Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sivasturkusu

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    6
  • Katılım

  • Son Ziyaret

sivasturkusu - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. hakedenlere bizden Allahin selami selamunaleykum we rahmetullahi we berekatuhu ayrica sevgiler haketmeyenlere (yani Allahin selamini istemeyenlere) siradan bir insanin selami: merhabalar ayrica saygilar nerden baslasam, kimseyi elestirmeye niyetim yok ve sadece bu yaziya yani bu baslik daki konu hakkinda birseyler yazmak için 0duncu adina uye oldum ve ilk mesaj olarak bu konuya cevap yazma hakkim olmadigi için sivasturkusu efendinin (kendisini tanimiyorum ya yinede cani sagolsun) uyeligini kullanmaktayim. soyle bir etrafa bakinirsaniz neler gorebiliyorsunuz? ev esya, yol araba, bina , ve doga biz insanlar bu doganin içindeki farkliligimizin farkindayiz (nedense) bakiyoruz ve goruyoruz, anliyoruz, ki bize karsi bir ozenti var bu dunyada.. niyemi? anadan dogma bizde (insanlarda) ne cirnak var ne sivri dis, ne kalin bir derimiz, ne sert ne de dayanikli bir yapimiz.. buna ragmen dunyaya (sozde) hakim olmusuz -sozde- kelimesini ne için parantez arasinda o cumleye yazdim? cunku herhangi bir afat esnasinda ne kadar aciz oldugumuzun olulerimizin sayisindan farkindayiz (demi, yani farkinda deyilsen sende bi gariplik vardir;)) ve ayrica gorebiliyoruz ki, insanoglunun ulasmadigi heryer mukemmel derecede tam tikirinda islemekde , yani gucu gucu yetene misali aslan danayi, dana otu, ot oksigeni ve toprakdaki minerelleri, tuketmekde..bakiyorsun en zayif olan en kalabalik olanidir (meselaaaaa ot!! ) ve en guclu olani en nadir bulunanidir (meselaaaaa diyelim ki aslan ) buna denge denir. arastirma sonrasi veya bir sekilde, gunesin dunyaya olan mesafesinin birazcik fazla veya az olsa ya kavrulacagimizi ya da donakalacagimizi ogrenmissinizdir.. henuz ogrenmediiseniz ogrenin artik. buna denge denir. uzayin ne kadar uçsuz bucaksiz oldugunu herbirimiz algiliyabiliyoruz demi, ve ne kadar guclu microskop kullansakda hala en kuçuk zerreyi henuz bulmus deyilizdir demi? ve baktigimizda molekullerin birbiri etrafinda donusunu ve gunes sisteminde ki sekli birbirine benzetebiliyoruz demi? tesaduf mu bunlar? (waybe derim) her ne ise, zaten bizim sozumuz kulagi açik olanlara.. domuz, aç kaldiginda kendi diçkisini yiyebilen hayvan, iskeleti yapisindan dolayi gokyuzune bakamaz.. naparsin onun da rizki nasibi var dunyada... iyi gunler, saygilar, selamunaleykum we rahmetullah, sevgiler.
  2. Cok tesekkurler... fakat internette cok aramama ragmen ne mp3 ne de tam lyric i bulamadim. nerden bulabilecegimi biliyormusun? ya da sen de var mi?
  3. yurdunun insani anca bu kadar dusunuyor kusura bakma.... 9617[/snapback] alinma hemen yaw, bence cok sevimli bi hata, bi gurup kurarsam adina kutup ayilari koycam 9623[/snapback] tamam sana isim hakkini verdim gitti... de hala ben bu ezgiyi bulamadim... lutfen yardim
  4. Galiba kutup yildizinin degil... cunku nette cok aramama ragmen hicbir sekilde full lyric'i bulamadim.
  5. yurdunun insani anca bu kadar dusunuyor kusura bakma....
  6. yaklasik 7-8 yil once dinledigim bi turkuden biraz birseyler hatirlayiyorum. eger bilen varsa lutfen hangi grubun parcasi oldugu ve adini soylerse cok sevinriim... umarim sozler cok yanlis degildir. "vurdu uca parmaklarim baglamanin teline kursun oldu ezgilerin yobazin yuregine" haykiriyoruz burdan tum insaliga, ............ .......kizil bayrak dikecegiz kanli sivasa" hatirladigim kadariyla kutup ayisi diye bir grubun parcasi olablirim. ama emin degilim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.