bakın abilerim.
Allah'ın varlığına tüm kalbimle inanıyorum.
eskiden yalnızca babam,annem öğrettiği için "Allah vardır" kanısına varıyor ve Allah'a inanıyordum.
fakat son zamanlarda artık kendi duygu ve düşüncelerimle, kendi aklımla Allah'ın olduğunu anladım.
tabi ateist abilerimin neden bu sonuca halen varamadıkları beni düşündürse de onu bunu boşverelim bence.
Ateist abilerim,
bir düşünün. Sizin inancınıza göre aklınızda "Allah" denilen bir kavram yok. Mesela Allah gerçekten yoksa(haşa) o zaman sizin Allah'a inanmanız veya inanmamanız birşey ifade etmez. Çünkü Allah yoksa(haşa) ahiret yaşantısı da olmaz.
Fakat YA VARSA? O zaman Allah'a inanmamanız ahiret yaşamında o kadar çok şey ifade eder ki! Allah'a inanmadığınız sürece ahiret yaşantısında o güzelim cennete kavuşamazsınız. Cehennemin sonsuz ızdırabında can çekişirsiniz.
Sizi gerçekten düşünmeye çağırıyorum. Allah madem ki yok (inancınıza göre) sizin Allah'a inanmanız birşey kaybettirmez yaşantınızda. Hem müslümanlık o kadar kötü birşey mi? Müslümanlıkta çok kötü, canice şeyler mi var? Kumar oynamamak, içki içmemek, cana kıymamak, saygılı olmak size çok mu birşey kaybettirecek?
Yalnızca şu soruyu bir düşünün derim size. YA VARSA?
bu arada death abim sana kesinlikle katılıyorum.