-
TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ?... (''Ülkemiz şu anda hiç görmediğimiz büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Bir taftan bölücü terör, diğer taraftan irtica)
sayın AÇA Size bu konuda maalesef katılmıyorum.Tartışılmadıktan sonra fikirlerin ne anlamı olabilirki?Tartışmadan doğruya nasıl varılabilirki?Her fikrin ve ideolojinin kendine has doğruları vardır.Tartışmalarla bu doğrular ortak bir potada birleşirse şayet,işte ozaman gerçek doğruya ulaşılılacağı kanısındayım. Sonra devletlerin yaşam süreleri içinde üç,beş yıl çok kısa bir süredir;İnsan hayatıyla kıyaslandığında.Bu yüzden şimdi tartışmalara açık olmalıyızki önümüzdeki seçimlerde sağlıklı bir tercih yapabilelim. Saygılarımla.
-
TEHLİKENİN FARKINDAMISINIZ?... (''Ülkemiz şu anda hiç görmediğimiz büyük bir tehlikeyle karşı karşıya. Bir taftan bölücü terör, diğer taraftan irtica)
Sayın Dipnot Sizi tebrik ederim.Tespit ve teşhislerinizde çok haklısınız.Bu gün içinde bulunduğumuz durum Akp nin etkisi ile oluşmadı.Sizde taktir edersinizki bu bir birikimin sonucudur.Bu birikim 1960 sonrası izlenen gerek siyasi gerekse ekonomik politikaların iflası neticesinde oluşmuştur.AKP bunu şimdi çok iyi kullanıyor. Bence şimdi yapılması gereken ülkemizin içinde bulunduğu;Tüm dayatmalardan,kışkırtmalardan ve kısır döngüden nasıl kurtulabileciğini tartışmamız gerekir. Türkiye Cumhuriyetinin önünü açacak olan tedavi yollarını tartışmalıyız.Bunun için her görüşten fikirleri dinlemeliyiz,hep beraber değerlendirmeliyiz. Çünkü Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. saygılarımla.
-
10 KASIM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ.
Merhaba ASTSUBAY MERT Bu balans ayarı yakın geçmişimizde Ankara Sincanda yapılmıştı.Tanklar tur atmıştı Sincan sokaklarında. Aklıma o gelmişti onun için yazdım. selamlar
-
bu fotograflara bakılmadan geçilmez..
Slaytınla Bizlere çok güzel dakikalar yaşattığın teşekkür ederim.
-
Kemalizm "eskimismidir","Türkiye`nin kalkinmasi öünde engelmidir "?
Bu iddianın hiç bir doğruluk payı yoktur.AB'nin istediği şekilde Türk Ulusunu sömürebilmesi için;önünde çok büyük engel olarak duran Atatürk İlke ve İnkılaplarının kötülenmesi ve tu - kaka tabiriyle Türk Halkı üzerinde tahrik unsura yaratarak gizli bir psikolojik çalışma yapmaktadırlar. AB'nin savunucuları bunu bilmelerine rağmen,dayatmalara göz yummaktadırlar.Niçin? İktidar bu kadar çok, AB'nin Türkiye'yi içine alması için savaş veriyor? Çünkü AB(şayet bizi alırlarsa,biraz zor)'nin ana yasası iktidara hareket serbestisi getirecek te ondan. selamlar.
-
DANIŞTAY SALDIRISININ ARKASINDAKİ GERÇEKLER
SAYIN GECE KUŞU Bu şekilde kadrolaşmaya devam ettikleri taktirde korkarım bu meclis Fettullah Gülen bey efendiyi Cumhur Başkanı' da seçecek. selamlar
-
10 KASIM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ.
MERT ASTSUBAYIM. Yakındır yine bir balans ayarı yapılabilir.
-
KOMPLO TEORİLERİ
Merhaba SARDUNYA Forma biraz geç katılıyorum kusuruma bakmazsan sevinirim.Belkide konu eskimiş olabilir.Sizinde belirttiğiniz gibi medya bir takım odaklara reyting sevdasıyla yardımcı olmaktadır.Yada bu emellerini reyting adı altında bize yutturmaya çalışmaktadırlar. Bizim şu anda endişe ile izlediğimiz bu değişimi maalesef çocuklarımız anlayamayacaklar.Çünkü değişimi fark edemeyecekler. Bütün bunların yanında daha vahim bir konu dahavar.Belki sizlerde mail'lerinizde okumuşsunuzdur.Bu günün küçükleri üzerinde oynanan ve onların zeka gelişimi ile doğrudan ilişkili ithal danone ürünlerinin içerikleri. Bence bu daha öncelikli önlem alınması gereken konu.Bilgiye her yaşta ulaşılır.Yarının büyükleri ve Türkiye Cumhuriyetini yönetecek bu günün küçüklerinin zeka gelişmesini gerçekten olumsuz etkileyecekse bunların yurdumuzda serbestçe satılmaması için sivil toplum kuruluşlarını hareketegeçirmeliyiz. Bu danone ürünlerini gerçek bir şekilde tahlil ettirebilecek olanlar varsa onlara ulaşalım.Gerçek neyse ortaya çıksın. SELAMLAR.
-
KOMPLO TEORİLERİ
Merhaba sardunya Seçtiğin konuda sana katılıyorum.Diğer cevap yazan arkadaşlar da yazılarında çok haklılar.Bunun nedeni üçüncü Dünya ülkelerinin oluştuğu coğrafyadan kaynaklanmaktadır.Bu coğrafyaya orta kuşak ülkeleri denmektedir.Birçok ünlü teorisyenler bu orta kuşak ülkeleri için bir ortak hüküm çıkarmışlardır. Bu ortak hüküm ise şudur."Her kim orta kuşak ülkelerini yönetirse Dünyayı yönetir." Bunun nedeni ise bu coğrafyada var olan jeopolitik,stratejik ve ekonomik özelliklerdir. Üretilmiş ve dahada üretilecek olan teori ve projeler hep bu orta kuşak ülkelerini egemenliği altına alma çabalarıdır.Tüm çabalar bu çerçevede oluşmaktadır. Devletler arası dostluk yoktur.Ekonomik çıkar vardır sözü anlatıklarımı en güzel ifade edecektir. Bizimde bu orta kuşak ülkeleri içerisinde olmamız nedeniyle bizim üzerimizde de teoriler üretilmekte ve bunlar için düğmeye basılmaktadır.İçinde bulunduğumuz coğrafyanın maalesef diyorum yan etkilerini yaşamaktayız.Bölücü terör örgütü,sağ-sol ayrımı,sünni - alevi ayrımı,dinci-laik ayrımı,Ermenistan meselesi,Yunanistan kıta sahanlığı meselesi,Kıbrıs sorunu gibi konularla bizi bölmek parçalamak ve yok etmek için uğraşmaktadırlar. Şimdi biz bunları görüp düşünebiliyorsak devletin yönetim kademelerinde bulunan ve hatta yasama ve yürütmeyi elinde bulunduran hükümette buynları görüyordur.Bu çalışmaları bertaraf edecek bir yol bulmaları gerekmektedir. Vatandaş olarak bize düşen görev ise kışkırtmalara ve tahriklere kapılmadan sağ duyu ile hareket ederek bunu düzenleyenlerin beklentilerini gerçekleştirmeyelim.Bu konuda bize ışık tutacak olan Atatürk İlke ve İnkılaplarıdır. Selamlar.
güvercin
Φ Yeni Üyeler
-
Katılım
-
Son Ziyaret