Gönderi tarihi: 11 Mart , 2005 20 yıl 1: Maç önemli degil diziyi seyredelim 2: Birlikte alisverise cikmayi özledim 3: Gögüslerin fazla büyük 4: Sadece salata yiyecegim 5: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim 6: Ayaktayken sana da bir çay koyayim 7: Karar veremiyorsan 2 ayakabiyi da alalim 8: Bu aksam olmaz basim agriyor 9: Aldatmak cok sacma 10: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim? DEMEZLER!..
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 16 yıl 1: Maç önemli degil diziyi seyredelim 2: Birlikte alisverise cikmayi özledim 3: Gögüslerin fazla büyük 4: Sadece salata yiyecegim 5: Galiba yalnis yola saptim bilen birine soralim 6: Ayaktayken sana da bir çay koyayim 7: Karar veremiyorsan 2 ayakabiyi da alalim 8: Bu aksam olmaz basim agriyor 9: Aldatmak cok sacma 10: Seninle sohbet etmek varken kahvaltida neden gazete okuyayim? DEMEZLER!.. Diyen olmus valla. 1, 2 ve 9 su diyenleri duydum ben
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2009 16 yıl Yanlışşş.! ben bunları dedim. ( 9'u da dedim ama henüz uygulamadım)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.