Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 01-08-2012 in Blog Başlıkları

1. 1 puan
    sürdürdüğüm rutin yaşam doppelganger bir şehir yaşamıydı umursamaksızın neler getireceğini sürekli duygularımı yaratıyor ve orada ruh-eşimi arıyordum proposal! haydi.. bitsin eski yaşantılar aşalım haydi.. yeni yaratılarda rastlaşalım haydi.. siz de gelin katılın davetimize haydi.. siz de gelin katılın şölenimize bu toplumsal bir ipnotik durum bütünüyle ironik bir yaşamdı ve her ufak şey bir giz taşıyordu vazgeçebilirdim.. ya da sürdürebilirdim.. proposal! canımsın sen.. canım! aldırma bu şehre ve sürerek giden olaylara hepsini biz kotarıyoruz kişisel fırın ve mutfağımızda yemin ederim! her an her sokakta aşkımı arıyorum bu şehirde kalbim için yaşıyorum sen yürüyüşte iken bu günlerde ben belki civarında bir köşede olabilir ki değer gözlerimiz birbirine sen hep biyerlerdeydin sevgilim ve ben de hep o biyerlerde aradık birbirimizi sezilerimizle ve biliyorum ki işte o an sevgilim o ilk gözgöze geldiğimiz an aşkın yaratıcı gücüyle sadık bir rüyada buluşacağız seninle

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.