Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 18 yıl Gülden Aydın' ın Fikret Senes' le röportajından. - Esiniz Bedii Bey sizi çok kırmıs ? -Hem de nasıl. Büyük bir şok yaşadım. Çok büyük bir aşk vardı. Çok fedakarlık yaptım. Yeniden bir insan yarattım ve milyoner ettim. Nerede yanıldığımı çıkarmaya çalıştım. Seneler sonra bunun cevabını bir tiyatro oyunundan aldım: Bir kadını seneler sonra kocası aldatıyordu. Kadın nedenini söylediği an, buldum, buldum diye bağırdım. Piyeste doktor koca zengin oluyor ve asik oldugu kadin icin karisina ayrilmak istedigini soyluyor. Kadin yakin arkadasiyla dertlesirken soruyor: -Nerede yanlis yaptim? Arkadaşının cevabı birçok kadının problemini çözüyor. Diyor ki: -Kocan sana o kadar cok borçlandı ki... Bana birini göstersene alacaklısını seven? Bu yüzden sana düşman oldu. Fazla fedakarlık hiç kimse için iyi değil. Dost için de aynı, sevgili için de,koca için de...
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 18 yıl pardon ama başlık neden erkekler neden aldatır olmuşki düşmanlık falanmı var
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 18 yıl pardon ama başlık neden erkekler neden aldatır olmuşki düşmanlık falanmı var bu sadece bir gazete röportajından alıntı..... olduğu gibi..... herhangi bir değişiklik yapılmadan..... bilmem anlatabildim mi.... bir düşmanlık yok ama bir gocunma olduğu muhakkak.....
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 18 yıl pardon ya gülden aydının düşüncesizliği düşmanlık ondaymış nerden bilebilirimki başlığı sen yazdın niye değiştirmedin görüyorsunki hata yapmış
Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 17 yıl doğa eş seçme hakkını kadına tanımıştır.kadın peşindeki erkek sürüsünden paşa gönlünün istediği erkeği seçer.bu yüzden çoğu erkek de çok emek vermesine rağmen saçilemez ve hoşlandığı kızı başkasına kaptırır ve arkalarından aval aval, melül melül bakar. erkeğin seçme hakkı olmadığı için genelde kendisini seçene içine sinmese de razı olmak zorunda kalır.papaz hayatı yaşamak istemiyorsa. hal böyle olunca ileri tarihlerde erkeğin tesadüfen hoşlanacağı bir kadın erkeğe ilgi gösterince erkek de hayatın kendisine attığı tokadın intikamını alır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.