Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Cem Yılmaz'ın Türk Telekom reklamlarına taktım kafayı bu aralar... Fena halde gıcık oluyorum... Bu reklam için aldığı parayı ve o kötü espirileri düşününce bizi ***** yerine koymalarına sinir oluyorum... Türk Telekomun bir rakibi varmı ki reklama ihtiyacı olsun anlamış değilim ve Cem Yılmaz'a verdikleri parayı bizim cebimizden çıkarmaları çok ama çok sinir bozucu... telefon görüşmelerinde şehir için ve şehir dışı görüşmeleri aynı yaptık dediler sanki şehirlerarası görüşmeleri indirmişler gibi... oysa aynı semtte bir numarayı aradığınızda Kars'ı aramış olmanızın arasında fark yok... ve bu reklam filminde yaptığı espiriler en basit tabirle çok ucuz... ama görüşmeler pahalı... memlekette ***** çok galiba... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 ablacım dunyadakı en pahalı ınternetıde bız kullanıyoruz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 hadi ya? ama bende sinir oluyorum o reklama gerek yoktu zaten dediğin gibi sardunyam ama bizde bu enayilik onlarda bu akıl varken ooo Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 ablacım dunyadakı en pahalı ınternetıde bız kullanıyoruz tıpkı en pahalı doğalgazını ve petrolünü kullanığımız gibi değilmi, dünyanın en zengin memleketi bizizde bizim mi haberimiz yok? hadi ya? ama bende sinir oluyorum o reklama gerek yoktu zaten dediğin gibi sardunyam ama bizde bu enayilik onlarda bu akıl varken ooo ya resmen Cem Yılmaz'dan soğuttu beni bu kadar basit espiri yaparakmı alıyor o Ferrarileri... 88 araba değiştirmiş bugüne kadar bayat espirileri ile ne çokmu komik evet enayiliktede birinciyiz... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 bızım gonlumuz zengın abla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 evet jön gönlümüz çok zengin gönlümüzü halka açtık hisseleri para etmedi... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gelin şu işi tatlıya bağlayalım Cem Yılmaz'dan vazgeçtik de Babası dayısı abisi noluyor onu anlayamadım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 babası henüz Ferrari alamamış o bakımdan şeetmişler... Mustafa Sandal'da dedesini oynatmış buna ne dersin? yazık bunlara çok fukaralar çok... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Efet çok fukaralar Yetenek fukaraları ( Başka bişey daha vardı ama onu süleyemem şimdi ) Alıntı
Φ r.k.y Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 iyiki ev telefonum yok.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 ama bizim vaaarrr... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Cem Yılmaz tatildeymiş, dayısı, emmisi, babası, abisi yerine bakıyorlarmış...... Gelecek yılki Türk Telekom reklamlarında bizim hısım, akraba-i talukat, hepimiz, biz talibiz alasını yaparız... Duyurulur... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 iyiki ev telefonum yok.. benim de Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 benim de Benimde,Benimde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.