Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Mutluluğun Kalsın, Masalları Salla Gitsin : Amerika Ateist Vakfı Reklam Panosu


erdogan

Mutluluğun Kalsın (Keep the MERRY), Masalları Salla Gitsin (Dump the Myth) : Amerika Ateist Vakfı Reklam Panosu

 

Amerika merkezli ateist vakıf American Atheist ‘mutluluğun kalsın, masalları salla gitsin’ panosu yine dünya çapında sansasyon yarattı.

 

Huffington Post’da yayınlanan habere göre New York’un ünlü Times Meydanı'nda sergilenen posterde, mutluluğun sembolü olarak ‘noel baba’ ve masal,asılsız hikaye sembolü olarak Hz.İsa’yı gösteriyor.

 

Büyük tepki gören vakfın başkanı David Silverman özetle ‘ Önemli olan bir araya gelmek, mutlu olmak. Bunun Tanrıyla ya da onun geçmişiyle bir alakası olamaz. Hristiyanım diyen insanların çoğu zaten ateist gibi yaşıyor. Ezberletilmiş bilgilerin arasında sıkışıp kalmışlık sadece’ dedi.

 

1963 yılında kurulan American Atheist vakfı, dünyanın en eski ateist vakfı. Vakıfın kurucusu William J. Murray çocukken istemediği halde zorla İncil kursuna gönderilmiş. Gitmek istemediği için önce babasından ve ardından köy kilisesinin rahibinden, okulda öğretmenlerinden defalarca dayak yemiş. Çocukluğunda yaşadığı ve anlam veremediği şiddet, ileride böyle bir vakıfın açılmasına sebep olmuş.

 

Reklam panosu 10 ocak 2013 tarihine kadar Times Meydan’ında gösterimde olacak.


İçinde Olduğu Dizin:

Komik ve İlginç Fotoğraflar

· 222 fotoğraf
  • 222 fotoğraf
  • 87 fotoğraf yorumu

Fotoğraf Detayları


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.