Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Batıkan Karadeniz

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    4
  • Katılım

  • Son Ziyaret

Batıkan Karadeniz tarafından postalanan herşey

  1. Batıkan Karadeniz

    Kara Bulutlarla

    kara bulutlarla kaplandı dünyam, Elleri elimden koptuğu o gün. Gerçeğe dönüştü korkulu rüyam, Son defa gözümden öptüğü o gün...Çiçeklerle dolu kaldı balkonu, Tanrım,daha mı çok sevdin sen onu?'Ömrümüz ne kadar,bilemem'diye, 'Gülmem,nefes bile alamam'diye, 'ben senden sonraya kalamam'diye, Son defa sözünü tuttuğu o gün...Böyle mi bitermiş mutluluk yolu, Tanrım,daha mı çok sevdin sen onu?her gece göklerden göğsüme eğil, pınar olsun sevgin,ateşe serpil. Beyaz güller soldu,sanki sen değil Siyah lalelerin bittiği o gün...Hasretiyle içim her an dop dolu, Tanrım,daha mı çok sevdin sen onu?
  2. Batıkan Karadeniz

    Sen

    Dünya'da güzel olan ne varsa, hep yakmışlar. Önümü aydınlatan ışığı çalmışlar. Aranıp duruyordum kırlarda, bahçelerde. Seni bana gösteren çiçeği koparmışlar.
  3. Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı? Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, mal mı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?
  4. Batıkan Karadeniz

    Uzaktaki Birisi

    "Ne zaman elime bir kitap alsam hep seni okuyorum inanır mısın İstiyorum seni anlatmalı bütün romanlar sevilen kadın hep sen olmalısın. Ne zaman elime bir kibrit alsam Yine Bütün Kocaeli'yi yakmak geçiyor aklımdan Bu sensiz sokakları, bu evleri, bu plajları, bu denizleri. Sensiz kaldığım bu şehri tümüyle yakasım geliyor. Yine Gün batıyor Sevgilim yine sensin ezelden beri olan Ve çaresizce yaktığım tüm sigaraların dumanında. Ama fırtınalar da çıksa kıyametler de kopsa ölürüm de birdaha seni unutmam. S.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.