Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ÇUKUROVA 3. KİTAP FUARI

Radya
   (0 inceleme )
Etkinlik Takvimi

Çukurova 3. Kitap Fuarı, 12-17 Ocak 2010 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından hazırlanan Çukurova 3. Yurtiçi-Yurtdışı Eğitim Kurumları ve Eğitim Gereçleri Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.

Yazarla Okuru Buluşturan Fuar

Çukurova 3. Kitap Fuarı kapsamında panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleri gibi 65 kültür etkinliğinde ve imza günlerinde 300 yazar kitapseverlerle buluşacaktır. Aralarında İpek Ongun, Server Tanilli, Füruzan, Ataol Behramoğlu, Oya Baydar, Muzaffer İzgü, Ayşe Kulin, Özcan Karabulut, Cezmi Ersöz, Ece Temelkuran, Banu Avar, Yüksel Pazarkaya, Sevgi Özel, Şükrü Erbaş…ve pek çok değerli şair, yazar ve bilim insanının bulunduğu konuklar 6 gün süresince okurlarla bir araya gelecektir.

Altınkoza tarafından Adana’lı yazarların katılımıyla gerçekleştirilen Altınkoza Edebiyat Festivali ve ilk yıldan itibaren düzenlenen “Çiçeği Burnunda Karikatürcüler Buluşması” fuarın öne çıkan diğer etkinlikleri arasındadır.

Kitap Dolu 6 Gün

Geçtiğimiz yıl 196 bin okurun ziyaret ettiği Çukurova Kitap Fuarı ve eş zamanlı düzenlenen Çukurova Eğitim Fuarı, 12-16 Ocak 2010 tarihleri arasında 10.30-20.30, kapanış günü olan 17 Ocak 2009 tarihinde ise 10.30-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fuarlara giriş ücretsizdir.

Kullanıcı Geri Bildirimi

Görüntülenecek hiçbir inceleme bulunamadı.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.