Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

musa474

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    14
  • Katılım

  • Son Ziyaret

musa474 Hakkında

  • Doğum Günü 02-01-1979

Diğer Bilgiler

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    çanakkale
  • İlgi Alanları
    tema,lösev,kızılay,thk,deniz feneri

musa474 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti

Son Rozetler

2

İçerik İtibarınız

  1. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  3. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  4. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  5. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  6. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  7. musa474 doğum gününüz kutlu olsun!

  8. musa474

    I Lovve Nuclear

    yok canım abartmayalım..
  9. musa474

    “BOY-SOY-OY”

    tamamne katılıyorum.delikanlı,mert insan.duygulu,insani konuşmasını bilen.
  10. musa474

    Hiçliğe Çıkan Merdiven

    aşk var ama sevgi az.bu çelşiki değilmi.
  11. ülkenin adalet sistemi bitmiş arkadaşlar halen tayyip mahkemeleri elimne geçirdi diyor.hanginiz mahkemelerin durumundan memnun.bir kıza tecavüz davasında en erken 1,5-2 yıl sonrasına gün veriliyor.bu nasıl bir adalettir.miras,kavga,iş sözleşmesi....davaları en az 4 sene sürüyor arkadaşlar. adalet bakanının veya müsteşarın kuruldan çıkıp çıkmaması bizim sorunumuz değil.bizim sorunumuz haklı olduğumuz bir mahkemenin 4 yıl sürmesi.dile kolay. bu 4-5 sene sizce çokmu az ya.5 senede insan hayatında neler değişir bi düşünün.yazık günah.
  12. AKP yi ( daha doğrusu halkın asıl düşüncelerini yansıttığı sorunlarını çözdüğü için ) siz bu tavrınızla iktidar yaptınız.insanları irticacı,kürt,bidon kafalı .....diye fişlediğiniz,öteki ilan ettiğiniz için AKP bu kadar oy alıyor. siyasi partilerin var olma nedeni üyelerini ve ,iktidar olursada toplumunu daha ferah ettirici çözüm bulmalarıdır.mercimek vermekle oy satılıyorsa onu bana sorma elbette ama ev sahibi olmamı sağlayan bir iktidarıda mercimeğe indirgeme.AKP 10 yaşında bile değilken cumhuriyeti kuran , hep var olan chp böyle projeler niye üretemiyor üretemedi. ben söylim ; insanları sınıflandıran ( irticacı ) , baykalın askerleri göreve çağırıyorum diyerek darbe çığırtkanlığı yapmasına rağmen dokunulamayan ( dokunulmazlık diyosunuz ya ), büyükanıtın ebildirgesinin altına imzamı atarım diyen baykal ve kılıçdaroğlu ( orduyu avcuna aldı diyosun ya ) şimdide fişlemeyi ve darbeyi (15.madde) bitiren referanduma hayır diyor.... istanbula ve çanakkaleye asma kçprü yapılacak.bu denli büyük projeler CHP de yapsın onada oy atarım niye atmayayım.benim insanımın şartlarını yükseltsin seve seve.şimdi türbanı çözelim diyor ne güzel.kendi insanımızın sorunu bu.irticacı dediğiniz insanlar şeriatı getirecek dersiniz şimdi de ama kürtçe öğrebniminin serbest olması,hatta devlet eliyle kanal kurulup ulusal yayın yapılmasını 10 sene önce dillendirsen DGM de yargılanırdık bölücülükten. biz resme geniş çerçeveden bakıyoruz.elbette.
  13. A ( + ) KIZILAYIN KANVER.ORG SİTESİNİ ZİYARET ETTİNİZ Mİ?
  14. başkanlık süleyman demirel söylerken değilde tayyip erdoğan söyleyincemi rüya oluyor.taaaa özal bile bu konuyu açmıştı.45 yılını siyasete vermiş cumhurbaşkanı olmuş bu ülkenin taşı,toprağı,suyu herşeyinde benim emeğim,terim var diyen bir dinazor bunu söyleyebiliyorda tayyip erdoğan söyleyincemi kabahat.padişahlık kuracak diye iftira atmak iyi niyetten değil bence....
  15. arkadaşım tayyip erdoğan yada akp halkın %43 oy almış iktidar partisidir.tuncelililer yutmadı ama sana bu yardımlarıda yapmamasına rağmen sende aleyhtesin.tayyip erdoğan babamızın oğlu değil elbet.bende avukatı değilim.ama rakamlar herşeyi gösteriyor.evsiz birisi olarak ( şimdi değilim )sadece TOKİ projesi için bile oyumu akp ye atarım.evsiz olmanın ne olduğunu ben çok iyi bilirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.