Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

snorlax

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    10
  • Katılım

  • Son Ziyaret

snorlax tarafından postalanan herşey

  1. snorlax doğum gününüz kutlu olsun!

  2. Pericik Allah seni bildiği gibi yapsın! Sesini de sonuna kadar açmıştım... yısıffff! yısıffff! Yaptım.
  3. Bir belgeselde görmüştüm Manyetik alanlarla ilgili bişey olduğu belli. Kullandığı iki katı madde metal, ama şu kabın içine koyduğu dumanı tüten sıvı nedir? Ben de çok merak ediyorum. Bu arada emeğine sağlık, güzel olmuş.
  4. İSTE ERKEKLERIN MELEK OLDUĞUNUN KANITI... ) Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der. Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. ormancı "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu? "ormancı yine "hayır" diye cevaplar. peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser. Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar. "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der. peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner. ''Senin karın bu mu? diye sorar. ormancı "evet" der. Peri sinirlenir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der. Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. Eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, O na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamım ve üç karının sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur. Bu hikayeden alinacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa; Bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir. Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsın!
  5. Şimdiden teşekkür ederim. Bu foruma ilk katılışım dı! Bilgilerinize...
  6. snorlax

    OTOBüS

    hollywood'un 46 kez işlediği, "uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirir" klişesinin otobüse uyarlanmış hali. - aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi. + evlat sakin ol, muavin orda mı? - hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok! + tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine. - ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil! + düşsün pezevenk! oraya senin oturman lazım. - tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım? + direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek. - tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu + evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? - bismillahirrahmanirrahim. + hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? - sıfır. + nasıl sıfır? dikkatli bak. - sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz? + otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! - duruyooor + kalk sittir git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın. şoför uyanınca devam edersiniz.
  7. Tamamen gercek bir olay!!!!!!!!!!!!Yasanmis bir is basvuru hikâyesi Alttaki isbasvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'in basvuru formuna yazdigi cevaplar: 1. Adiniz Soyadiniz: Mehmet Tartar 2.Yasiniz: Yirmi sekiz. 3) Sirketimizdeki hangi pozisyon icin Basvuruyorsunuz? Mumkunse yatay bir pozisyon icin. Eger daha ciddi bir cevap istiyorsaniz, ne is olsa yaparim. Sart one surebilecek durumda olsaydim, burada bu formu dolduruyor olmazdim. 4. Dusundugunuz ucret: Aylik 5.000 YTL maas arti yillik kârdan yuzde 10 hisse! Eger bu mumkun degilse, siz bir ucret Onerin, ben size evet yahut hayir derim. 5. Egitiminiz? Idare eder 6. Son isiniz. Sadist bir sefin deneme tahtasi olmak. 7. Son ucretiniz: Hak ettigimin cok altinda. 8. Onemli basarilariniz: Arakladigim kalemlerden muhtesem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum. 9. Isten ayrilma sebebiniz: Bkz. Cevap 6. 10. Size ulasabilecegimiz saatler: Banka atm'si gibiyim: 7/24. 11. Calismak istediginiz saatler: Pazartesi, Sali ve Persembe 13.00-15.00 arasi. 13. Simdiki isvereninizle gorusebilir miyiz? Isverenim olsa burada olmazdim. 14. Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla tasimaniza engelMI? Belli olmaz, ne tasidigima bagli. 15. Otomobiliniz var mi? Evet, ama soru yanlis sorulmus. "Calisir durumda bir otomobiliniz var mi?" diye sorsaydiniz, cevabim farkli olurdu. 16. Daha once bir yarisma veya madalya kazandiniz mi? Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 17. Sigara iciyor musunuz? Otlanacak bir enayi bulabilirsem. 18. Bes yil sonra ne yapmayi hayal ediyorsunuz? Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adalari'nda yasamayi. Bir yolunu biliyorsaniz bunu bes yil beklemeden de yapabilirim. 19. Yukaridaki bilgilerin dogrulugunu taahhut ediyor musunuz? Hayir, ama sIkiyorsa aksini iddia edin. 20. Sizi bu basvuruyu yapmaya iten gercek sebep nedir? Birbiriyle tutarlilik derecesini kestiremedigim iki cevabim var: a) Insan sevgisi ve tuketicilerin iyi beslenmesine katkida bulunma arzum. b.) Girtlagima kadar borca batmis olmam.. Sonuc: Mehmet Tartar ise alindi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.