Misafir taunus Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 hoşlandığın hiçbir kızı sevmiyormusun kızı sevmiyorsan onun yüzünden niye ayrıldın kız arkadaşınla ,,,,ya ona söyle diyoruz olmaz diyorsun buna söyle diyoruz olmaz diyorsun senin dostundan çok düşmanınmı var niye mutluluğunu kıskansınlar , kendin git konuş diyoruz korkuyorum red ederse diyorsun nediyeceğimi şaşırdım ! onlarmı çıkmanı istemedi 6 ay önce anlıyamadımki şimdi duysalar aranızı bozamazlarmı ? ya madem bu kadar o kızı görmek istiyorsun seviyorsun 2,5 yıldır sende işyerini onun bulunduğu yere yakın taşı başka türlü olmazki ! bir insanı insan olarak çok sevip saygı duymak başka bişey, kadın olarak çok çekici bulmak başka bişey.eski kız arkadaşımı insan larak çok severdim ama kadın olarak çekici bulmuyordum.diğer vatandaş kadın olarak çok çekiciydi sevgilisi vardı ve üzerime üzerime geldi.(sanırım uzak durduğum için kompleks yaptı ve üzerime geldi)sonuç olarak sevgilim iyiydi ama kadınsı değildi, öteki kadınsıydı ama insani tarafı çok zayıftı. bende ikisinden de kurtulmak için hem insan olarak karizmatik bulduğum hem kadın olarak beğendiğim ama 2,5 yıl tanışamadığım bu vatandaşla msnde diyaloğa geçtim.çünkü bana ikisini de gerçekten unutturabilir. tam evlenilecek biri.ama 2 laf etmek için 1000 tane zorluk çıkarıyor. vazgeçmem an meselesi .korkuyorum.rezil olmaktan korkuyorum.onu kaybetmekten korkuyorum.o kızla msn de konuştuğumu arkadaşlarım bilmiyo.bilseler kesin engellerler.daha çıkamadığım biri için iş yerimi neden taşıyayım.sen de bi alemsin.klark kent gibi adam istiyosunuz.haydi evlenirsin de aynı şehirde olman icap eder o başka.. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 hoşlandığım kızları neden sevemdiğimi bin kere yazdım.gizem yaparak huzurumu bozuyolar.zorluk çıkararak sinirimi bozuyolar..(aynı anda 30 kişiye yazan çapkınlara hiç zorluk çıkarmazlar buna sinir oluurm)..zorluk çıkarınca daha değerli olunmaz. sadece krediyi tüketirsiniz.anneleriniz yanlış öğretiyo onu size. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 bir insanı insan olarak çok sevip saygı duymak başka bişey, kadın olarak çok çekici bulmak başka bişey.eski kız arkadaşımı insan larak çok severdim ama kadın olarak çekici bulmuyordum.diğer vatandaş kadın olarak çok çekiciydi sevgilisi vardı ve üzerime üzerime geldi.(sanırım uzak durduğum için kompleks yaptı ve üzerime geldi)sonuç olarak sevgilim iyiydi ama kadınsı değildi, öteki kadınsıydı ama insani tarafı çok zayıftı. bende ikisinden de kurtulmak için hem insan olarak karizmatik bulduğum hem kadın olarak beğendiğim ama 2,5 yıl tanışamadığım bu vatandaşla msnde diyaloğa geçtim.çünkü bana ikisini de gerçekten unutturabilir. tam evlenilecek biri.ama 2 laf etmek için 1000 tane zorluk çıkarıyor. vazgeçmem an meselesi .korkuyorum.rezil olmaktan korkuyorum.onu kaybetmekten korkuyorum.o kızla msn de konuştuğumu arkadaşlarım bilmiyo.bilseler kesin engellerler.daha çıkamadığım biri için iş yerimi neden taşıyayım.sen de bi alemsin.klark kent gibi adam istiyosunuz.haydi evlenirsin de aynı şehirde olman icap eder o başka.. sevgilin iyiydi kadınsı değilmiydi erkekmiydi yani sende şeymisin yoksa nasıl çıktınki ozaman , ayrıca sen zaten 2 sinlede görüşmüyorsun bu durumda zaten unutmuş oluyorsun öyle değilmi onları bniye bu kadar panik yapıyorsun ? bu kız sana sölimyim bence kafası karışmış eski çıktığını unutmak istiyor çünki hala aklı onda sana karşı bir şeyde hissetmiyor bu kadar temkinli yaklaşması bence ondan , senin onu yanlış anlamasından korkuyor yada çok güzelse hava yapıyor , yaa niye engellesinler delimisn onlarla arası çokmu iyi senin bütün kız arkadaşlarına karışıyorlarmı arkadaşların ipler onlarınmı elinde, hayır uzaktayız dediğin için diyorum sen taşı işyerini ona yakın yere iyi fikir Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 sevgilin iyiydi kadınsı değilmiydi erkekmiydi yani sende şeymisin yoksa nasıl çıktınki ozaman , ayrıca sen zaten 2 sinlede görüşmüyorsun bu durumda zaten unutmuş oluyorsun öyle değilmi onları bniye bu kadar panik yapıyorsun ? bu kız sana sölimyim bence kafası karışmış eski çıktığını unutmak istiyor çünki hala aklı onda sana karşı bir şeyde hissetmiyor bu kadar temkinli yaklaşması bence ondan , senin onu yanlış anlamasından korkuyor yada çok güzelse hava yapıyor , yaa niye engellesinler delimisn onlarla arası çokmu iyi senin bütün kız arkadaşlarına karışıyorlarmı arkadaşların ipler onlarınmı elinde, hayır uzaktayız dediğin için diyorum sen taşı işyerini ona yakın yere iyi fikir hayır gay may değilim.abartma.sevgilim kızdı tabi. ama kadınsı yönden pek çekici değildi.naaplım her insan gibi ilgiye ihtiyacım vardı,onu bulabildim razı oldum. biz erkeğiz.kimse kapımızda kuyruk oluştumuyo.seçme şansımız yok sizin gibi.2 siyle şimdilik görüşmüyorum ama ileri tarihlerde aynı ortamda bulunma ihtimalimiz var ve benim o zamana kadar başka biri bulmuş ve başımın çaresine bakmış olmam lazım. yoksa gerilim olur. msn deki insanla sadece tanışmak için 2,5 yıl uğraşmıştım ve aslında krediyi çoktan bitirdi ama dediğim durumlardan dolayı ona geçekten ihtiyacım var.her erkek gibi alternatifsizlikten,çaresizlikten muhatap oluyorum onunla. ama artık o kadar sinir oldum ki listemden silmem an meselesi.ama evet hava yapıyor da olabilir ve bunu anlamak imkansız.çok yüz vermiyorum dünde online idi ama hiç konuşmadım.ortak arkadaşımız olan kızlar geçmişte bana asılıyolardı BACIM ayağı yapmıştım. kuyruk acısı var engellerler.umarım msndeki kız onlara söylememiştir konuştuğumuzu. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 hayır gay may değilim.abartma.sevgilim kızdı tabi. ama kadınsı yönden pek çekici değildi.naaplım her insan gibi ilgiye ihtiyacım vardı,onu bulabildim razı oldum. biz erkeğiz.kimse kapımızda kuyruk oluştumuyo.seçme şansımız yok sizin gibi.2 siyle şimdilik görüşmüyorum ama ileri tarihlerde aynı ortamda bulunma ihtimalimiz var ve benim o zamana kadar başka biri bulmuş ve başımın çaresine bakmış olmam lazım. yoksa gerilim olur. msn deki insanla sadece tanışmak için 2,5 yıl uğraşmıştım ve aslında krediyi çoktan bitirdi ama dediğim durumlardan dolayı ona geçekten ihtiyacım var.her erkek gibi alternatifsizlikten,çaresizlikten muhatap oluyorum onunla. ama artık o kadar sinir oldum ki listemden silmem an meselesi.ama evet hava yapıyor da olabilir ve bunu anlamak imkansız.çok yüz vermiyorum dünde online idi ama hiç konuşmadım.ortak arkadaşımız olan kızlar geçmişte bana asılıyolardı BACIM ayağı yapmıştım. kuyruk acısı var engellerler.umarım msndeki kız onlara söylememiştir konuştuğumuzu. anlattıkların ne bileyim bir an onlar gibi geldi öyleysen benim konum dışında yardımcı olamıycağımı sölücektim fatih ürek daha iyi bilgi verebilir diye ,,,,kadınsılık diyince ne arıyorsun çirkinmiydi ilgilimi değildi soğukmuydu , donukmuyd ney ? sende bu olmazssa 2,5 yıllık tanıştığın olmazza sende diğerindende hoşlanıyorsun ona teklif et belki kabul edicektir. sen insanlara kredi limiti'mi veriyorsun bu nasıl oluyor ya anlamadım limit bitince paydosmu oluyor , eee düşün bu insan eşin limiti bitirdi paydosmu oluyor ? kız arkadaşlarına ne ilgilendirir onlarmı kara verçek ya oooo sen ipleri çoktan ellerine vermişsin, kız hayatını herkeze anlatan birimi kankamı onlarla ? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 anlattıkların ne bileyim bir an onlar gibi geldi öyleysen benim konum dışında yardımcı olamıycağımı sölücektim fatih ürek daha iyi bilgi verebilir diye ,,,,kadınsılık diyince ne arıyorsun çirkinmiydi ilgilimi değildi soğukmuydu , donukmuyd ney ? sende bu olmazssa 2,5 yıllık tanıştığın olmazza sende diğerindende hoşlanıyorsun ona teklif et belki kabul edicektir. sen insanlara kredi limiti'mi veriyorsun bu nasıl oluyor ya anlamadım limit bitince paydosmu oluyor , eee düşün bu insan eşin limiti bitirdi paydosmu oluyor ? kız arkadaşlarına ne ilgilendirir onlarmı kara verçek ya oooo sen ipleri çoktan ellerine vermişsin, kız hayatını herkeze anlatan birimi kankamı onlarla ? valla bu 2,5 uğraşıp da tanışamadığım kız ikisinden de kaliteli ve düzgün biri.tam evlenilecek biri yani.ama kafası fazla karışık.kız bayan arkadaşlarımla pek kanka değil.ama gene de huylanıorum. yahu zaten 2,5 yıl uğraşmışım insan gibi diyalog kurmak için hala uğraşıyorum.bir adam bir kadından en fazla ne kadar hoşlanabilir ya.bu zamanda kim sadece tanışmak için 2,5 yıl uğraşır,leyla il mecnun muyum ben ya. bi insanı en fazla ne kadar sevebilirsn,üçü bir arada kahve içtiğin kupayı en fazla ne kadar sevebilirsin,,, oturduğun sandalyeyi en fazla ne kadar sevebilirsin yani. bir insanın kalbini kazanmak için en fazla ne yaparsın.yeter artık çok sıkıldım.bu kadar zor olmaya hakkı ok. bu dünya için o kadar a önemli biri değil. başka alternatiflerim olsaydı, bu kadar çaresiz olmasaydım listeme almaya bile tenezzül etmezdim.krediyi zaten çoktan bitirmişti. tekrar açtım ama geçmişten kalan bi bıkkınlık var.krediyi gerçekten bitirmek üzere. kadınsılık derken,1.70 civarı boy (daha uzunda olabilir ben 1.82 yim ) mümkünse beyaz ten, armut gibi olmayan, kum saati şeklinde bi vücut.yani şimdi kimi kadın çok güzel olmasa da yeri geldiğinde gel yapalım bakışı atar.kimisi de ilkokul çocuğu gbi bakar.benimki ilkokul çocuğu gibi bakardı.seksilik yanından bile geçmemişti.üreme içgüdüme hiç hitap etmiyordu. ya tanışma zorluğunu biz çekiyoruz, tavlama eziyetini biz çkiyoruz, ilşki sırasında da hp onlar kapris yapıyolar biz çekiyoruz. ilşki hep bizim ittirmmeiz kaktırmamızla yürüyor, gerçekten ilşkiler hep erkeğin sırtından yürüyo ve artık cinsellik de biizm sırtımızdan yürümesin onlarda kadınlık görevlerini bi zahmet biraz yapsınlar yani. bu kadar sıkıcı olmaya hakları yok. devam etsem kesin aldatırdım onu.çok da üzülürdü yavrucak. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 valla bu 2,5 uğraşıp da tanışamadığım kız ikisinden de kaliteli ve düzgün biri.tam evlenilecek biri yani.ama kafası fazla karışık.kız bayan arkadaşlarımla pek kanka değil.ama gene de huylanıorum.yahu zaten 2,5 yıl uğraşmışım insan gibi diyalog kurmak için hala uğraşıyorum.bir adam bir kadından en fazla ne kadar hoşlanabilir ya.bu zamanda kim sadece tanışmak için 2,5 yıl uğraşır,leyla il mecnun muyum ben ya. bi insanı en fazla ne kadar sevebilirsn,üçü bir arada kahve içtiğin kupayı en fazla ne kadar sevebilirsin,,, oturduğun sandalyeyi en fazla ne kadar sevebilirsin yani. bir insanın kalbini kazanmak için en fazla ne yaparsın.yeter artık çok sıkıldım.bu kadar zor olmaya hakkı ok. bu dünya için o kadar a önemli biri değil. başka alternatiflerim olsaydı, bu kadar çaresiz olmasaydım listeme almaya bile tenezzül etmezdim.krediyi zaten çoktan bitirmişti. tekrar açtım ama geçmişten kalan bi bıkkınlık var.krediyi gerçekten bitirmek üzere. kadınsılık derken,1.70 civarı boy (daha uzunda olabilir ben 1.82 yim ) mümkünse beyaz ten, armut gibi olmayan, kum saati şeklinde bi vücut.yani şimdi kimi kadın çok güzel olmasa da yeri geldiğinde gel yapalım bakışı atar.kimisi de ilkokul çocuğu gbi bakar.benimki ilkokul çocuğu gibi bakardı.seksilik yanından bile geçmemişti.üreme içgüdüme hiç hitap etmiyordu. ya tanışma zorluğunu biz çekiyoruz, tavlama eziyetini biz çkiyoruz, ilşki sırasında da hp onlar kapris yapıyolar biz çekiyoruz. ilşki hep bizim ittirmmeiz kaktırmamızla yürüyor, gerçekten ilşkiler hep erkeğin sırtından yürüyo ve artık cinsellik de biizm sırtımızdan yürümesin onlarda kadınlık görevlerini bi zahmet biraz yapsınlar yani. bu kadar sıkıcı olmaya hakları yok. devam etsem kesin aldatırdım onu.çok da üzülürdü yavrucak. o zaman huylanıcak bir durum yok ne huylanıcan, kaliteden kastın ney peki madem kaliteli teklif et bence? sende erkek arkadaşlarına söyle belki aranızı onlar yapar olamzmı ? peki evlendiğin zamanda böyle kaprisler yaparsa ne kadar kaldırabilirsin bir böyle düşün bence derim ....tabi dediğin gibi herşey bir yere kadar...iyide sen rus kadınları gibi birini haya ediyorsun sanki onlar geyşa ruhludur , seninki demekki kaşar değilmiş o yüzden mahçup mahçup bakıyormuş deneyimsiz olduğu için anlıyamadınmı belliymiş , belkide yanında kalsa açılırdı bu defada sen şaşırırdın çirkin olmadığı için değil yani sorun öylemi sen aldatmayı kafana koymuşsun zaten ,,,,bu 2 ci olanmı gel yapalım bakışı yapıyıordu sende yapsaydın kaşınmış işte her neyse diğeri için çık karşısına konuş ihmal etme o laf atmssa sende atmaya zorla güzellik olmazki ama ne şımarıyor çokmo güzel kız fiziği kendi ondan haber ver onada güvenir zaten Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 valla bu 2,5 uğraşıp da tanışamadığım kız ikisinden de kaliteli ve düzgün biri.tam evlenilecek biri yani.ama kafası fazla karışık.kız bayan arkadaşlarımla pek kanka değil.ama gene de huylanıorum.yahu zaten 2,5 yıl uğraşmışım insan gibi diyalog kurmak için hala uğraşıyorum.bir adam bir kadından en fazla ne kadar hoşlanabilir ya.bu zamanda kim sadece tanışmak için 2,5 yıl uğraşır,leyla il mecnun muyum ben ya. bi insanı en fazla ne kadar sevebilirsn,üçü bir arada kahve içtiğin kupayı en fazla ne kadar sevebilirsin,,, oturduğun sandalyeyi en fazla ne kadar sevebilirsin yani. bir insanın kalbini kazanmak için en fazla ne yaparsın.yeter artık çok sıkıldım.bu kadar zor olmaya hakkı ok. bu dünya için o kadar a önemli biri değil. başka alternatiflerim olsaydı, bu kadar çaresiz olmasaydım listeme almaya bile tenezzül etmezdim.krediyi zaten çoktan bitirmişti. tekrar açtım ama geçmişten kalan bi bıkkınlık var.krediyi gerçekten bitirmek üzere. kadınsılık derken,1.70 civarı boy (daha uzunda olabilir ben 1.82 yim ) mümkünse beyaz ten, armut gibi olmayan, kum saati şeklinde bi vücut.yani şimdi kimi kadın çok güzel olmasa da yeri geldiğinde gel yapalım bakışı atar.kimisi de ilkokul çocuğu gbi bakar.benimki ilkokul çocuğu gibi bakardı.seksilik yanından bile geçmemişti.üreme içgüdüme hiç hitap etmiyordu. ya tanışma zorluğunu biz çekiyoruz, tavlama eziyetini biz çkiyoruz, ilşki sırasında da hp onlar kapris yapıyolar biz çekiyoruz. ilşki hep bizim ittirmmeiz kaktırmamızla yürüyor, gerçekten ilşkiler hep erkeğin sırtından yürüyo ve artık cinsellik de biizm sırtımızdan yürümesin onlarda kadınlık görevlerini bi zahmet biraz yapsınlar yani. bu kadar sıkıcı olmaya hakları yok. devam etsem kesin aldatırdım onu.çok da üzülürdü yavrucak. aklı sıra ağırdan satıyor kendini uyanıkmış farkında beyenildiğinin o yüzden afra tafra derler yani ? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 o zaman huylanıcak bir durum yok ne huylanıcan, kaliteden kastın ney peki madem kaliteli teklif et bence? sende erkek arkadaşlarına söyle belki aranızı onlar yapar olamzmı ? peki evlendiğin zamanda böyle kaprisler yaparsa ne kadar kaldırabilirsin bir böyle düşün bence derim ....tabi dediğin gibi herşey bir yere kadar...iyide sen rus kadınları gibi birini haya ediyorsun sanki onlar geyşa ruhludur , seninki demekki kaşar değilmiş o yüzden mahçup mahçup bakıyormuş deneyimsiz olduğu için anlıyamadınmı belliymiş , belkide yanında kalsa açılırdı bu defada sen şaşırırdın çirkin olmadığı için değil yani sorun öylemi sen aldatmayı kafana koymuşsun zaten ,,,,bu 2 ci olanmı gel yapalım bakışı yapıyıordu sende yapsaydın kaşınmış işte her neyse diğeri için çık karşısına konuş ihmal etme o laf atmssa sende atmaya zorla güzellik olmazki ama ne şımarıyor çokmo güzel kız fiziği kendi ondan haber ver onada güvenir zaten ben %50 tipe bakarım %50 karaktere bakarım ve bu arkadaş 10 puan üzerinden 10 puan almıştır benden. öyle olmasa 2,5 yıl neden uğraşaım. hatta şimdi de. kız gerçekten kalite.erkek arkadaşlar da hoşlanıyorlardır.kızlara söylemem, erkeklere hiiiiiiiiiiiiiiiiiç söylemem. o daha tehlikeli.su uyur düşman uyumaz.evet çıkarken erkein peşinde 1 -2 kız oluyor , kızın peşinde 30 kişi oluyor ve erkek inanılmaz eziliyor ama evlenince erkeğin arkasında kapı gibi devlet desteği var. kanun garantisi var.kzıların hiç hoşuna gitmese de şartlar eşitleniyor. kız evlenince o kadar barbarca davranamaz.çünkü evlendiğim zaman kimseye mavi boncuk dağıtamaz.peşinde 20 kişi olamayacak.çünkü yasalar önünde evlilik birliğine aykırı davranmaktan sorumlu olucak ve mahkeme yoluyla süründürürüm.hiç acımam tazminat davası açaım canına okurum.1-2 milyarla kurtulamaz. rus kadınları çok güzeller ve biizmkiler gibi 10 bin tane zorluk çıkarmıyolar.rus kadınını her erkek hayal eder.ama ben de rabırt de niro değilim. illa onlar kadar güzel olması şart değil.tuba ekinci tipi birine fit olurum.hehe aldatmayı hiç sevmem.bana yapılmasını istmediğim bişey kimseye de yapmam empati denne bişey var yani.ne aldatıcam terk ederim. kendini güzel bulmadığını söylüyo ama bence yalan.fanatik bi hayran kitlesi olduğunu sanıyorum. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 ben %50 tipe bakarım %50 karaktere bakarım ve bu arkadaş 10 puan üzerinden 10 puan almıştır benden. öyle olmasa 2,5 yıl neden uğraşaım. hatta şimdi de. kız gerçekten kalite.erkek arkadaşlar da hoşlanıyorlardır.kızlara söylemem, erkeklere hiiiiiiiiiiiiiiiiiç söylemem. o daha tehlikeli.su uyur düşman uyumaz.evet çıkarken erkein peşinde 1 -2 kız oluyor , kızın peşinde 30 kişi oluyor ve erkek inanılmaz eziliyor ama evlenince erkeğin arkasında kapı gibi devlet desteği var. kanun garantisi var.kzıların hiç hoşuna gitmese de şartlar eşitleniyor. kız evlenince o kadar barbarca davranamaz.çünkü evlendiğim zaman kimseye mavi boncuk dağıtamaz.peşinde 20 kişi olamayacak.çünkü yasalar önünde evlilik birliğine aykırı davranmaktan sorumlu olucak ve mahkeme yoluyla süründürürüm.hiç acımam tazminat davası açaım canına okurum.1-2 milyarla kurtulamaz. rus kadınları çok güzeller ve biizmkiler gibi 10 bin tane zorluk çıkarmıyolar.rus kadınını her erkek hayal eder.ama ben de rabırt de niro değilim. illa onlar kadar güzel olması şart değil.tuba ekinci tipi birine fit olurum.hehe aldatmayı hiç sevmem.bana yapılmasını istmediğim bişey kimseye de yapmam empati denne bişey var yani.ne aldatıcam terk ederim. kendini güzel bulmadığını söylüyo ama bence yalan.fanatik bi hayran kitlesi olduğunu sanıyorum. aynı ortamda bulunduğun kızın karakteri zayıfmıydı ,,,yada ayrıldığın kızın ..... erkeklere hiçmi söylemessin bence yanlış kızlar hadi kıskanırlar anladımda erkekler arkadaşınsa yardımcı olurlar dene bir şansını sende baskı kurarsan kız senden kaçar ama demedi deme..... anladım git konuş bakalım farzet red etti napıcan ilk iş olarak yada arkadaş kalalım dedi hıh Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 aynı ortamda bulunduğun kızın karakteri zayıfmıydı ,,,yada ayrıldığın kızın .....erkeklere hiçmi söylemessin bence yanlış kızlar hadi kıskanırlar anladımda erkekler arkadaşınsa yardımcı olurlar dene bir şansını sende baskı kurarsan kız senden kaçar ama demedi deme..... anladım git konuş bakalım farzet red etti napıcan ilk iş olarak yada arkadaş kalalım dedi hıh yahu biri kazık kadar kız olmuştur ilkokul bebesi gibi davranır kabak tadı verir, biri çok hoştur sevgilisi vardır üzerime gelir,(madem sevgilin var niye üstüme geliyosu,madem üstüme geliyosun niey sevgilin var be kadın!) biri 4 4 lüktür msn de bile 1000 tane zoluk çıkarır.şimdi gelde rus isteme birader ya. ben hoşlandığımı kızlara söylemem, çoğu yedek klubesinde görür, kimi hoşlanır,hoşlandığım kızı söylersem gider olacak işe limon sıkarlar, erkeklere ise hiç söylemem, genelde onlar da aynı kızdan hoşlanır, hiç söylenir mi erkeklere be.havada kaparlar kızı....su uyur düşman uyumaz. arkadaş kalalım cümlesini duymamak için konuşamıyorum zaten.korkuyorum. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 yahu biri kazık kadar kız olmuştur ilkokul bebesi gibi davranır kabak tadı verir, biri çok hoştur sevgilisi vardır üzerime gelir,başım belaya girmesin diye uzak dururum, biri 4 4 lüktür msn de bile 1000 tane zoluk çıkarır.şimdi gelde rus isteme birader ya. ben hoşlandığımı kızlara söylemem, çoğu yedke klubesinde görür, kimi hoşlanır, işe limon sıkarlar, erkeklere ise hiç söylemem, genelde onlar da aynı kızdan hoşlanır, hiç söylenir mi erkeklere be.su uyur düşman uyumaz. arkadaş kalalım cümlesini duymamak için konuşamıyorum zaten.korkuyorum. e e e napcaksın peki bu durumda nasıl açılıcaksın bana göre , sen bence rusyaya transfer ol gönlünden geçen o rusçan varmı bari ilkokul bebesi gibi o kadar salakmı ya sende bir alemsin senin işin çokkkk zor arkadaş senin adam gibi arkadaşında yok baksana hepsinden yamuk yemekten korkuyorsun ben sözlüme teklif ederken erkek arkadaşlarımdan tüyo almıştım yoksa onlar çıtlatıcaktı gerek kalmadıda zaten .... sende ne duygu kalmış ne bir heves ,,,, bence bu kız olmazssa sen bu kadar zorsa sen nazını çekecek birileriyle çık yoksa böyle akıl makıl kalmaz .... cesaretini bile kırmışlar ama bu kız çok uyanık bana göre öle dediğimide dicek demedi deme arkadaş olarak kalsak die Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 e e e napcaksın peki bu durumda nasıl açılıcaksın bana göre , sen bence rusyaya transfer ol gönlünden geçen o rusçan varmı bari ilkokul bebesi gibi o kadar salakmı ya sende bir alemsin senin işin çokkkk zor arkadaş senin adam gibi arkadaşında yok baksana hepsinden yamuk yemekten korkuyorsun ben sözlüme teklif ederken erkek arkadaşlarımdan tüyo almıştım yoksa onlar çıtlatıcaktı gerek kalmadıda zaten .... sende ne duygu kalmış ne bir heves ,,,, bence bu kız olmazssa sen bu kadar zorsa sen nazını çekecek birileriyle çık yoksa böyle akıl makıl kalmaz .... cesaretini bile kırmışlar ama bu kız çok uyanık bana göre öle dediğimide dicek demedi deme arkadaş olarak kalsak die valla rusça o kadar iyi bilmiyorum ama öğrenmem lazım evet.bu ülkenin kadını uğraşılamayacak kadar zor. o konularda kızlara bana asıldıkları için, erkeklere de aynı kızdan hoşlanabilecekleri için hiç güvenmem.su uyur düşman uyumaz.su uyur düşman uyumaz. yani bu iş çok zor olduğu için hiç hevsim yok.yani kimden hoşlansam ya sevgilisi çıkar ya nişanlısı çkar ya da süründürür.duygu nasıl olsun yani bu durumda.bence bu kız çok salak.çünkü daha ne istediğini bilmio daha 10 fırın ekmek yemesi lazım en az. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 valla rusça o kadar iyi bilmiyorum ama öğrenmem lazım evet.bu ülkenin kadını uğraşılamayacak kadar zor.o konularda kızlara bana asıldıkları için, erkeklere de aynı kızdan hoşlanabilecekleri için hiç güvenmem.su uyur düşman uyumaz.su uyur düşman uyumaz. yani bu iş çok zor olduğu için hiç hevsim yok.yani kimden hoşlansam ya sevgilisi çıkar ya nişanlısı çkar ya da süründürür.duygu nasıl olsun yani bu durumda.bence bu kız çok salak.çünkü daha ne istediğini bilmio daha 10 fırın ekmek yemesi lazım en az. öğrenirsin al kitaplarını oku oku işte , diyorum ya arkadaşlarından işin zor yani herkes birbirinin ayağını kaydırıyor. öle diosan öledir. anladım zorsa boş ver diorum herkezin keyfi bilir kendini kahretmenin anlamı yok zaten 4,4 lük bir kız her afra tafrayı çekmez bir insan eksik yönleriyle karşı tarafı olduğu gibi kabul etmesi için çok ama çok sevmesi lazım seven insan sevdiği insanı mutlu etmek için dğişim bile yapar sır gönlü hoş olsun die ama hatun bu kadar ağır oluyorsa çok şımartmışlar burnundan kıl aldırmaz ,,,,ben ***** die ayrıldığın ilk okul bebesi olan kız için demiştim dedin ya kazık kadar die, bu uyanık ***** deil işine göre davranıyor ne istediğini çok iyi biliyor ..ama diorum ya çok seviyorsan bu işinden çık onun yanına yakın taşın sen bilirsin offf offf herkezin bir derdi var Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 öğrenirsin al kitaplarını oku oku işte , diyorum ya arkadaşlarından işin zor yani herkes birbirinin ayağını kaydırıyor.öle diosan öledir. anladım zorsa boş ver diorum herkezin keyfi bilir kendini kahretmenin anlamı yok zaten 4,4 lük bir kız her afra tafrayı çekmez bir insan eksik yönleriyle karşı tarafı olduğu gibi kabul etmesi için çok ama çok sevmesi lazım seven insan sevdiği insanı mutlu etmek için dğişim bile yapar sır gönlü hoş olsun die ama hatun bu kadar ağır oluyorsa çok şımartmışlar burnundan kıl aldırmaz ,,,,ben salak die ayrıldığın ilk okul bebesi olan kız için demiştim dedin ya kazık kadar die, bu uyanık salak deil işine göre davranıyor ne istediğini çok iyi biliyor ..ama diorum ya çok seviyorsan bu işinden çık onun yanına yakın taşın sen bilirsin offf offf herkezin bir derdi var valla bir insanın diğerini olduğu gibi kabul etmesi erkekler için olan bişey.çünkü erkekelrde alternatif yok bişey yok. önünde seçenekler olmayınca kabullenmek zorunda kalıyosun.karakaçan gibi. ama bir insanın diğerini lduğu gibi kabul etmesi kadınlar için geçerli olan bişey değil.çünkü kadınlarda alternatif çok. önünde seçenek çok olunca hiç de kabullenmez.ben böyle istiyorum işine gelmiyosa hadi yürü peşimde senin gibi 30 tane var der lafı koyar.(bunu çok yaşadım).kimse için işimi değiştirmem.işimden ayrıldım diyelim ne belli çıkacağı.kimse işşiz kalmış bi adamla çıkmaz.ben işşiz kalınca maaşımı o mu vericek. bu herkesin şımarttığı sinir tiplerle çıkan adamlar nasıl çıkıyor ya.anlamıyorum.naapıyorlar da cazip geliyolar bunlara? onlar da insan değil mi yani.bi püf noktası olmalı. Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 valla bir insanın diğerini olduğu gibi kabul etmesi erkekler için olan bişey.çünkü erkekelrde alternatif yok bişey yok. önünde seçenekler olmayınca kabullenmek zorunda kalıyosun.karakaçan gibi. ama bir insanın diğerini lduğu gibi kabul etmesi kadınlar için geçerli olan bişey değil.çünkü kadınlarda alternatif çok. önünde seçenek çok olunca hiç de kabullenmez.ben böyle istiyorum işine gelmiyosa hadi yürü peşimde senin gibi 30 tane var der lafı koyar.(bunu çok yaşadım).kimse için işimi değiştirmem.işimden ayrıldım diyelim ne belli çıkacağı.kimse işşiz kalmış bi adamla çıkmaz.ben işşiz kalınca maaşımı o mu vericek. bu herkesin şımarttığı sinir tiplerle çıkan adamlar nasıl çıkıyor ya.anlamıyorum.naapıyorlar da cazip geliyolar bunlara? onlar da insan değil mi yani.bi püf noktası olmalı. ne yani bir erkek altanetifi yok diye hoşlanmadığı biz kızla beraber olabilirmi hiçbir şey hisetmeden , o lafı koyan kız zaten sana değer vermemiştirki bu böyledir 2 + 2 =4 yani hayır hani uzaksındır die dedim ....tabiki kimse kimsenin maaşını vermez alemsin niye versin .. nasılmı çıkıyorlar çok kolay o kızı şımarık olduğunu kabul ediyor şımarık oılarak o kız hayatını sürdürüyor ama sen zora gelmek istemiyorsun senin gibilerin birliktelikleri bile en fazla 2 aydır...sıkılırsın çünk Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 ne yani bir erkek altanetifi yok diye hoşlanmadığı biz kızla beraber olabilirmi hiçbir şey hisetmeden , o lafı koyan kız zaten sana değer vermemiştirki bu böyledir 2 + 2 =4 yani hayır hani uzaksındır die dedim ....tabiki kimse kimsenin maaşını vermez alemsin niye versin .. nasılmı çıkıyorlar çok kolay o kızı şımarık olduğunu kabul ediyor şımarık oılarak o kız hayatını sürdürüyor ama sen zora gelmek istemiyorsun senin gibilerin birliktelikleri bile en fazla 2 aydır...sıkılırsın çünk yahu birincisi kimmmse kimsenin maaşını vermiyor orada kopun bi defa bunun bahsi bile yalan şakası bile inanılmaması gereken bi olgu .. sıradan görünen insanlara da sıradan insan muamelesi yapılıyor o da bir gerçek ama adam sıradan mı değil mi işte orası meçhul yada kime göre neye göre sıradan? .. Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 ne yani bir erkek altanetifi yok diye hoşlanmadığı biz kızla beraber olabilirmi hiçbir şey hisetmeden , o lafı koyan kız zaten sana değer vermemiştirki bu böyledir 2 + 2 =4 yani hayır hani uzaksındır die dedim ....tabiki kimse kimsenin maaşını vermez alemsin niye versin .. nasılmı çıkıyorlar çok kolay o kızı şımarık olduğunu kabul ediyor şımarık oılarak o kız hayatını sürdürüyor ama sen zora gelmek istemiyorsun senin gibilerin birliktelikleri bile en fazla 2 aydır...sıkılırsın çünk 30 yaşına gelene kadar 200 kişiden hoşlanıp da 192 sini unutmak zorunda kalınca ve 30 yaşında gelene kadar 30 kere red edilince duygu muygu kalmıyo erkekelrde. erkeklerin ilişkilerinin %99 u hoşlanmadığı kişilerle olur.olaya duygusal bakamaz erkekler. çünkü duygusal baktırmazlar.temkinli olun kimsenin size aşık olmasını beklemeyin.ya biz de şımarık olduğunu kabul ediyoruz da o adam nasıl tavlıyo ya? hassas noktasını nasıl buluyo? ben konuşturamıyorum ki kızı açık versin? Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 şımarık kızlarla beraber olan erkekler de şımarıklar, paraları var, gösteriş meraklılarılar, kafaları da çalışmaz zaten kafayı çalıştırmaya gerek de kalmaz zenginlikten, böyle kızlar kafası çalışan ve duygusal erkeklerden nefret ederler Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 30 yaşına gelene kadar 200 kişiden hoşlanıp da 192 sini unutmak zorunda kalınca ve 30 yaşında gelene kadar 30 kere red edilince duygu muygu kalmıyo erkekelrde. erkeklerin ilişkilerinin %99 u hoşlanmadığı kişilerle olur.olaya duygusal bakamaz erkekler. çünkü duygusal baktırmazlar.temkinli olun kimsenin size aşık olmasını beklemeyin.ya biz de şımarık olduğunu kabul ediyoruz da o adam nasıl tavlıyo ya? hassas noktasını nasıl buluyo? ben konuşturamıyorum ki kızı açık versin? Aslında kolay bu biliyor musun? Olay kızı anlamakta bitiyor, tanıyabilmekte... Size karşı ufakta olsa bir ilgisinin ya da hoşlantısının olması ön koşul... Değilse hiç bir yol, hiç bir işe yaramaz..., Ama eğer varsa ufak bir hoşlanması size karşı, Herşeyin mutlaka bir yolu vardır, merak etmeyin... Hele kolay bir kızsa, her şey daha kolaydır... Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Aslında kolay bu biliyor musun?Olay kızı anlamakta bitiyor, tanıyabilmekte... Size karşı ufakta olsa bir ilgisinin ya da hoşlantısının olması ön koşul... Değilse hiç bir yol, hiç bir işe yaramaz..., Ama eğer varsa ufak bir hoşlanması size karşı, Herşeyin mutlaka bir yolu vardır, merak etmeyin... Hele kolay bir kızsa, her şey daha kolaydır... ya bu kadın erkek muhabbetlerinde her defasında çıldıracak noktaya geliyorum. bende diyorum kızın ilgisi varsa zaten adamın üzerine gelir sorun çıkarmaz diye. amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok biliyoruz onu zaten. burda bin kere soruyorum, kızın ilgisini anlayamıyorum nasıl anlaşılır diye, herkes bilmiş bilmiş ilgisi varsa olur diyo ya kardeşim ilgisi olduğunu nasıl anlicaz? zurnanın zırt dediği yerde niye susuyosunuz? düşmana cephane vermeyelim diye mi.normal yaşamda da hep böyle olur kızlarla sohbetlerimde.sinir olurum. KIZIN İLGİSİ VARSA NASIL ANLAŞILIR? HOW CAN WE UNDERSTAND İF SHE İNTERESTED WİTH ME? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 şımarık kızlarla beraber olan erkekler de şımarıklar, paraları var, gösteriş meraklılarılar, kafaları da çalışmaz zaten kafayı çalıştırmaya gerek de kalmaz zenginlikten, böyle kızlar kafası çalışan ve duygusal erkeklerden nefret ederler valla ben de erkek olarak kızlardan nefret ediyorum.duygusal davranmıyorum, ay ne kabasın oluyor, duygusal davranıyorum bu sefer de salak aşık ediz hun damgası yiyorum.kızların en büyük hatası iki yüzlü olmaları.samimiyetin s si uğramamış.yahu duygusalsan duygusal ol, keresteysen de kereste ol. ne yoruyosun adamı. erkek beni çözmeye uğraşsın ama hiç bi zaman çözemesin üstüne bi de aşık olsun peşimde koşsun istiyolar.döner de söyliyem mi sana derler adama. bi kere hiç bişeyini bilmediğimiz,gizemli bulduğumuz kadını hiç güvenilir bulmayız.o yüzden de kolay kolay aşık olmayız onlara.kadın bilinmeyeni ürkütücü ve heyecan verici buluyo.çünkü huzur ihtiyacı yok RAHAT BATIYO. erkek ise bilinmeyeni tehlikeli hatta ürkütücü bulur.güven duygumuzu tatmin edemez bilinmeyen kadın.biz huzuru monoton bulmayız.kadından en büyük farkımız bu. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2007 burda bin kere soruyorum, kızın ilgisini anlayamıyorum nasıl anlaşılır diye, herkes bilmiş bilmiş ilgisi varsa olur diyo ya kardeşim ilgisi olduğunu nasıl anlicaz? zurnanın zırt dediği yerde niye susuyosunuz? düşmana cephane vermeyelim diye mi.normal yaşamda da hep böyle olur kızlarla sohbetlerimde.sinir olurum. KIZIN İLGİSİ VARSA NASIL ANLAŞILIR? HOW CAN WE UNDERSTAND İF SHE İNTERESTED WİTH ME? Ya Sayın taunus... Bundan kolay ne var? Ama burada söyleyemem, Ö.M'nize mesaj atacağım, uygularsınız... O zaman anlarsınız ilgisi var mı yok mu... Hem bu sadece ilgisinin olup olmadığını anlamanıza değil, Varsa eğer ilgisi... İşinize yarayacaktır yani, merak etmeyin... Ama buraya alıntılamayacağınıza söz verin önce!? Niyet düşmana cephane vermemek değil kesinlikle... Sanırım erkeklerle kızların dünyası ayrı ya hani, Birbirlerinin yöntemlerinin bilinmesini istemiyorlar... Bekleyin Ö.M'mi... Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 30 yaşına gelene kadar 200 kişiden hoşlanıp da 192 sini unutmak zorunda kalınca ve 30 yaşında gelene kadar 30 kere red edilince duygu muygu kalmıyo erkekelrde. erkeklerin ilişkilerinin %99 u hoşlanmadığı kişilerle olur.olaya duygusal bakamaz erkekler. çünkü duygusal baktırmazlar.temkinli olun kimsenin size aşık olmasını beklemeyin.ya biz de şımarık olduğunu kabul ediyoruz da o adam nasıl tavlıyo ya? hassas noktasını nasıl buluyo? ben konuşturamıyorum ki kızı açık versin? bun nasıl anlayıştır anlmış değilim hoşlanmadığı insanla bereber olmak,,,kimse leyla mecnun aşkını beklemiyor zaten aynı dili konuşmak önemli nasılmı tavlıyor karşısındakini olduğu gibi kabul ediyor bu budur yani herşeyine katlanıyordur iyisiyle kötüsüyle başka açıklaması yoktur bana göre kimi çekemem der çeker gider kimide herşeyine razı olur.... Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bir de eğitimsizlik var dostum, kadın da eğitimsiz, erkek de, bazı kadınlar bazı erkeklere hayvan demekte bence biraz haklılar, ama bazı kadınlar da kendilerine bakmazlar, hep şımarırlar, hazıra konarlar, sadece güzeldirler, hayattan ne istediklerini bilmezler, bu yüzden işte kafaları karışıktır, insan o kadar şımarırsa, daldan dala atlarsa kafası karışır, ama eğitimli kadınlar var, ne istediklerini biliyorlar, hatta ben bazen bir erkek olarak onlarla gurur duyuyorum, ama şunu kabul etmek lazım ki bizim insanlarımız çok ciddi bir eğitimsizlik batağında, bunu da göz önünde bulundurmanı isterim... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.