Φ HONEST Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Vakit gazetesinin okur postası bölümüne gelen, Tuncay Özkan ve Yaşar Okuyan'la alakalı bir hatırlatma. Reklam Yaşar Okuyan, Tuncay Özkan, bu iki zat seçimden bir kaç gün önce (kanaltürk) isimli tvdeki programda iddialaştılar. Tabi birbirleriyle değil, önce Yaşar Okuyan eğer AKP yüzde 40'larda oy alırsa (alaycı bir ifadeyle) tek ayak üstünde Taksim'de saatlerce duracağım dedi. Hemen anında Tuncay Özkan (hararetle, heyecanla, alaycı bir ifadeyle) aynı iddiaya bende varım. Hemde kafasını ve parmaklarını sallayarak kesinlikle o kadar oy alamaz dediler. Şimdi bizler bir grup insan, o iki zatı Taksim'e bekliyoruz. Eğer biraz haysiyetleri varsa sözlerini tutsunlar. Görelim bakalım ne kadar delikanlılar. Vakit / Okur Postası Alıntı
Φ sinan... Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Vakit gazetesinin okur postası bölümüne gelen, Tuncay Özkan ve Yaşar Okuyan'la alakalı bir hatırlatma.Reklam Yaşar Okuyan, Tuncay Özkan, bu iki zat seçimden bir kaç gün önce (kanaltürk) isimli tvdeki programda iddialaştılar. Tabi birbirleriyle değil, önce Yaşar Okuyan eğer AKP yüzde 40'larda oy alırsa (alaycı bir ifadeyle) tek ayak üstünde Taksim'de saatlerce duracağım dedi. Hemen anında Tuncay Özkan (hararetle, heyecanla, alaycı bir ifadeyle) aynı iddiaya bende varım. Hemde kafasını ve parmaklarını sallayarak kesinlikle o kadar oy alamaz dediler. Şimdi bizler bir grup insan, o iki zatı Taksim'e bekliyoruz. Eğer biraz haysiyetleri varsa sözlerini tutsunlar. Görelim bakalım ne kadar delikanlılar. Vakit / Okur Postası yok olurmu onlar Deniz Baykal'ın da dediği gibi seçim öncesinde yapılan şakalardı... Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 yok olurmu onlar Deniz Baykal'ın da dediği gibi seçim öncesinde yapılan şakalardı... Biz ona Amerikan esprisi diyelim tam olsun... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Fanatizmin doruğundaki bu adama ''öl'' deseniz daha iyi..Sözünde durmak karakter ister,herkesin harcı değil.. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 2002 secimlerinde halki aldatarak *miletvekili dokunulmazligini kaldiracagim *diyen Tayyib Erdogan'a haysiyet hesabi soramayanlar Yasar Okuyan ve Tuncay Özkan'a soruyorlar.Neden soruyorlar peki?Cünkü onlar AKP li degilde ondan eger AKP li olsa idi haysiyet sorunu bidaki yaza kalirdi. saygilarla Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bu amcalar AKP ye seçimi kazandıran faktörler arasında gösterilebilir ama Erdoğan ın karizma sı ayrı bir faktör. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 o bahsettıgınız karızma erdogan cok yukseklere cıktım dıye sevınmesın.ne kadar yuksege cıkarsa o yukseklıktende tepe taklak asagı dusecektır.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 o bahsettıgınız karızma erdogan cok yukseklere cıktım dıye sevınmesın.ne kadar yuksege cıkarsa o yukseklıktende tepe taklak asagı dusecektır.. doğru diyorsun. benim o cümle sonunda bu işareti koymam herşeyi anlatır sanmıştım. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 vala bu durumda kımseyı anlayamıyorum ben sozum sana degıl hesap sormassam namerdım dıyenler daha ılk gunden renklerını bellı edıverdıler bır tek cevap yeter dıyenler ılk gunden cevabı verdıler helal olsun hepsıne chp desen zaten ona secımden once demedıgımızı bırakmadık ama asla umutsuzluga kaplımak yok.. Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 bu amcalar AKP ye seçimi kazandıran faktörler arasında gösterilebilir ama Erdoğan ın karizma sı ayrı bir faktör. O karizmaya çoktan çizik attı bile kendisi Sayın Öcalan Ananı da al git Askerlik yan gelip yatılacak yer değil Kelleler ve daha niceleri Lakin bunu görüp, duyup anlayan insan sayısı ne yazık ki azınlıkta kaldı. Nedenleri malum... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 o karızma basından berı cızıktı zaten yasaklıydı kendısı ama ona basbakan olma fırsatı verenler bugun onu ındırmek ıcın ugrasıyor ne yazıkkı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.