Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yasin1fb

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

yasin1fb tarafından postalanan herşey

  1. bu cracki denemek için, oyunu yükledim arkadaşlar, bu crack saglamdır, Aşagıda virüslü crackın ve virüssüz crackın bilgilerini verdim 47mblık crack virüslüdür. buyrun link http://rapidshare.com/files/258341076/Crack.rar alıntıdır!
  2. Flash TV de seyrettiğimiz Goldberg, Big Sexy, Hollywood Hulk Hogan, Sting gibi güreşçiler bu oyunda oyun çalışıyor
  3. Stadyumlar: Ali sami yen stadyumu Ankara 19 mayıs stadyumu Gaziantep kamil ocak stadyumu Avni aker stadyumu Bursa atatürk stadyumu Denizli atatürk stadyumu İnönü stadyumu Kayseri atatürk stadyumu Şükrü saraçoğlu stadyumu Sivas 4 eylül stadyumu Rize atatürk stadyumu Manisa 19 mayıs stadyumu Konya atatürk stadyumu İzmir atatürk stadyumu (türkiye kupası final maçları bu stadyumda)
  4. Kurulum yok sadece indirince tıklayıp oynuyorsunuz, Mutlaka denemelisiniz
  5. en eglenceli türkçe oyunlardan biri Abuzittinin Maceraları karşınızda, oyunu mutlaka oynamalısınız,çok komik oyun %100 Türkçe ve çok komik, Oyun Gereksimleri: Mouse, klavye, monitör, kasa Konusu: Hiç bir şeyi beceremeyen Abuzittin'e bir gün askerlik arkadaşı nişana kadar onda kalması için son derece pahali bir nişan yüzüğü verir ama Abuzittin bu yüzüğü kaybeder. 1 hafta içinde yüzüğü geri bulması gerekir. Ne varki yeni bir yüzük satın alamayacağı için en yakın arkadaşı ile birlikte aynısından yeni bir yüzük çalmaya kalkışırlar ve başlarına gelmedik kalmaz. Abuzittin bir yandan yüzüğü bulmaya çalışırken farkında olmadan kendisini büyük bir dolandırıcılık çetesni karşısında bulur ve onu bir çok süpriz beklemektedir mutlaka denemelisiniz, keyifle onayacaksınız
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.