Zıplanacak içerik

Liderler

Popüler İçerikler

Üzerinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor: 18-07-2012 in Blog Başlıkları

1. 1 puan
    .. -Farkındalık; eyleme geçmiş uyum'dur. -Belli temel kabullerin bilgisini gerektirir. -Odaklandığım nokta ve muhiti, var olduğumu bildiğim, betimleyebildiğim zaman ve mekândır. -Bu mekân ve zamanın kendine özgü hüküm ve kaideleri vardır. -Ve bu hâkim hükümler; tüm odak noktaları ve sahaları ile kapsadıkları ahkâmları da kapsayan üstün sistemin bir cüzüdür. -Böylece, bulunduğum aralıkta benim, bu hüküm ve kaidelere uyum sağlamam gerekli olmaktadır. Zaten bundan başka yapılacak bir eylem olamaz. -İşte bu durum'dur. -Duyularım ile algıladığım, üzerinde düşündüğüm, tartıştığım, mukabil fikirler yürüttüğüm objektif sınırlarımdır. -Eylemlerim, olaylar karşısında bu durumsallığın ne bir eksik ve ne bir fazla dışında olamaz. -Bu bilinç saham ve halim; kişisel profilimdir. -Mükemmel bir tertiptir. -Bu tertip içerisinde olaylar, temsil yolu ile ve kodlanmış biçimlerde ortaya çıkar. Tarafımdan çözümlenmeyi bekler. -Her bir biçim ve biçime takılmış olan isimler, bilgi içeren, haber taşıyan işaretlerdir ve enerji yüklüdürler, enerji yayarlar. -İşte ben, bunları anlıyorum. -Var olduğumu bildiğim ve betimleyebildiğim noktada; hem enerji yaydığımı ve çevremden de sürekli enerji aldığımı biliyorum. -Bu bilgi bana sorumluluklar yüklüyor. -Sistemin düzenini bozan tahayyül, tasavvur ve bağlı akıl yürütmelerim, duruma uygun, uyumlu olmadığında tüm sistemin enerji titreşim ortamını bozunuma uğratacaktır. -Duruma, var oluşuma, betimlediğim bilincime ve ögelerine uyumlu olmam ilk şarttır. -Başlıca sorumluluğumdur. -Davranışlarım, bu sorumluluklara bağlı gelişmelidir.

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.