklarına bak bi once gittin kızla görüştün neden? cunku hala içinde bişey var ve bu cocuk bunu aslaaaaa haketmiyorrr
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl Kızla görüşmen bile hata. Onun seviyesine indirme kendini.Bak ona inanmamış bana geldi konuşmaya demiştir kesin.
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl bende öyle düşünürüm genelde seviyesine düşmemek lazım böylelerinin ama yha dedim sevgilim doğru söylüyorsa.o zaman 4 senelik emeğime yazık olmazmı?onun için gittim.ve gördüm ki sevgilim doğru söylüyor....ama hala barışmadım.beni böyle bi karmaşanın içine soktuğu için hala kızgınım...
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl canım sen içinden geldigin gbi dawrandın, ama artık kendini uzak tut
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl Evet bencede sevgilin doğruyu söylüyor. Ben ikna oldum şahsen ama yinede dikkatli ol derim. Hemen yelkenleri suya indirme. Sanki hala kırgınmış gibi biraz naz yap ama çok uzatma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.