Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Cem Yılmaz'ın Türk Telekom reklamlarına taktım kafayı bu aralar... Fena halde gıcık oluyorum... Bu reklam için aldığı parayı ve o kötü espirileri düşününce bizi ***** yerine koymalarına sinir oluyorum...

Türk Telekomun bir rakibi varmı ki reklama ihtiyacı olsun anlamış değilim ve Cem Yılmaz'a verdikleri parayı bizim cebimizden çıkarmaları çok ama çok sinir bozucu... telefon görüşmelerinde şehir için ve şehir dışı görüşmeleri aynı yaptık dediler sanki şehirlerarası görüşmeleri indirmişler gibi... oysa aynı semtte bir numarayı aradığınızda Kars'ı aramış olmanızın arasında fark yok... ve bu reklam filminde yaptığı espiriler en basit tabirle çok ucuz... ama görüşmeler pahalı...

memlekette ***** çok galiba... :angry:

Gönderi tarihi:
ablacım dunyadakı en pahalı ınternetıde bız kullanıyoruz :rolleyes:

tıpkı en pahalı doğalgazını ve petrolünü kullanığımız gibi değilmi, dünyanın en zengin memleketi bizizde bizim mi haberimiz yok? :D

hadi ya?

ama bende sinir oluyorum o reklama gerek yoktu zaten dediğin gibi sardunyam ama bizde bu enayilik onlarda bu akıl varken ooo

ya resmen Cem Yılmaz'dan soğuttu beni bu kadar basit espiri yaparakmı alıyor o Ferrarileri... :angry: 88 araba değiştirmiş bugüne kadar bayat espirileri ile ne çokmu komik evet enayiliktede birinciyiz... :P

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Cem Yılmaz tatildeymiş, dayısı, emmisi, babası, abisi yerine bakıyorlarmış...... :shaun::devil:

Gelecek yılki Türk Telekom reklamlarında bizim hısım, akraba-i talukat, hepimiz, biz talibiz alasını yaparız... Duyurulur... :w00t::whistling:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.