Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kampüste Şölen Var

Smyrna
   (0 kritik )
Etkinlik Takvimi

Etkinlik detayları

HEP DERS

HEP DERS

NEREYE KADAR? “BAHARLA BİRLİKTE DERSLERE KÜÇÜK BİR ARA VERMENİN DE ZAMANI GELDİ, BİRAZ DA EĞLENELİM ARTIK”

DİYEN GENÇLER İÇİN :

KAMPÜSTE ŞÖLEN VAR!

 

ROLLER BALL, SURF RIDE, JUGGLING ŞOV, KARAOKE VE GINGER İLE TADINA DOYULMAZ BİR EĞLENCE GENÇLERİ BEKLİYOR

 

Şölen kampüs kampüs gezecek, gençler doyasıya eğlenecek. Üniversiteliler, “Kampüste Şölen Var”ın dev festival alanı içinde Roller Ball’dan Ginger’a Karaoke’den Juggling şova birbirinden eğlenceli aktivitelerle derslerin yorgunluğunu atacak. Eğlenirken de taşan kremalı taşan lezzet Nutymax’in, çılgın kek Luppo’nun ve çikolata severlerin bisküvisi Biscolata’nın tadı ile lezzetin doruğuna varacak.

 

ŞÖLEN KAMPÜSTE, SEN NEREDESİN?

Bu yıl, “bir üniversite klasiği” olan bahar şenlikleri Şölen ile renkleniyor. Şölen Çikolata tarafından üniversite öğrencileri için düzenlenen “Kampüste Şölen Var” aktivitesi 6 Mayıs’ta başlıyor. Sakarya Üniversitesi’nde başlayacak olan şenlikler Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde 21 Mayıs’a kadar devam edecek. “Kampüste Şölen Var” ile gençler eğlencenin ve birbirinden lezzetli Şölen ürünlerinin tadını çıkaracak.

 

Özel olarak hazırlanan renkli festival alanında yapılacak farklı etkinliklerle gençlerin keyifli vakit geçirmeleri sağlanacak. Etkinlikler dahilindeki oyunlarda yerinde duramayan taşan kremalı taşan lezzet Nutymax, çikolata severlerin bisküvisi Biscolata ve çılgın kek Luppo ile lezzetin doruklarında gezecek olan üniversitelileri bu bahar şenliklerinde sürpriz ve eğlence dolu maceralar bekliyor olacak. Karaoke, Juggling show, surf ride, segway parkuru, roller ball gibi çeşitli aktıviteler ile enerji dolu bir şekilde baharı selamlayacak olan gençler, festival alanındaki özel KEYİF alanlarında hem dinlenecek hem de masa oyunları oynayabilecek.

 

“Şölen” gençlerinin şenlik heyecanına ve dinamizmine ortak olmak amacıyla düzenlenen “Kampüste Şölen Var” 6 Mayıs’ta Sakarya Üniversitesi’nde, 10 Mayıs’ta İstanbul Marmara Üniversitesi’nde, 13 Mayıs’ta Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde, 15 Mayıs’ta Bolu İzzet Baysal Üniversitesi’nde, 18 Mayıs’ta İzmir Ege Üniversitesi’nde, 20 Mayıs’ta Konya Selçuk Üniversitesi’nde ve 21 Mayıs’ta Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde üniversitelilere buluşacak.

 

Farklı illerde yer alan, farklı üniversitelerin şenlik alanlarında devam edecek olan festival süresince gençler, birbirinden eğlenceli ve heyecanlı aktivitelere katılma şansı yakalarken, sürpriz hediyeler de kazanacaklar.

 

Haydi gençler, şimdi eğlence zamanı…

 

“Kampüste Şölen Var”ın Eğlence Dolu Takvimi

 

6 Mayıs – Sakarya Üniversitesi

“Esentepe Kampüsü”

 

10 Mayıs – Marmara Üniversitesi

“Göztepe Kampüsü”

 

13 Mayıs – Anadolu Üniversitesi

“2 Eylül Kampüsü”

 

15 Mayıs – İzzet Baysal Üniversitesi

“Merkez Kampüs”

 

18 Mayıs – Ege Üniversitesi

“Merkez Kampüs”

 

20 Mayıs – Selçuk Üniversitesi

“Alaaddin Keykubat Kampusü”

 

21 Mayıs – Erciyes Üniversitesi

“Merkez Kampüs”

 

Tarih : Mayıs 2010

 

 


Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir kritik bulunamadı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.