Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

kamazaki0101

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    59
  • Katılım

  • Son Ziyaret

En Son Profil Ziyaretçileri

2.552 profil görüntüsü

kamazaki0101 - Başarıları

Ortak

Ortak (7/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Don't Panic Klavyeden Ekran Yönetimi Programı Acil durumlarda ekrandaki herşeyi klavyeden kendi belirlediğiniz tuş kombinasyonlarıyla minimize eden veya kapatan çok işe yarar bir program.
  2. Advanced Disk Catalog 1.51 Belgelerinizi Arşivleyerek Saklayın, , Advanced Disk Catalog programı ile harddiskinizi yada CD-Rom'unuzdaki CD'lerinizi ZIP, ARJ, RAR, CAB, ARC, ACE ve LZH formatlarında şıkıştırıp kataloglara ayırarak arşivleyebilirsiniz. rnrn
  3. Device Doctor Ücretsiz Sürücü Güncelleme Programı Device Doctor Windows işletim sisteminde kurulu olan tüm sürücüleri denetleyerek güncellenmesi gerekenleri otomatik olarak son sürüme yükseltir. Küçük ve kolay kullanımlı olan Device Doctor ücretsiz bir yazılımdır. Programı çalıştırdıktan sonra 'Begin Scan' butonuna basarak işlemi başlatabilirsiniz. Gerisini program sizin için halleder. Veri tabanında araştırma yaparak sisteminize uygun sürücüyü bulan program kullanıcıları önemli bir zaman kaybından kurtarabilir.
  4. Deskloops 2.1 Windows Vista ile "Pencereler arasında geçiş" kavramı hayatımıza girmiş oldu. Bu uygulama ise Windows Vista'nın bu görsel açıdan göze hitap eden özelliğini size taşıyor. En öenmli özelliği size sunmuş olduğu zengin görsellikteki pencere erişimine karşı sistemi hiç kasmadan çalıştırması, Alt + Tab kombinasyonunun yerini alarak pencereler arası geçişlerinize şık bir görünüm ve düzenlilik getirecek.
  5. Wondershare DemoCreator 2.5.1.5 Program Tanıtım Videosu Kaydedicisi Çoğu kez bir kişiye bilgisiyarda yapması gerektiğini bir işlemi anlatmaya çalışmışızdır. Kişinin bilgisayar konusundaki bilgisi az ise bu anlatım sizin için bir işkenyece dönüşebilir. Artık Wondershare DemoCreator ile anlatmak istediklerimizi kolay ve hızlı bir şekilde video haline getirerek anlatımlarımızı kolaylaştırabilirsiniz. Wondershare DemoCreator ile ekranınızda yaptığınız herşeyi ister video, istersenizde sitenizde yayınlamak için Flash formatında kaydedebilirsiniz. Wondershare DemoCreator ile çektiğiniz görüntülerin üzerine istersenz web kameranızla görüntünüzü yada mikrofonunuzla sesinizi ekleyebilirsiniz. Wondershare DemoCreator yaptığınız her hareketi otomatik olarak metin ekliyor.
  6. Deep Unfreezer Hemen hemen her bilgisayarda deepfreeze yüklüdür şifreyi bilmediğimiz için bir şey yükleyemeyiz, yüklesek bile yeniden başlatığımızda pc`yi herşey gider. Ama artık öyle değil imdadınıza Deep Unfreezer yetişiyor çok basit bir şekilde şifreyi bilmesek dahi deepfreeze iptal ediyor ve istediğimizi yapabilmemize imkan sağlıyor.
  7. Dup Detector 3.20 , Diskinizde gereksiz ve fazla ne varsa silen bu program özellikle resim arşivinizi düzenlemeniz içn birebir. Program önce tüm arşivinizi denetliyor ve aynı olan resimleri siliyor silerkende bazı kıyaslamalar yapiyor bu hangi resim daha küçük hangisi daha güzel cözünürlügü vs gibi senecekleri kendisi ayarlıyor ve digerlerini siliyor.
  8. Data Crow 3.9.12 Ücretsiz Arşivleme Yazılımı Data Crow bilgisayarınızda bulunan tüm verileri arşivleyebileceğiniz ücretsiz bir katalog ve düzenleme aracı. Müzik, film, program, kitap gibi arşivleyerek düzenli bir şekilde saklamak istediğiniz herşeyi basit arayüzünde bir araya getiren Data Crow, kullanıcılara çok yönlü kullanım olanağı sunuyor. Çok zengin özelliklere sahip olan Data Crow her anlamda kişiselleştirilebilir oluşuyla tüm koleksiyonerlerin tercih edebileceği bir yazılım. Data Crow arşivinizde bulunan kayıtların resim ve metin bilgilerini Amazon.com, IMDb.com, Softpedia ve MusicBrainz sitelerinden otomatik olarak çekebiliyor. Böylece arşivinizi düzenlemek çok daha kolay hale geliyor. Dosya bilgilerini mp3, divx, xvid gibi pek çok formatla programa aktarabilirsiniz. Data Crow PDF ve HTML raporlama da yapabiliyor.
  9. CSVed 2.1.2 Full download CSVed 2.1.2 Full csv düzenleme programı CSVed kolay kullanimli ve marifetli bir CSV duzenleyici programdir CSV Editor programlarinin kullanim alanlari oldukca genistir Elinizdeki ham veri iceren bir csv dosyasini tekrar duzenlemek bazi verilerin kolonlari degistirmek gerektiginde csv dosyasini bir Excel ile actiginizda bazen kaymalar ve bozulmalar olabilmektedirOnce csv editor ile acip ham veriyi duzenli bir sekilde gorup istediginiz degisiklikleri yapip sonra baska programla acmak gerektiginde oldukca ise yarar.
  10. CloneSpy 2.62 Kopya Dosyaları Temizleme Aracı Kopya dosyaları temizleyen ücretsiz bir program olan CloneSpy ile bilgisayarınız sabit diskinde gereksiz yer kaplayan kopya dosyaları bulabilir ve temizleyebilirsiniz. Kopya dosyalar isim, tarih ve yer olarak tamamen aynı içeriğe sahip ve gereksiz yere sistem tarafından kopyalanmış dosyalardır. Bu dosyalar hiç temizlenmediği sürece bilgisayarın hızlı çalışmasına etki edebilecekleri gibi sabit disk alanını da kullanarak yer sorunu çıkartmaya başlarlar. Bu kopya dosyaları temizlemek için kullanabileceğiniz CloneSpy ile bilgisayarınızı temiz tutabilirsiniz. Kopya dosyaları, aynı isme sahip dosyaları, aynı isim ve aynı boyuta sahip dosyaları ve 0 byte boyutunda olan dosyaları bulup silen CloneSpy ile bilgisayarınızı gereksiz dosyalardan kurtarabilirsiniz.
  11. CaptureWizPro 3.A Ekran Görüntüsü Alma Programı İstediğiniz uygulamanın veya görüntünün resmini çekebilir,ses ve video olarakta kaydedebilirsiniz.Ekranın bir bölümünde işlem yapabileceğiniz gibi tamamında hatta ekrandan daha büyük orandada çalışabilirsiniz.Aldığınız ekran görüntülerini GIF, JPEG, PNG, or BMP formatlarında kaydedebilir,yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz.İstediğiniz kısayolları atayarak programı kolayca kullanabilirsiniz.Sadece ekran görüntüsünü almakta kalmamakta ses ve video olarakta kayıt yapabilmektedir. Resimde görüldüğü gibi ekran barına sahiptir ve bu kolay kullanıma izin verir. Belli aralıklarda,bölümlerde çalışma yapma olanağınada sahipsiniz.Basit bir sihirbaz yardımıyla arka planda adım adım zorlanmadan programı kullanabilirsiniz.
  12. Product Key Finder 2.0.1 Ürün Anahtarı Bulucu Product Key Finder, size bilgisayarınızda kurulu programların lisans anahtarlarını tek tıkla bulma lüksünü tanıyor. Program, 200'den fazla programın lisans anahtarlarını bulabiliyor. Küçük boyutlu bu işlevsel programın tek eksi yönü ise İngilizce olması. ÖNEMLİ! Programın McAfee Antivirüs yazılımlarıyla ilgili ufak bir sorunu var. McAfee'nin bazı güncellemelerinden sonra, program bilgisayarda saptanan tehditleri ürün anahtarı şeklinde gösterebiliyor. Bu durumlarda üreticiye mail atıp sorunu bildirebilirsiniz.
  13. Colorblind Assistant Renk Değerlerini Gösterme Programı Özellikle tasarımcılar için çok yararlı olabilecek Colorblind Assistant, farenizin işaretçisi nerdeyse o alanın renk kodunu grafiğiyle beraber gösteriyor. RGB ve HTML renk kodu, kontrast ve doygunluk düzeyi Colorblind Assistant ile anında ekranda görülüyor. Program 192x128 çözünürlüğünde bir pencerede çalıştığından grafik programlarının, resim editörlerinin, oyunların ve video editörlerinin yanında kolayca kullanılabilir. Böylece aklınıza gelen her görüntüden renk seçebilirsiniz. Görüp beğendiğiniz her rengi hemen öğrenmek için Colorblind Assistant sizi bekliyor.
  14. Lavasoft File Shredder 7.7.0.2 Güvenli Dosya Silme Programı Bilgisayarınızdaki herhangi bir dosyayı yok etmek istediğinizde bu dosya silmenize rağmen hala bilgisayar üzerinde bulunmaya devam eder, fakat siz onu göremezsiniz. Sildiğinizi sandığınız bu dosya tekrar geri getirilmek istenirse özel yazılımlar kullanılarak geri getirilebilir. İşte hassas online bilgilerinizi yok ettiğinizi sandığınızda aslında bu bilgilerin hala disk üzerinde kurtarılabilir ve ulaşılabilir durumda olduğunu unutmamanız gerekir. File Shredder dosya parçalama yazılımı adından da kolaylıkla anlaşılabileceği gibi bu tür bir durumda bilgilerinizin güvenliğini sağlamanıza yardımcı olmak için geliştirilmiş profesyonel bir araç. Hassas dijital bilgilerinizi, Word dokümanlarınızı, Excel, PowerPoint, müzik, video ve fotoğraf dosyalarınızı sonsuza kadar ortadan kaldıracak şekilde silmenize yardımcı olan bu program sürükle bırak fonksiyonelliğini desteklemekte. Dosyaları parçalayan File Shredder temp (geçici) dosyaları, bilgisayar geçmişini temizlerken, yedi kere üstüne yazma ve Department of Defence (DoD) parçalama algoritması desteği ile dosyalarınız ile ilgili hiçbir iz bırakmıyor.
  15. Chat Encrypter 2.5 Bu program sizin seçmiş olduğunuz şifre ile gönderebileceğiniz bilgiyi yolluyor.Bu sayede hiçkimse bilgilerinizi göremiyor ve kullanamıyor. Program ICQ, AİM, MSN,Yahoo messenger'i kullanabiliyor. Ayrıca şifrelemeyi BlowFish, SkipJack, 3DES gibi şifreleme algoritmalarını kullanarak yapabiliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.