Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kristaller

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

kristaller tarafından postalanan herşey

  1. kristaller doğum gününüz kutlu olsun!

  2. İlahlar yoktur Allah var. o görülmez (dikkat et görünmez degil). o iradesi ile var. o külli irade sahibi, O ol der ve hemen oluverir. Şimdi bu nasıl olur denir. (bilgisayarda bir programın üstüne ol dersin fare ile oluverir hemen).Örnek çok yavan oldu fakat benden bu kadar. Gerisini siz hesaplayın. Sen yaptıgın yazılım ile (aklını gösteremezsin ancak aklının ortaya koydugu işle varsın) bilinirsin. kalp'in yaratanı. kalp i biraz araştırın. "HY kalp 1 kalp 2 video "indir. kalp'in çalışma sistemi çok karmaşık.eger programlanmamış ise; nasıl bu kadar ince hesaplar bir araya gelmiş . bu kadar ince hesapları, hertürlü yaratmayı bilen ( kadir ) Allaha mahsustur. o her türlü kötü sözden ve kendisine iman etmiyenlerin çirkin yakıştırmalarından uzaktır. Ben ona inanıyorum. ne kaybederim ki. iman etmeyenlere göre hesaba 1/0 galip çıkarım.
  3. bence böyle. insanlar yanılmış gibi. Elbette (beyin) madde, programlanmış, özenle hazırlanmış ancak kendisini irade ettigi işlerde ortaya koyan. BU İŞLERDE KİŞİLERE yani taşıyana GÖRE FARLILIK GÖSTEREN öldügünde geldigi yere yani toprağa karışacak. Tüm bunların dışında bu programları gerektiği gibi kullananın adını (adına yakışacak şekilde koymaktır). şunu da eklemek lazım beyin bir entegre devre yani (MADDE) yapısı itibariyle. O beyni biz kullanıyoruz.onun elektrigi biziz,biz olmadan o bir işe yaramaz. bizi biz yapan aklımızdır. akıl görünmez ancak ortaya koyduğu iradesi ile bilinir. Konumuz olan beyini kim programlamış. Asıl önemli olan bu muhteşem yapıyı (insan) ayağa kaldırıp bilgisayar ortamında tartıştıran ne ?. Bu benim kendi düşüncem. Külli irade sahibi ve her şeyin rabbi ( ALLAH c.c). katılıp katılmamakta serbestsiniz. kolay gelsin.
  4. matematik (1) siz sozsuz hiçliktir. Allah sadece birliği ile anlam verir,yarattıklarına . Kristaller.
  5. kristaller

    araştırma

    Arkadaşlar kolay gelsin. benim merak ettigim bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim. Kur'an da neden bir çok yerde akıl sahiplerine ve düşünecek olanlara hitap ediyor. İnsanın çok nankör olduğu ve verdigi sözde durmadığı anlatılıyor. Yoksa aklı olup sahip olamıyanlarmı var ? aklım var diyenler neden gösteremez ? Akılsız oldukları içinmi ? Ne dersiniz ? Şimdilik bu kadar. Kolay gelsin.
  6. arkadaşlar ben kristaller yeniyim dolaşırken formu inceledim ilgimi çekti. bir çaylak olarak sizlerden ögrenecek çok konular işleriz inşallah. amacım bu ( kuran neden bir çok yerinde akıl sahiplerine ve düşünenlere hitap ediyor.) kolay kelsin.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.