A better way to browse. Learn more.
A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.
Şifreni mi unuttun?
Veya aşağıdaki servislerden biriyle giriş yapınız
İstanbul’da Filistin’le Dayanışma Gecesi
İHH İnsani Yardım Vakfı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte “Filistin’le Dayanışma Gecesi” düzenliyor.
15 Mart Cumartesi günü saat 19:00’da Ümraniye’deki Haldun Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde
düzenlenecek ol
İsrail’in Gazze’ye yönelik son saldırıları Türk halkının Filistin konusundaki Duyarlılığını had safhaya çıkardı.
Maddi durumu
iyi olan ailelerin yanı sıra durumu pek müsait olmayan aileler de Filistin için yardım kuruluşlarına koşarak
bağışta
bulunuyor.
Bağışların yanı sıra Türkiye’nin birçok ilinde “Filistin’le Dayanışma Gecesi” adıyla konferanslar
gerçekleştiriliyor. Filistin’e
gidip gelen, bölgeyi yakından tanıyan gazeteciler, yazarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri bu
konferanslarda İsrail
ambargo, abluka ve saldırıları altında bulunan Gazze’de yaşananları anlatıyor.
Bu programların en büyüğü ise 15 Mart Cumartesi günü saat 19:00’da Ümraniye’deki Haldun Haldun Alagaş
Spor Kompleksi’nde düzenlenecek.
Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılacağı “Filistin’le Dayanışma Gecesi”ni İHH İnsani Yardım
Vakfı düzenliyor.
Geceye İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak ve Filistinli yazar Dr.
İbrahim Hammami konuşmacı olarak katılacak. Katılımcılar konuşmalarında Filistin’de yaşanan insani durumu
anlatacaklar.
Programda ayrıca Filistin Başbakanı İsmail Haniye’nin göndermiş olduğu mesaja yer verilecek.
Gecede sinevizyon gösterimleriyle İsrail’in Filistin’de yol açtığı insani dram görüntülerine yer verilecek. Grup
Genç ve Mikail de sevilen marşları ve ezgileriyle geceye katılacak. Filistin’e özel fotoğraf sergisinin de yer
alacağı geceye İstanbul’un çeşitli semtlerinden çok sayıda Filistin dostunun katılımı bekleniyor.
Gösterilecek hiç bir yorum yok
Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.