Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Müslüman_

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    19
  • Katılım

  • Son Ziyaret

1 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek

Müslüman_ - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

1

İçerik İtibarınız

  1. Haklısın... Özellikle ilk cümleniz çok doğru...
  2. Kimse kimseyi imana zorlayamaz ama bilimde uzun uzun açıklama yapamaz tartışma mantıksız olur gereksiz olur. Tartışmak çok ama çok saçmadır... Anlayana...
  3. Bırakta buna insanlar karar versin ... Konuya yorum yaptığın için de teşekkür ederim yıl 2014 olmuş ama.. İçinizi döktünüz ve olduğunuzu anladık sizin
  4. Bana usluba bakınız diyenin üsluna bakınız. Kendisi Müslüman bir ülkede yaşıyor Müslümanları küçümsüyor. Kalender eşeğinde yüzüyor.
  5. sizin dediklerinz çok farklı benim dediklerim çok farklı kardeşler haydi yolunuza asla aynı düşüncelere sahip olamayız biz. Sz evrensel hakkı felan savunuyosun tmmda ben zaten bir şey demedim özggürsünüz zaten istediginiz kadar ateist olun bizene ki? Harbiden bizeneymiş ben onu anladım şimdi.
  6. EUZİ BİLLAHİMİNNE ŞEYTANNİRACCİM BİSMİLLLAHİ RAHMANİRAM . Dedikten sonra 10 kere Allah deyin . . Her şeyi bir kenara bırakın, Rahatlayın ve soru işaretlerini bir kenara bırakın. pozitif olun. Ondan sonra karar verin!. Boşluğunuzla düşünün. Ondan sonra imana kavusmuk olacaksınız zaten, La ilahe illalallah dedikten sonrada Allah aklınıza otomotik olarak bilgileri verecektir.
  7. Dindir çünkü bu nasıl tarihsel bilimsel olsun sende diyorsun sabittir. Daha ne diye kurcalıyorsun. Nasıl olabilir ki? Güya aklımı yıkıyacaksın. Çok duydum bunları ben ah sizin oyununuz varya beni pc basında güldürüyor Oyun mabında Hala nereye kacacagım diyorsun. Dinin bilimsel açıklaması olmadıgı gibi olgu ve düşünce iledir. Sizlerde düşünce ve olguya pekk önem verirdiniz nereye suyralacagız diyorsunuz ) dilimi tüketmeyecegim artık size.
  8. Evet din bilimsel değildir. Fakat bunu anlamak için bilimselliğe gerek yok diye düşünüyorum. Sadece mantığını kullan biliyorsun ne olduğunu . Bilim'i bile yaratan din, kuran-ı kerim yardımı ile bilgi vermiş. Söylesene kuran-ı kerim i im yazar? Milletin işi gücüyok mu? Yahut bunları yazan insanın aklı bunlara nasıl erer? Taa o zamanlar . Onu da bırak evrenin tüm düzenide mi patlamayla oluştu? İnsan evrimi diyorsun, bilimsel bunu da kanıtla o zaman . Ne olursa olsun bilimselliğide kanıtlayamazsın.. Din ise kanıtlanması gerekmez ya inanırsın ya inanmazsın SABİTTİR! Sabit olduğu gibide gerçektir. Bence sizde mantık da yok. Bu kadar düzende mi kendi kendne oluştu?
  9. O yüzden inatcıdır diyorsun da , bilimselliğin ne kadar gerçeklik payı var? Bazı ateistler görmeden inanmam diyor. Peki ya sen onun bunun dediğini gördünmüde inanıyorsun bilimsellik diyorsun? Belki galaksi diye bir şeyde yok sanki nasa ile çıkıp gezdin . Belki uydurma. Bilimsellik iddiadır aynı zamanda. Din ise sabit. Sabit olan şeyin açıklamasını yapamaazsın. Ancak mantık yürütebilirsin. Eğer mantık gibi bir özelliğin yoksa taaki bilmselliğe koşucaksın. Güya gerçek ya. İnansanız ne olacak? Bir şeyiniz eksilmez. Ama daha artislik yapmaya devam ederseniz sonunuz vahim. Bunları ölünce göreceksiniz. o zaman size çok güzel bir şekilde açıklama yapacaklar. Biraz bilimselliten cıkıp dinin içine girin öyle karar verin. Bilimsellik-Mantık-Gerçeklik Hangisi daha önemli? Cevabınız:^^^ Verdiğiniz cevap ne kadar doğru ? cevabınız : ^^ Mantığınız size mantık diyorsa eğer çok zekisiniz demek. Çünkü mantık hem doğruluğu hemde tahmini yapar. Her şeyin başı mantıktır! Fakat aklınız hala bilimselliğe yatıyorsa sadece yanılmadır. İnanıp bitsin ne güzel! Bir çıkarınız olmaz belki eldeniz olur! öyle hemende isteyip inanamazsınız evet. Ama deneyin. Kendinizi bu kadar kasmayın. Birileri beyninizi yıkamıs anlasılan . Valla mantıgınızdan yardım alınız . Seçimi siz bilirsiniz. DENEYİN, İNANMAYANLARA ŞEYTAN DAHA ÇOK YAKLAŞIR. KALBİNE VE BEYNİNE KONUŞUR. İÇİNDEN KÖTÜ BİR SES GELİR . NASIL OLUYORDA BU SES OLUYOR? GÖRMEDİGİNİZ İNANMADIGINIZ VARLIGIN YARRATTIĞI BİR ŞEY OLUYOR? BUDA BUNUN BİLİMSEL AÇIKLAMASIDIR. BİR GÜN CİN AYİNİNE KATILIN RUH ÇAGIRMA İŞLEMLERİ YAPIN! GÖRMEDİGİNİZ ELİNİZLE GOSTERMEDİĞİNİZ ŞUURİ VARLIK NELER YAPIYOR ? BU DÜNYADA BUNCA İNSAN VAR .. AMA ÇOĞU DA İNANÇLI. KİMİSİ BUDİST KİMİSİ HRİSTİYAN KİMİSİ İSLAM. AMA SONUCTA HPSİ ALLAH'A İNANIYOR. BU KADAR İNSAN APTAL MIDIR? BİR ZEKİ SİZ MİSİNİZ AFEDERSİNİZ. HERKEZ MANTIĞI İLE KARA VERMİŞ, KABUL ETMİŞ. SİZİN MANTIGINIZ NE DİYOR?
  10. Hmm. O zaman şöyle diyim, Dine inanmıyorsun BUnlar palavra diyorsun kabul. Pekiya bilim ne kadar doğru? O bu bilim adamının olgu ve düşünceleri neden beyninizi yıkıyor? Bunlar nasıl kanıtlanmıştır peki? Adam dünya yuvarlak diyor, evrene mi gitmiş dünyayımı tepmiş ?Bunlarda aynı şeyler =) kanıt diye bir şey yok sanırım.
  11. Anlasıldı sizin dilinizden konusacaz bakın bilimsellik ve görmek istiyorsunuz ha! Dediklerim basit ve mantıkendi. Zekice ve kanıtlanabilen bilgiler istiyorsunuz. Pekiya yarın bir gun kanıtlansa bunlar O zaman ne yapacaksınız? Cehenneme gittdiniz diyelim. öyle düşünün orada yanıyorsunuz o zaman ne olacak? Bütün laflar ates gibi yüzünüze yapıstırılaca bunları yazan eller cayır cayır olacak. Bilimsellik ve din . Din ve bilimsellik kesinlikle aynı değildir. Bilimsellik çok geniştir din'denbile ! Dine ya inanırsın yada inanmazsın duygu söz konusu.Açıklama bekmeyin. Gezegenler felan nasıl kendi kendine olusur diyin kendi kendinize. Bu düzendemi patlamayla oldu? Kendinize sorun nedn ateizm ve deizm düşüncelerine sahipsiniz ? Öyleyse cidden islamda bir şey vardır. Yeterince kanıtlama yapmamıştır değil mi? Ama kuran-ı kerimi okuyun. Ne olursanız olsun amntıgınızı kullanın zevkine okuyun yaa. Her şey gözlemdikten ve dinin içine girdikten sonra yorumlar ve eleştiriler yapın lutfn. Gerçek inanç istiyen insanlar sizler gibi arayış içindedir. Kuran-ı kerim çıktı karşınıza. Yahudinin biri olgu ve düşüncesi ile buna inanmadı ve yaktı! Yaktıgı an maymuna dönüştü. Cidden böyle birşey olmustu bu nasıl acıklabilir İnsanlar cin ve ruhh çagırma işlemleri yapıyor peki ya , neden ürperiyorlar neden onlara görünüyor ve çarpıyor enerjiden bahsediyordunuz
  12. Galilebu kişilerin kökeni ne biliyor musunuz aslında Onların hepsi gerçekte müslümandır
  13. Hoppala ben İSLAM'ı neden öğrenmeye calısayımki? Ben zaten müslümanım ve bunu ogrendim =) . Ben sizi anlamak istiyorum. Dindaş derken ? . ! ''..İslam'ı öğrenmek için İslamdan çıkacaksın'' derken! zaten islami öğrenmeye calısan sizler zaten islamda değilsinizdir ki. Dini öğrenip tutulur. Yada anlamsız ve bilgisizce la ilahe illallah dersen o ayrı. O zaman bu fikri kafasına koyunca müslümanlıktan çıkar
  14. ''Gercek insanoglu yapilandirilmisligidir'' İnsanoğlu o kadar geniş bir kavram ki , insanogluna tam anlamıyla yapılmış dogurulmuş ve fiziki olarak bakmak cidden çok yanlıs. İnsan aklını ve zekasını kendi eline alıp oynayamayacagı gibi ruhu'da akıl ve zekadan başka bir şey olamaz.
  15. Kardeşim Bizce Doğru olan Kuran-ı kerim Allah ise tamamen gerçektir. Muhammed ise doğrudur . O kadar baglantılı ki birbirine . Allah kuran ı kerimi dogrular kuranı kerim muhammedi. Tartışılmaz nokta
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.