Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

judge980

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    7
  • Katılım

  • Son Ziyaret

judge980 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Arkadaşlar bütün cevaplar için çok teşekkür ediyorum. İlk olarak partnerim regl oldu herhalde sorun ortadan kalkmış demektir. Ayrıca çok haklısınız bundan sonra gerçekten bu olayı hiçbir şekilde korunmadan yapmayacağım. Bu konuda çok cahil davranmışım çok haklısınız. Herkese herşey için çok teşekkürler. Sağlıcakla kalın.
  2. Maser o 3 aylık aşıların bir zararı var mı?
  3. Ben buranın yabancısıyım tabiiki kurallar vardır ama haliyle daha bilmiyorum. Şu an sadece bir sorunum vardı onu bir şekilde paylaşarak yardım istedim her ne şekilde sürçi lisan ettiysem af ola. Sorunum konusunda herkes yaklaşık aynı cevabı verdi ama genede içimde ufakta olsa bir tedirginlik var. Kesin bilgiye nerden ulaşabilirim acaba arkadaşlar. Sakın yanlış anlamayın sizin söylediklerinize güveniyorum ama iyice emin olmak istiyorum.
  4. "Hayal_et" kusuruma bakmayın; çaylaklığıma verin ama o kadar emdişelendimki ne yapacağımı şaşırdım. Sen şu anda içimi o kadar rahatlattınki valla allah ne muradın varsa versin. Bu arada en kısa zaman içinde bilgi eksikliğimi bi şekilde tamamlayacağım.
  5. Valla ne yapacam bir türlü bilemiyorum arkadaşım, çok yakın zaman içinde internet sitelerinde mail atılabilen bir doktora mesaj attım ama cevap daha gelmedi. Böyle birşey nasıl olabilir onada inanamıyorum bir türlü; yani sperm çok küçük birşey ama o kadar kıyafeti nasıl geçecek ve hedefine nasıl ulaşabilecek bilemiyorum. Ne yapacağımı bir türlü bilemiyorum; kafamı yiyeceğim.
  6. judge980

    Çok Önemli

    Merhabalar arkadaşlar; ilk olarak siteyi çok beğendim bunu belirtmek isterim. Arkadaşlar partnerimle henüz seks yapmadığımız için giysilerimiz üstümüzde iken birşeyler yapmaktayız.Bu haldeyken ben geçen gün boşaldım ve üstüm biraz ıslandı haliyle; daha sonra partneriminde üstüne baktığımızda çok belirgin olmasada onda da ıslaklık vardı ama benimkinde ıslaklık belirli bir bölgede görülmesine karşın onda çok geniş bir bölgede görülmekteydi, yani ondaki biraz terede benziyordu.Benim sormak istediğim acaba bu durumda partnerimin hamile kalma şansı var mıdır?Bir diğer sorumda giysiler üstümüzdeyken boşalma olursa acaba gene hamile kalma şansı olur mu partnerimin?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.