Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Jake Paul, Mike Tyson'ın tokat atmasının ardından ringde haykırarak söz verdi: 'Ölmeli'

YouTuber'dan boksöre dönüşen Jake Paul, Mike Tyson ile yaptığı törensel tartıdan birkaç dakika sonra, eski dünya ağır sıklet şampiyonu tarafından yüzüne tokat atıldıktan birkaç dakika sonra mikrofona birkaç dövüş sözcüğü haykırdı.

box-1514845.jpg

Paul ve Tyson, Perşembe günü Teksas, Irving'deki Toyota Music Factory'de tartıldılar ve ikisi de Cuma günü ringde karşılaştıklarında izleyicilere neler olacağına dair ufak bir ipucu verdi.

Tyson sahnede yürürken, 27 yaşındaki açıkça istekli Paul, 58 yaşındaki adamın önüne çıktı ve YouTouber'dan boksöre tokat atılmasına neden oldu.

Tyson'ın geri çekilmesi gerekirken, katılan kalabalık soluk soluğa kaldı.

Ancak Paul, etkilenmemiş gibi görünüyordu. Bunun yerine, eski şampiyona öpücükler gönderdi.

"Konuşma bitti," dedi Tyson, maiyetiyle birlikte dışarı çıkmadan önce.

Tokattan sonraki anlarda Paul, "Hiç hissetmedim bile.

"Öfkeli. O öfkeli küçük bir elf."

Şunları ekledi: "Mike Tyson, bunun sevimli bir tokat olduğunu düşündüm."

27 yaşındaki boksör daha sonra küfür dolu bir dizi söze başladı ve yaklaşan dövüşte Iron Mike'ı alt edeceğine söz verdi.

"Artık kişisel," diye ekledi Paul ve ardından mikrofona bağırdı: "Ölmeli."

Eski dünya ağır sıklet şampiyonu Tyson (50-6, 44 nakavt) 19 yıl sonra ilk profesyonel maçı için AT&T Stadyumu'nda ringe geri dönecek ve maç Netflix'te yayınlanacak.

Tyson, 2020'de Roy Jones Jr. ile bir gösteri maçına katıldı ancak Cuma günü kendisinden 31 yaş küçük bir rakiple karşılaşacak.

Dövüşçüler arasındaki önemli yaş farkı göz önüne alındığında, Paul favori olarak belirlendi.

Tyson 227,2 pound (103 kg) ağırlığındayken, Paul 228,4 pound (103,6 kg) ağırlığındaydı.

The Independent, bağımsız düşünceli kişiler için küresel haberler, yorumlar ve analizler sunan dünyanın en özgür düşünceli haber markasıdır. Güvenilir sesimize ve olumlu değişime olan bağlılığımıza değer veren, bağımsız düşünceli bireylerden oluşan büyük bir küresel okuyucu kitlesi oluşturduk. Değişimi gerçekleştirme misyonumuz, bugün olduğu kadar hiçbir zaman önemli olmamıştı.

Kaynak: The Independent

• Admin
Gönderi tarihi:

Dün akşamki Tarihi boks maçının kazananı belli oldu... Jake Paul, Mike Tyson'ı maç puanıyla yendi!

Mike Tyson ile Jake Paul'un karşı karşıya geldiği tarihi maçın kazanan ismi Jake Paul oldu. Paul, 8 round sonunda Tyson’ı 78-74 puanla yendi.

• Admin
Gönderi tarihi:

Netflix, Jake Paul ile Mike Tyson arasındaki dövüş eleştirilerine yanıt verdi

Netflix başkanı Brandon Riegg, yayın platformunun Mike Tyson ile Jake Paul arasındaki büyük dövüşünün "herkese göre olmadığını" kabul ediyor.

Boks efsanesi ve spor ikonu Tyson, Cuma gecesi Dallas'ın AT&T Stadyumu'ndaki ringe YouTuber'dan boksöre dönüşen Paul ile dövüşmek üzere geri dönüyor.

Genel ilgi maça büyük olsa da - Paul yakın zamanda 25 milyon kişinin bugüne kadarki en zorlu dövüşünü izleyeceğini tahmin etti - boks camiasından bazıları izlemeyeceklerini söyledi.

Tyson, 1980'lerin sonu ve 1990'larda dünyanın en iyi ve en ünlü sporcularından biriydi ancak 2004'ten beri profesyonel olarak dövüşmedi.

Spor dünyasında tüm zamanların en iyilerinden biri olarak kabul edilse de kariyeri de tartışmalarla gölgelendi.

1990'ların başında tecavüzden hüküm giydikten sonra altı yıllık cezasının üç yılını çekti. Ringin içinde rakibini ısırdığı için kötü şöhretli bir şekilde diskalifiye edildi.

Bazı uzmanlar, bu yılın başlarında dövüşün ertelenmesine neden olan tıbbi bir sorun yaşayan 58 yaşındaki Tyson için de endişelerini dile getirdiler.

Her iki dövüşçünün de yumrukların etkisini azaltan biraz daha ağır eldivenler giymesi ve rauntların üç yerine iki dakika olmasıyla riskler en aza indirildi.

Tyson ayrıca sporun nispeten farkında bir şekilde dövüşüyor, bölücü içerik yaratıcısı Paul, Teksas'taki çatışmadan önce 11 maçta 10 galibiyet ve bir yenilgi rekoruyla övünüyor.Dövüşle ilgili aldığı eleştirilerden bazıları sorulduğunda, Netflix'in Kurgusal Olmayan Eserler Başkan Yardımcısı Brandon Riegg Metro ve diğer yayınlara şunları söyledi: 'Sosyal medya çağında koridorun her iki tarafında da her zaman insanlar olacak.

'Bakın, bu sizin seçiminiz. Netflix'te birçok şeyimiz var, sahip olduğumuz her şey herkese hitap etmiyor. Kendi şartlarınıza göre karar verebilirsiniz, izlersiniz veya izlemezsiniz, hepsi güzel ve iyi.

'Bazı insanların izlemeyeceklerini söylemek için zaman bulmalarını biraz tuhaf buluyorum. Bunu alenen söylüyorlarsa, izlemediklerini düşünüyorum.

'Ama sorun değil, herkesi alamayacağız, herkese göre değil, bu beklenen bir şey. Harika bir gece geçirmeye ve izleyen herkes için eğlenceli ve keyifli bir deneyim yaratmaya çalışıyoruz.'

Bazı dövüş hayranları ayrıca kartın Mike Tyson ile Jake Paul'u Katie Taylor ile Amanda Serrano arasındaki büyük bir kadınlar şampiyonluk mücadelesinin önüne koyduğu için eleştirdi.

Taylor ve Serrano, 2022'de ilk kez geri döndüklerinde Madison Square Garden'ı tamamen doldurdular ve her biri yaklaşık 1 milyon sterlin kazandılar, İrlandalı Taylor puanla galibiyeti aldı.

Riegg, kartın hiyerarşisini eleştirenler sorulduğunda, "Aslında bunu pek duymadık," dedi, ancak Taylor ile Serrano'nun her zaman alt kart dövüşü yerine ortak ana etkinlik olarak faturalandırıldığı unutulmamalıdır.

"Birçok kişinin bunun kadın boksunda yüzyılın maçlarından biri olduğunu söylediğini duydum. Dolayısıyla kadınların daha fazla görünürlük elde etme fırsatı - onlar için daha büyük bir platform olmadığını iddia ediyorum.

"Bu bir ödemeli izleme duvarının arkasında değil, Netflix'te, ortak ana etkinlik olarak faturalandırıyoruz. Her iki kadın da bunun kadın boksu için harika olduğunu söyledi, sonuç ne olursa olsun.

"Bunu gerçekten olumlu bir şey olarak görüyorum. Bunu Mike Tyson ile Jake Paul dövüşüyle eşit görüyorum. Açıkçası tüm bunlar Mike ve Jake'in bunu kabul etmesiyle ortaya çıktı ve biz de oradan inşa ettik ama kadınlar da orada, benim aklımda eşit konumda.'

Tyson ve Paul arasındaki dövüşün nasıl ortaya çıktığını tartışan Riegg - 2016'nın sonlarında Netflix'e katıldı - şunları ekledi: 'Bir yıldan biraz fazla bir süre önce Jake Paul ile bir belgeselimiz vardı [Anlatılmamış: Jake Paul Sorunlu Çocuk].

'Gerçekten iyi gitti ve o da yeteneklerimizin çoğu gibi, erişimimizin ve dağıtımımızın faydasını ve gücünü gördü. Etkilenmişti ve ekibi bize gelip canlı yayın yeteneği ve bir sonraki dövüşünü Netflix'te canlı yayınlamak hakkında sordu.

'Gerçekten ilginç bir teklif olduğunu düşündük. Bunu daha önce teoride düşünmüştük, bu yüzden ona kiminle dövüşeceğini sorduk.

'İsimler hakkında konuşuyorlardı - KSI, Tommy Fury - doğru ismi bulmaya çalışıyorduk ve sonra oldukça rahat bir şekilde daha önce Mike Tyson ile konuştuklarını söylediler.

'O noktada spor başkanımız ve ben ayağa kalktık. Bunu duyduğunuzda neredeyse duymamazlıktan gelemezsiniz. Çok sayıda kutucuğu işaretledi, spor ve boksu aşan bir isim, sporun bir ikonu.'

Netflix dövüş gecesinde kaç kişinin izlemesini bekliyor? Cevap düşündüğünüzden daha karmaşık.

Netflix'in tenis ve golfün yanı sıra boksa ilk adımlarını da denetleyen Riegg, 'Sayılara fazla bağlanmamaya çalışıyorum çünkü açıkçası, gerçekten bilmiyoruz' dedi.

'Hepimiz için yeni bir alan ve sayı aralıkları çok uç noktalardaydı, bu yüzden söylemek zor. Gerçekten, bu bizim ilk girişimimiz olduğu için, umarım mükemmel bir spor ve boks gecesi üretiriz ve sorunsuz geçer.

'Bu bizim için büyük bir değişim. Kaç kişi izleyecek ve ekonomik olarak haklı çıkaracak mı? Bunu hissediyoruz, bu yüzden sağlıklı bir sayı istiyoruz ama her şeyin başı ve sonu olmayacak.'

Kaynak: Metro

• Admin
Gönderi tarihi:

Mike Tyson ve Jake Paul'un kazançları: Her dövüşçü ne kadar para kazandı?

Cuma gecesi Jake Paul ile eski ağır sıklet şampiyonu Mike Tyson arasındaki merakla beklenen mücadele, hemen hemen herkesin daha fazlasını istemesine neden oldu. Mücadele büyük ölçüde bir fiyaskoydu; 58 yaşındaki Tyson'ın bu noktada Paul'ü fiziksel olarak strese sokamayacağı baştan belliydi, YouTube yıldızı ise çoğunlukla puanlarla galibiyete ulaşmaktan memnundu. Ve işleri daha da kötüleştirmek için, Netflix canlı sporları yayınlamaya hazır olduğunu kanıtlamaya çalışırken ciddi teknik sorunlar yaşadığı için yayını izlemek bile bir mücadeleydi.

Ancak etkinliğin kendisi çok etkileyici olmasa da Tyson ve Paul pek umursamıyor. AT&T Stadyumu doluydu, Paul's Most Valuable Promotions 17,8 milyon dolarlık canlı bir gişe duyurdu ve Canelo Alvarez ile Billy Joe Saunders'ın 2021'de kırdığı önceki Teksas rekorunu kırdı. Ve bilet geliri, Netflix'in hak ücreti ve diğer her şey arasında, her iki adam da etkileyici bir kazanç elde edecek. Hem MVP hem de Texas Atletik Komisyonu her dövüşçünün parasını açıklamayı reddetse de, kamuoyunun yorumlarına ve son raporlara dayanarak oldukça iyi bir tahminde bulunabiliriz.

Jake Paul, Netflix'teki Mike Tyson dövüşünden ne kadar kazandı?

Tekrar ediyorum, burada sadece tahmin yürütüyoruz, ancak Paul, dövüş öncesi bir basın toplantısında maaşını düşürmüş gibi görünüyor ve "40 milyon dolar kazanmak ve bir efsaneyi nakavt etmek için buradayım." diyor. İkinci vaadi yerine getirmedi, ancak ilkinin oldukça doğru bir rakam olduğunu söylemek güvenlidir - Tyson daha büyük bir boks ismi olabilir, ancak Paul kendi noktasında daha büyük bir yıldız ve etkinliğin MVP aracılığıyla bir araya getirilmesine yardımcı oldu.

Yine de Tyson için çok üzülmeyin, kendisi de iyi bir iş çıkardı.

Mike Tyson, Netflix'teki Jake Paul dövüşünden ne kadar kazandı?

Tyson'ın kendisi maaş günü hakkında daha ketumdu ve muhabirlere "bu dövüş hayatımı maddi olarak değiştirmeyecek." dedi. Tyson, "Yapmak istediğim bu," dedi. "Bu benim. Şanımı arıyorum."

Yine de sekiz haneli bir ödül kesinlikle yardımcı oluyor ve mevcut tüm kanıtlara göre Tyson'ın aldığı tam olarak bu. Buradaki en güvenilir kaynak Tyson'ın arkadaşı, eski MMA şampiyonu Henry Cejudo. Kendisi, eski ağır sıklet dünya şampiyonunun Paul'e karşı mücadelesi için yaklaşık 20 milyon dolar aldığını iddia ediyor. Sekiz rauntluk bir çalışma için fena değil.

Kaynak: FanSided

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.