Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

abs.nthe

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

abs.nthe - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • İçerik Başlatan
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. Metal Dedektörü'nden geçin, Vodafone'la Sonisphere UK'e gidin! Iron Maiden,Placebo,Papa Roach ve çok daha fazlasını canlı izleyin! DetayLar: http://bit.ly/a29frJ
  2. Türkiye’nin En Büyük Festivallerinden biri olan Sonisphere Istanbul 2010 Kaçırmayın **metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Rammstein, Accept, Manowar, Alice in Chains, Hayko Cepkin, Pentagram .. **Sonisphere Istanbul 2010 için BEDAVA BİLET KAZANMA ŞANSI** -http://live.vodafone.com.tr/- adresine tıkla karşına çıkan facebook uygulamasını yükle - Uygulama facebook profilinde paylastigin tum “metal” icerigi inceliyor ve buna bagli olarak bir puan veriyor. - Facebookda paylastigin – fotograf – video’ya gore puan alirsin. - favori muzik bolumunde yazdigin sonisphere gruplari – metallica – manowar – hayko cepkin – slayer – rammstein isimleri var ise buna gore puan alirsin. *Aldigin puani artirmak icin daha cok metal grup icerikleri paylasmalisin. *Tavan bir puan yok, yani ust bir limit yer almiyor. Yarisma sonuna kadar en cok puani toplayan 40 kisi Sonisphere’e bilet kazaniyor. Puanini artirmak icin puan hangarina ugrayabilirsin. ** Ayrica 28 Haziran’dan sonra Ingiltere’de ki sonisphere’a da gitme sansi kazanabilirsin. Yani sadece TR’de ki organizasyona bilet kazanmak icin dusunme bu uygulamayi.Ingiltere’ye de gidebilirsin. 5 kisi kazanacak bu odulu.
  3. abs.nthe

    Sonisphere Istanbul 2010

    Türkiye’nin En Büyük Festivallerinden biri olan Sonisphere Istanbul 2010 Kaçırmayın **metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Rammstein, Accept, Manowar, Alice in Chains, Hayko Cepkin, Pentagram .. **Sonisphere Istanbul 2010 için BEDAVA BİLET KAZANMA ŞANSI** - http://live.vodafone.com.tr/ adresine tıkla karşına çıkan facebook uygulamasını yükle - Uygulama facebook profilinde paylastigin tum “m e t a l” icerigi inceliyor ve buna bagli olarak bir puan veriyor. - Facebookda paylastigin – fotograf – video’ya gore puan alirsin. - favori muzik bolumunde yazdigin sonisphere gruplari – metallica – manowar – hayko cepkin – slayer –rammstein isimleri var ise buna gore puan alirsin. *Aldigin puani artirmak icin daha cok divxmdivxmdivxmdivxml grup icerikleri paylasmalisin. *Tavan bir puan yok, yani ust bir limit yer almiyor. Yarisma sonuna kadar en cok puani toplayan 40 kisi Sonisphere’e bilet kazaniyor. Puanini artirmak icin puan hangarina ugrayabilirsin. ** Ayrica 28 Haziran’dan sonra Ingiltere’de ki sonisphere’a da gitme sansi kazanabilirsin. Yani sadece TR’de ki organizasyona bilet kazanmak icin dusunme bu uygulamayi.Ingiltere’ye de gidebilirsin. 5 kisi kazanacak bu odulu.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.