Zıplanacak içerik

horoskop

Φ Üyeler
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  1. horoskop şunu cevapladı bir başlıkta ileti içinde Forum Oyunları
    içimden gitmek geçiyor.iyi geceler arkadaşlar
  2. horoskop şurada cevap verdi: arman başlık Forum Oyunları
    ayran
  3. horoskop şurada cevap verdi: seREnaDE başlık Forum Oyunları
    özlem olmasa sevgi eksik kalır.
  4. yakışıklı yapalım gitsin..
  5. radyoda ne çıkarsa
  6. horoskop şurada cevap verdi: femalexx başlık Forum Oyunları
  7. horoskop şunu cevapladı bir başlıkta ileti içinde Bilmeceler ve Zeka Soruları
    katil dağınık,ev dağınık,kapı açık. buldum galiba katil hırsız. hırsız kim
  8. horoskop şunu cevapladı bir başlıkta ileti içinde Bilmeceler ve Zeka Soruları
    merak ettim sırtından aldığı bıçak darbesinin kalbine isabet ettiğini polis nasıl görebiliyor otopsi yapılmadan.
  9. horoskop şurada cevap verdi: hasan17 başlık Güncel Konular
    şehit verdikçe kutuplaşma artıyor.burda bile hala suçlama hala sen ben kavgası.ölenler türkiye cumhuriyetinin evlatları.bu bile birleştirici bir unsur olamıyor.herkes savunmada.başbakan hala sınır ötesi operasyona gerek duyarsak yapacağız sözleriyle aynı şarkıyı söylemeye devam ediyor.seçenler nerdeler peki soruyorum.sokaklara dökülüpte neden verdiğiniz oyların hesabını sormuyorsunuz.mitingçilerle uğraşmak dahamı kolay. oyunların arasında harcanan hayatların hesabını sormayacak.susacak yutacak.bekleyeceksek neyi yarıştırıyoruz. sevgili atamız ne demiş vatan mevzu bahisse gerisi teferruattır.ama manzaraya bakınca görülüyor ki teferruat oyalanmak için iyi bir duraktır. ne için öldüklerini açıklayamıyacağımız şehitlerimizin ruhları şad olsun.
  10. horoskop şurada cevap verdi: GÜLSÜN başlık Forum Oyunları
    tuttu kambursun
  11. sezen aksu-masum değiliz
  12. horoskop şunu cevapladı bir başlıkta ileti içinde Güncel Konular
    oruç tutalım yada tutmayalım kimene.bu bireysel bir ibadet değilmi.yani sevabı zorla yada dayakla olunca zorlayanamı geçiyor.bu dünyada ödüllendirin dayakla olmadı parayla olmadı makarnayla yani nasıl yaparsanız yapın da eğer inanarak bunu yapıyorsanız öteki dünyada yerinizin olmadığınıda biliyorsunuzdur heralde .inançlı arkadaşlar ne derler acaba..yoksa bi gülenemi danışmak isterler.artık bilemiyeceğim.
  13. horoskop şurada cevap verdi: arman başlık Forum Oyunları
    emek
  14. valla çok ezildim.napsakki şimdi kızardımda rahatladıysan sorun yok, hizmette sınır varda anlayan yok. millet saldıracak birini bekliyor,birileride üstteki gibi küçükse (gondorlu)gülüyor. mutsuz herkes mutsuz,bende mutsuzum ama işte idare ediyoruz. hadi kalmayın altta uyuyamazsınız.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.