Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

E.F.M.E

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

En Son Profil Ziyaretçileri

Son ziyaretçiler paneli devre dışı bırakıldı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

E.F.M.E - Başarıları

Acemi

Acemi (1/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. E.F.M.E

    Amatör Şiirleriniz

    ŞEY HER ŞEY Beden yaş atmışı geçmiş, Akıl yaşı şaşmış, Ruh yaşı otuz üç, o hiç şaşmamış, Tövbe, Yüce Yardanın işi çokmuş, Dünya işlerine karışmazmış, Dünya işi onun gibilere kalmış, Yalan, hile, sözünden dönme normal imiş, Kendi gibilerine akıllı, şuurlu, medeni dermiş, Kendileri gibi olmayanlar çağdışıymış, Tüm sorulara cevap, kültür, medeniyet fışkırmış, Cevaplar, kısa öz, her şey, her şey çok güzel olmuş, Örnek her şey, çok güzellikler olmuş sayılmazmış, Her şey, her şey, Sizin güzellikler size yakışmış, Her şey çok güzel olmuş, her şey, en iyi şeymiş, Şey, her şey olmasa konuşulacak çok şey varmış, Yalan söyleyenin sığınağı şey, her şey, Sözünden dönenin kıvırması, mazereti, şey, her şey, Emanete ihanet neden? Her şeye, şey olmuş şey, Konuşacak sözü olmayanlara şey olmuş, her şey.
  2. E.F.M.E

    Amatör Şiirleriniz

    ŞUUR AKLI TERK EDİNCE Hain gibi çalışıyor, Her şeyin en iyisini istiyor, Utanmıyor hep istiyor, Karşılığını ödemek istemiyor, Herkes aslan payı istiyor, Hain eşek gibi ayak diriyor, Aslan gibi et istiyor, Eşeklere ot, Aslanlara et doğal olan oluyor, Doğallığı savunuyor, sanallarda yaşıyor, Ne istediğini bilmiyor, Özgürlükten dem vuruyor, Sahipleri havla deyince havlıyor, Borç tasmalarıyla geziyor. Paylaşmayı sevmiyor, Mazlumların, masumların rızklarını çalıyor, Kanla, gözyaşlarıyla, zulümlerle besleniyor, Kendileri pis çamurlarda yüzüyor, Her kesleri kendileri gibi sanıyor, Çamur gözlüklerle etrafına bakıyor, Her tarafı çamur görüyor, Çamur gözlüğünü çıkarmayı akıl edemiyor, Şuursuz, haramlarla cenneti istiyor.
  3. E.F.M.E

    Amatör Şiirleriniz

    BİRAZ Okumak için geldin büyük şehre, Daldın bilmediğin âlemlere, Gönderilen emekler flörtlere, Ananı Babanı düşün biraz. Bir dediğini iki etmediler, Hep seni düşündüler, Kendilerini ertelediler, Ananı babanı düşün biraz. Modalar, flörtler değişirler, Modalar büyük paralar yer, Aileler çalışır, senin gibiler yer, Ananı babanı düşün biraz. Moda kafeler, barlar, Senin gibileri ham yaparlar, Geleceğini bu günden yerler, Paran bitince sana bip, bip derler, Ananı, babanı, kendini düşün biraz.
  4. E.F.M.E

    Amatör Şiirleriniz

    ELVEDA DEDİN Dumanını yelledin, Alın terini terledin, Kısa yolda çok terledin, Uzun yola hiç gelmedin, Huzurlu günlere, elveda dedin. Tembelliğe yelken açtın, Çalışmaya savaş açtın, Sağlığına zehirler attın, Hastalıklara haber saldın, Huzurlu günlere, el salladın.
  5. E.F.M.E

    Amatör Şiirleriniz

    UYANANLAR VAR MI? Müslümanım diyen Münafıklarla, Dostsuz diyen gavurlarla, Türk’üm diyen, Yahudilerle, Kürt’üm diyen, Ermenilerle, Sürekli aldatılıyoruz, uyananlar var mı? Edebimizi, sağlığımızı bozuyorlar, Ailelerimize, Devletimize saldırıyorlar, Dinimize, Vicdanımıza perde çekiyorlar, Şuurumuzu, sabrımızı sınıyorlar, Birliğimize çomak sokuyorlar uyananlar var mı? Hangi kitapları okuyacağımıza karışıyorlar, Yiyeceklerimize, giyineceklerimize karışıyorlar, Kölelikleri, özgürlük, çağdaşlık sandırıyorlar, Haramları özendirip, Helalleri kötülüyorlar, Bizi özümüzden uzaklaştırıyorlar, uyananlar var mı? Yalanlara, hilelere köprü olduk, Hainlere, zalimlere yol olduk, Doğru söyleyenlere sus olduk, Yalakalarla, nemelazımcılarla olduk, Sosyal depremlere alıştık, uyananlar var mı?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.