Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sejan

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

sejan - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. bakkalin zarari tabiiki 5 milyondur: aciklamaya calisim: bakkal kasasini acmadan sahte parayi diger bakkalda bozuyor. ve o bakkalin gercek 2milyonunu adama veriyor ve diger 3milyonunu cebine koyuyor. yani coladan 3milyon kazanmis oluyor. diger bakkal sahte parayi fark ediyor ve parasini geri istiyor.cebinden geri 3milyon cikiyor+2milyon kasadan veriyor. bu durumda ilk 3milyon zarar diye sayilmiyor. su ana kadar zarari 2milyon oluyor. ancak öbir adama giden cola yani 3milyon kayip eklenince su gözüküyor: 2milyon diger bakkala + adamin colasi= 5milyon obir bakkali hic karistirmasak da olur! farz edinki bakkal amcamiz parayi bozdurmiyo. sahte parayi alarak ve karsiliginda 3milyonluk colayi + 2milyon vererek 5milyon kayip etmis oluyo.
  2. ben almanya da yasiyorum ve simdiye kadar bunun hic bi kötü tarafini görmedim! hatta nüfus cüzdanimda koskoca türk bayragi var bununda bi kötü tarafini görmedim. burda dogup burda büyüdügüm halde bi sIkIntI cekmedim. yani her türlü islemlerde kayitlarda bunlar soruluyo ve bende rahatlikla yaziyorum. ama arkadaslarada katiliyorum nüfus cüzdaninda yazip yazmamasi hic fark etmez. sen yasiyosan inaniyosan müslümansin inanmiyosan degilsin.
  3. selam kardesim, senin yaziyi dün okudum ancak üye degildim diye cevap yazamadim. tesadüfen bu sayfaya gecmistim. gece aklimdan cikmadi ve google den bu yaziyi aramaya basladim. nedenine gelince: sen sen ol kendini bi cilveye kaptirma! benim ciktigim aslinda aramizda sözlendigim biri var. bu konuyu hic konusmadigimiz icin onun bakir oldugunu zannediyordum. ama yanilmisim. ne yazikki öyle degil. bana yapabilecegi en büyük hediye olabilirdi. ama bu hediyeyi hic bir zaman veremiyecek. kendi icin ihtiyac meselesiydi. ama bir erkegin ihtiyaci varsa bir kizin/kadininda vardir. ama allah (c.c) insanlara sabir vermis. allah sanada sabir versin ve senin gibi bakirle evlenen kiza ne mutlu! kendini hic bir cilveye kaptirma. bu zevkler bir anliktir gelip gecicidir ayni bunu senden evlilik disi isteyen kizlar gibi! kimseye firsat verme seni kullanmasinlar. insaallah bu konuda yardimci olabilmisimdir ve gec kalmamisimdir;) keske benim sözlümde zamaninda senin gibi düsünseydi! simdi onun yaptiklarinin acisini ben cekiyorum. selametle...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.