Zıplanacak içerik

Aşk Mektupları -Tiyatro-

15016_b_5611.jpg

1989'dan beri dünyanın ve Türkiye'nin pek çok yerinde ünlü oyuncuların sahnelediği ‘’Aşk Mektupları ‘’ nı bu kez aşkları sahnede ve yaşamda otuz üç yıldır devam eden Müşfik Kenter ve Kadriye Kenter oynuyor.

Tarih : 7-8-22-23 Nisan 2011 24 Nisan 2011

Saat : 20.00 15.00

Yer : Kenter Tiyatrosu

“Her şeyden çok sana yazmaya bayılıyorum. Sana yazdığım zaman kendimi gerçek bir aşık gibi hissediyorum. Sana elceğizimle, kendi kalemimle ve tüm yazarlık hünerimle yazdığım bu mektup sadece ve sadece 'benden' geliyor sana. Böylece kendimi sana sunuyorum...

Beni yırtıp atabilirsin, saklayabilirsin, veya bugün, yarın, yahut ölene kadar istediğin kadar durup durup okuyabilirsin.”

Ünlü Amerikan yazarı A.R. Gurney'nin 'Aşk Mektupları' adlı oyunu, her şeyi kitabına göre yapan uslu çocuk Andy ve asi sanatçı ruhlu Melissa'nın birbirlerine çocukluklarından başlayarak yaşamları boyunca yazdıkları mektuplarla anlatılan sıradışı bir aşk hikayesi.

1989'dan beri dünyanın ve Türkiye'nin pek çok yerinde ünlü oyuncuların sahnelediği ‘’Aşk Mektupları ‘’ nı bu kez aşkları sahnede ve yaşamda otuz üç yıldır devam eden Müşfik Kenter ve Kadriye Kenter oynuyor.

Yazan: A.R. Gurney

Çeviren: Armağan Ersin

Yöneten: Müşfik Kenter

Oynayanlar: Müşfik Kenter & Kadriye Kenter

Mekan: Kenter Tiyatrosu

Halaskargazi Cad. No:9 Harbiye-Şişli

Tel: 212 246 35 89

Bilet Fiyatları: Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL Emekli 29.00 TL

Kullanıcı Geri Bildirimi

Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.