Zıplanacak içerik

psycolog

Φ Yeni Üyeler
  • Katılım

  • Son Ziyaret

psycolog tarafından postalanan herşey

  1. A köyünden B köyüne gitmekte olan kişi karşıdan karşıya geri geri yürürse ve tam ortasında bekçi uyandığında sırtı dönük olacağından bekçi para istediğinde param yok o zaman geçemeyeceğim demektir deyip yönünü tam B köyüne çevirerek bari köyüme döneyim diyerek para vermeden B köyüne geçmiş olacaktır. (Benim yorumum bu, ama cevabını da merak ettim doğrusu)
  2. olabilir ama diğer arkadaşların cevapları da doğru sayılır çünkü soruyu hazırlayanın mantığı göreceli, neden dersen: hepsinde ortak olan "c" harfi de var ve cili culu cülü biten bütün cevapların doğru kabul edilmesi gerekir ANCAK ; verilen şıklar da önemli sen şıkları verseydin cevaba daha kolay ulaşılırdı, yok şık die bişey yok dersen öncekilerde birer mantık tır.
  3. eğer senden, o adamdan, karısından, çocuklarından, kediler ve yavrularından ve feribot kaptanından başka kimse yoksa 72 canlı adaya gidiyor, yok o adam ve karısı çocukları ve kediler adaya gitmez de sadece sen ve kaptan gidecekseniz 2 canlı oluyor.
  4. 9X3=27 iki lira çırakta pekiiii 1X3= 3 lirada yanlarında var 27+2+3= 32 sen söyle bu iki lira nereden geldi ???

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.