Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

şehbal başak

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

şehbal başak - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. üzülerek söylüyorum ki ben de rakı sofrasında türk sanat müziği düşüncesine karşıyım. özellikle bu kadar huzur verdiğini düşündüğüm bir müzik için böyle düşünülmesi beni çok üzdü. yeni dinlemeye başladım dediğiniz için biraz daha temkinli olmak istiyorum yine de. dinledikçe bana göre siz de göreceksiniz diğer müzik yapılarından farklı olduğunu. en sevdiklerime gelince; münir nurettin selçuk- beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın, zeki müren ( bir selahattin pınar bestesi) - bakışı çağırır beni uzaktan, inci çayırlı- bir sabah bakacaksın ki birtanem ben yokum, umut akyürek- bir rüzgardır gelir geçer sanmıştım( bir sadettin kaynak bestesi) , neşe karaböcek- bu yerler ne füsunkardı ( sadettin kaynak bestesi) gönlümün içindedir gözden ırak sevgilim, ayrıca yalancıdır hep aynalar gir kalbime gör kendini seçimine katılıyorum. bir dahaki mesajda daha çok yazacağım ama şimdilk aklıma gelenler bunlar. eminim unuttuklarım da çok fazla. işte mesela biri aklıma geldi. müzeyyen senar- ben den ayrılsan da yine gönlüm sendedir. tavsiyelerimizi gözönüne alın olur mu. türk sanat müziğini bir de rakısız deneyin
  2. ben de aranıza yeni katılan bir üye olarak naçizane fikrimi belirtmek isterim. summerain arkadaşım beni kınamasın. ama bence de bülent ersoy okuyuş şekliyle notayı bozuyor. hatta bana göre bozmasa dasesi haz vermiyor. üstün müzik bigisini tartışmıyorum bile. yalnız sesi bana hiçbirşey vermiyor. şu anda zeki müren'den selahattin pınar'ın "bakışı çağırır beni uzaktan" adlı şarkısını dinliyorum. bu şarkıyı kaç kişiden dinledimse de hiçbiri bu kadar etkilemiyor beni. zeki müren'in Türkiye'deki en iyi ses olduğunu düşünüyorum. ayrıca bayanlardan "İnci Çayırlı" da çok güzel bir sese sahip. tabii Ahmet Özhan, Münir Nurettin Selçuk da unutulmamalı tabii. benim fikrim de bu.
  3. "kapın her çalındıkça" adlı şarkıyı isteyen arkadaşa yardım olsun diye yazıyorum.bu şarkıyı ersin faikzade söylüyor. ama aynı zamanda behiye aksoy dan da bulabilirsin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.