Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sweetcake

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    12
  • Katılım

  • Son Ziyaret

sweetcake - Başarıları

Çırak

Çırak (3/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Burada ilerleyen zamanlarda kurabiye ve cupcakelerimi de paylaşmayı düşünüyorum, inşallah onlarıda beğenirsiniz.
  2. Genel Eklemeler: 1. Site Adı? Alışveriş Merkezi Online Satış Sitesi 2. Site Adresi? ( http://www.thesweetcake.com ) 3. Sitenin Açıklaması: El yapımı Butik Pasta, Kurabiye ve Cupcake tasarımı yapan bir site. 4. Sitenin hizmet verdiği alan / dizin? Pasta Sektörü Neden Öneriyorsunuz Soruları: 1. Sitenin ekleme kriterlerine göre artıları nedir? Kaliteli, içerik ve görsel anlamda doyurucu aynı zamanda da gezmesi keyifli bir site. 2. Sitenin ekleme kriterlerine gore eksileri nedir? Ticari bir site olması. 3. Sizce bu sitenin diğer sitelerden (aynı alandaki) farkı nedir? Bu sitenin farkı faydalı bilgileri de içinde barındırarak, butik pastacılık ile ilgili bilmedikleriniz hakkında size yardımcı olması. 4. Bu site size neden hitap ediyor veya neden öneriyorsunuz, açık ve net şekilde yazınız? Tasarımı ve kullanımı açısından gayet faydalı, butik pasta yaptırmak isteyen herkese çok yardımcı olacaktır. 5. Siteyi bir cümle içinde en iyi nasıl anlatabilirsiniz. Butik Pastacılık ile ilgili merak ettiğpiniz herşeye cevap verebilecek bir site, ayrıca görselleri de çok yeterli.
  3. Bu kapitalist düzen devam ettiği sürece çok libyalar gidicek.
  4. Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık.
  5. Ellerinize sağlık çok lezzetli olduklarından eminim.
  6. Forum da sudoku da mı vardı Bi kontrol edelim o zaman.
  7. Açıkçası Butik Pastalar ile ilgili yaratıcı bazı çalışmalar deniyorum. O denemelerimi de burada paylaşmak isterim. Bi fikri olan benimle paylaşabilir.
  8. Ülkemizde maalesef kadına gerekli değer verilmiyor, çok acı ...
  9. Herkese Merhaba, Aranıza yeni katıldım, Buradaki herkese selam.
  10. Özel bir gün veya kutlamanız olursa neden olmasın tabiki göndeririz
  11. sweetcake

    Butik Pasta Tasarımı

    Herkese merhabalar, Öncelikle forumunuzu çok beğendim bende bir anneyim ve bir bebeğim olmasını çok istiyorum. Bunun yanısıra Butik Pasta Tasarımı ile uğraşmaktayım. Kurucusu olduğum bir butik pasta tasarım evi var. -The Sweet Cake Butik Pasta Tasarım Evi- Türkiye’nin ilk butik pasta tasarım atölyesi ve yemek okulu olan Coccolat Lezzet Okulu’nda butik pasta tasarımı üzerine Elif Kolonkaya ’dan ve Türkiye Aşçılar Milli Takımı kaptanı aynı zamanda Sheraton İstanbul Maslak Hotel`in aşçıbaşısı Ümit Yüksel’den butik pasta yapımı eğitimi aldım. Size butik pasta Kurabiye ve Cupcakelerimden bazı örnek resimler sunmak istiyorum. Butik Pasta Kurabiye Cupcake Yorumlarınız benim için çok önemli lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.