Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

mavicocuk

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    32
  • Katılım

  • Son Ziyaret

mavicocuk tarafından postalanan herşey

  1. mavicocuk doğum gününüz kutlu olsun!

  2. mavicocuk

    bira garip ama..

    hihihihih halısın ya :D
  3. ExcE Tbr Ederim... BaşarıLAr.
  4. ya valla birşey dicem ama saçma olcak Kadının hergün Erkeyin Senede Yaptığı şey nedir demişsin Peki Erkek Senede 1 keremi yapıyor yoksa 1kaç defamı ??
  5. Kardeş ÖnceLikLe S.a 3. Bir göze Gerek yok ama Verdiğiniz Soru Boşa Gitmesin Die Bir Cevap SöyLiyeyim ben oLsaydım Başımın Arka Tarafına Koyardım Arka Tarafı Daha iyi GörebiLmek İçin Veya Avuç İçine ElimLede Gayet Arkıyı GörebiLirim. :)
  6. ŞöyLe 1 şey DiyebiLir.. Peygamber oLan Peygamber oLduğunu İspatLasın veya Bir peygamber Hiç Bir Zaman Ben Peygamberim Diye Tartışmaz.. oLabiLirmi.
  7. sende yaklaştın ama tutturamadın bana kesin 1 cevap verin
  8. Doğru cevap Ama yeni geLdiğim için SoruLarın hepsini okumuş değilim.. TebrikLer.
  9. ya beLki sçma 1 cevap olacak ama yinede yazmak istedim orda demişki anahtarı şöförü var orda 'anahtarı şöför' olduğundan bahsetmiş olamazmı ? yani asLında Anahtaar yok Saçma anLdım
  10. hayır ynlış cevap düşüncen doğru ama cevap yanlış
  11. hayır yanlış cevap kardeş.. üzgünüm.. Biraz daha Düşün..
  12. Lastik Lastiği Ne kadar Uzatırsan Bırktığında Yine Aynı haLini ALirr Doğrumu
  13. M.Ö 471 yılında antik bir çömleğin üzerinde M.Ö. 471 yazılamazdı. Çünkü 472 yıl sonra Hz İsa nın doğacağı ve onun doğumunun milat kabul edileceği bilinemezdi Bu mu Arkadaş Doğru SöyLemiş
  14. forum artı diğer şeyler.. özeLine attığım siteye bakrsan nasıl oldugunu anlarsın atacağım sitemin html şekLi..
  15. Bunun Başka 1 cevabıda var onuda vereyim istersen 15 + 2 + 36 + 47 = 100 Hangisi Tutarsa
  16. mavicocuk

    Hangi Gün

    Necmi'nin doğum gününden üç gün sonrası olan cuma günü Cem'in evlilik yıldönümüdür. Necmi'nin doğum günüyse sekizinci günden altı gün sonrasıdır. Yarın dördüncü günse dün hangi gündür?
  17. De Levis Bir insanın zekası, vereceği cevaplardan değil, asıl soracağı sorulardan anlaşılır. La Rochefoucauld Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Cenap Şehabettin Zekasız kuvvet yıkabilir, fakat yapamaz. Pitigrelli Zeka kafanın içindeki altın madenidir. Balzac Zeka dünyayı yerinden oynatmaya yarayan maniveladır. Lessing Zekasını inkar edenin büyük bir zekası var demektir. Jonathan Edward Dünyanın üstünde durduğu yegane destek insan zekasıdır. J. Jack Rousseau Parlak zeka, insanı bütün nimetlere kavuşturmaz.
  18. Elinizde sadece zaman ayarlayıcı olarak 2 tane kum saati vardır. Bunlardan biri 7 dakikalık, diğeri de 11 dakikalıktır. Yapmayı düşündüğünüz deney tam 15 dakika sürmektedir. Eğer zamanı uzatırsanız veya kısaltırsanız deneyde istediğiniz verimi alamamaktasınız. Bu iki kum saatini kullanarak bu deneyin zaman ayarlamasını nasıl yaparsınız.
  19. Bir mahkumun ölüm cezası kuraya bağlanmıştır. Kurayı hazırlayan vezir mahkumun azılı düşmanı olduğu için iki kağıda da ölüm yazacaktır. Onun böyle yapacağını mahkum da bilmektedir. Fakat sultanın yanında veziri itham edememektedir. Mahkum nasıl hareket etmeli ki ölümden kurtulsun?
  20. Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor. "Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin." Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.