Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

"Tuncay Özkan, Haysiyetliysen Taksim'e Gel"

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Vakit gazetesinin okur postası bölümüne gelen, Tuncay Özkan ve Yaşar Okuyan'la alakalı bir hatırlatma.

Reklam

Yaşar Okuyan, Tuncay Özkan, bu iki zat seçimden bir kaç gün önce (kanaltürk) isimli tvdeki programda iddialaştılar.

Tabi birbirleriyle değil, önce Yaşar Okuyan eğer AKP yüzde 40'larda oy alırsa (alaycı bir ifadeyle) tek ayak üstünde Taksim'de saatlerce duracağım dedi. Hemen anında Tuncay Özkan (hararetle, heyecanla, alaycı bir ifadeyle) aynı iddiaya bende varım. Hemde kafasını ve parmaklarını sallayarak kesinlikle o kadar oy alamaz dediler.

Şimdi bizler bir grup insan, o iki zatı Taksim'e bekliyoruz. Eğer biraz haysiyetleri varsa sözlerini tutsunlar. Görelim bakalım ne kadar delikanlılar.

Vakit / Okur Postası

Gönderi tarihi:
Vakit gazetesinin okur postası bölümüne gelen, Tuncay Özkan ve Yaşar Okuyan'la alakalı bir hatırlatma.

Reklam

Yaşar Okuyan, Tuncay Özkan, bu iki zat seçimden bir kaç gün önce (kanaltürk) isimli tvdeki programda iddialaştılar.

Tabi birbirleriyle değil, önce Yaşar Okuyan eğer AKP yüzde 40'larda oy alırsa (alaycı bir ifadeyle) tek ayak üstünde Taksim'de saatlerce duracağım dedi. Hemen anında Tuncay Özkan (hararetle, heyecanla, alaycı bir ifadeyle) aynı iddiaya bende varım. Hemde kafasını ve parmaklarını sallayarak kesinlikle o kadar oy alamaz dediler.

Şimdi bizler bir grup insan, o iki zatı Taksim'e bekliyoruz. Eğer biraz haysiyetleri varsa sözlerini tutsunlar. Görelim bakalım ne kadar delikanlılar.

Vakit / Okur Postası

yok olurmu onlar Deniz Baykal'ın da dediği gibi seçim öncesinde yapılan şakalardı... ;)

Gönderi tarihi:
yok olurmu onlar Deniz Baykal'ın da dediği gibi seçim öncesinde yapılan şakalardı... ;)

Biz ona Amerikan esprisi diyelim tam olsun... :)

:zorro:

Gönderi tarihi:

Fanatizmin doruğundaki bu adama ''öl'' deseniz daha iyi..Sözünde durmak karakter ister,herkesin harcı değil..:closedeyes:

Gönderi tarihi:

2002 secimlerinde halki aldatarak *miletvekili dokunulmazligini kaldiracagim *diyen Tayyib Erdogan'a haysiyet hesabi soramayanlar Yasar Okuyan ve Tuncay Özkan'a soruyorlar.Neden soruyorlar peki?Cünkü onlar AKP li degilde ondan eger AKP li olsa idi haysiyet sorunu bidaki yaza kalirdi.

saygilarla

Gönderi tarihi:
o bahsettıgınız karızma erdogan cok yukseklere cıktım dıye sevınmesın.ne kadar yuksege cıkarsa o yukseklıktende tepe taklak asagı dusecektır..

doğru diyorsun. benim o cümle sonunda :P bu işareti koymam herşeyi anlatır sanmıştım.

Gönderi tarihi:

vala bu durumda kımseyı anlayamıyorum ben sozum sana degıl :)

hesap sormassam namerdım dıyenler daha ılk gunden renklerını bellı edıverdıler bır tek cevap yeter dıyenler ılk gunden cevabı verdıler helal olsun hepsıne

chp desen zaten ona secımden once demedıgımızı bırakmadık

ama asla umutsuzluga kaplımak yok..

Gönderi tarihi:
bu amcalar AKP ye seçimi kazandıran faktörler arasında gösterilebilir :D

ama Erdoğan ın karizma sı ayrı bir faktör. :P

O karizmaya çoktan çizik attı bile kendisi

Sayın Öcalan

Ananı da al git

Askerlik yan gelip yatılacak yer değil

Kelleler ve daha niceleri

Lakin bunu görüp, duyup anlayan insan sayısı ne yazık ki azınlıkta kaldı. Nedenleri malum...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.