Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2024 Kas 7 Admin “TeaCup” - Çay Fincanı - Yvonne Strahovski, “Handmaid’s Tale” ve Kamera Arkasına Geçiş Hakkında Konuşuyor Bu tek başına tür hayranlarını kazanmak için yeterli olmalı, ancak Teacup aynı zamanda Maggie'nin kocası James'in (Scott Speedman) onu komşularıyla aldattığını öğrenmesiyle iyi eski moda aile dramasına da dayanıyor. Strahovski ile Teacup'ta yapımcı koltuğuna oturmanın, The Handmaid's Tale'e veda etmenin ve daha fazlasının nasıl bir şey olduğunu konuşmak için bir araya geldik. InsideHook: Bana Teacup'taki bu role ve bu hikayeye ilk başta neyin ilginizi çektiğini biraz anlatır mısınız? Yvonne Strahovski: Biliyor musunuz, şovmenimiz Ian [McCulloch] ile oturduğumda, onu bir insan ve yaratıcı biri olarak gerçekten beğendim. Ve bu projeye aile, ilişkiler ve oradaki karakterler açısından yaklaşmak istemesini beğendim. Benim için satış noktası buydu. Maggie karakterini, duygusal yolculuğunu, sıradan bir anne ayı olarak başlayan ve daha sonra hiç olmak zorunda kalacağını düşünmediği bir savaşçıya dönüşen ve bir nevi düşünülemez olanı yapan bu anneyi çok sevdim. Ayrıca bu projede yapımcı olarak çalıştınız. Bu deneyim nasıldı ve bu kapasitede bu projede çalışmak istemenize ne sebep oldu? Bu proje bana geldi, bu yüzden başlangıçta orada değildim, gelecekte yapımcılığını üstleneceğim diğer projelerde olacağım gibi. Yani bu daha çok yaratıcı bir sese sahip olmak ve ne olacağını bildiğimiz son bölümlere kadar olan süreci ve bu korku türü ortamındaki tüm aile dramı ile uygun şekilde faturalandırdığımızdan ve sonunu uygun ve inandırıcı bir şekilde sattığımızdan emin olmak - çünkü oldukça uçuk ve fantastik - ve bunu nasıl temellendirdiğimiz. Benim ilgim, hikayeyi geriye doğru soyup genel olarak incelemekti. Stephen King dizinin hayranı. Yakın zamanda bunun için övgü dolu tweetler attı ve "tamamen harika, hiçbir dolgu malzemesi yok" dedi. Bu türle açıkça bu kadar ilişkili olan birinden bu onay damgasını aldığınızda tepkiniz ne oldu? Evet, bu oldukça harika. [kahkaha] Sanırım herkes bunun çıktığını görünce oldukça gıdıklandı. O, bu alanda açıkça bir ikon. Yani evet, bu harika. Bu ayın öne çıkanları arasında bir "Gladiator" devam filmi, merakla beklenen bir petrol patlaması draması ve yeni bir Father John Misty albümü yer alıyor Üreteceğiniz diğer projelerden bahsettiniz. Şu anda tartışma özgürlüğünüz olan bir şey var mı? Yoksa hepsi gizli mi? Konuşabileceğim bir şey var: Şu anda Karin Tanabe'nin kitabından uyarlanan A Woman of Intelligence adlı bir projenin yönetici yapımcılığını üstleneceğim. Bunun için Nina Tassler ve Joan Boorstein ile ortaklık kurdum ve şu anda geliştirme aşamasındayız ve gerçekten çok heyecanlıyız. Kitap, inanılmaz karakterler ve çok güncel temalarla dolu çok zengin, yoğun bir hikaye. Muhtemelen söyleyebileceğim tek şey bu. Teacup'a geri dönersek, dizide sevdiğim bir şey, herhangi bir CGI yerine pratik efektler kullanmasıydı. Ve merak ediyorum, oyunculuk açısından, çalışırken, bu şeyleri önünüzde gördüğünüzde, efektlerin daha sonra eklenmesinden ziyade, sizin için bir şeyleri değiştiriyor mu? Evet, sonunda bir şeyi bizzat görebildiğinizde bunun faydalı olduğunu düşünüyorum. Aksi takdirde ya hiçbir şeyden yola çıkarsınız ya da bir resimden yola çıkar ve hayal gücünüzü kullanırsınız, ki tabii ki ben de bunu yapmada oldukça ustayım. Sanırım bu noktada [çok uzun süredir] bunu yapıyoruz ve gerçekten ya/ya da, ama [pratik efektlerle çalışmak] gerçekten özel. Bu özel durumda, fiziksel formda ortaya koydukları şeyi görmek özeldi, çünkü bunu kağıt üzerinde okuduğumu ve "Aman Tanrım, bunu nasıl yapacağını bilmiyorum. Sayfada yazılanları nasıl hayal ettiğini bile bilmiyorum." diye düşündüğümü hatırlıyorum. Ve heykelin - buna protez heykel diyeceğim - ilk karakterin çizgiyi aştığını ve bunun vücuduna ne yaptığını gördüğümüzde ciddi bir sanat eseri gibi olduğunu düşündüm. Başardıkları şey gerçekten inanılmazdı. Ayrıca şu anda The Handmaid's Tale'in final sezonunu çekme sürecinde olduğunuzu biliyorum. Bunun hakkında olay örgüsü açısından tartışabileceğiniz çok fazla şey olmadığından eminim, ancak bu final sezonuna girmek ve sonunda bu karaktere veda etmek hakkında neler hissediyorsunuz? Bunun hakkında kendimi gerçekten harika hissediyorum. Bunun bir son olduğunu biliyorum ve sonların üzücü olduğunu biliyorum ve eminim öyle olacak. Muhtemelen vedalaşmaya giden yolda uzun süre ağlayacağım. Ama aynı zamanda bu karaktere veda etmeye de gerçekten hazırım. Onu çok seviyorum. Bana çok şey kattı - bu kadının sahip olduğu ve sahip olmaya devam edeceği iş, gelişim. Özellikle altıncı sezon için çok heyecanlıyım. Bu yüzden inanılmazdı. Serena Joy Waterford ile sahip olduğum fırsat hakkında yeterince şey söyleyemem. Ama aynı zamanda bir yolculuk, biliyor musun? Aynı zamanda çok fazla kötü enerji. Ve bunların hiçbirini eve götürmüyorum, açıkçası. Evde kendi hayatım var. Ama aynı zamanda, bir şekilde tutunan bir şey olduğunu hissediyorsunuz. O parçasına veda etmek güzel olacak. Kaynak: InsideHook
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.