Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

İzmir'de OKS ve ÖSS yasakları

İzmir'de, 10 ve 17 Haziran 2007 tarihlerinde yapılacak OKS ve ÖSS için İzmir Valiliği, öğrencilerin sınav öncesi ve sınav sırasında rahatsız olmamaları için bir dizi önlem aldı.

İzmir'de, 10 ve 17 Haziran 2007 tarihlerinde yapılacak Orta Öğretim Kurumları Sınavı (OKS) ve Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) için İzmir Valiliği, öğrencilerin sınav öncesi ve sınav sırasında rahatsız olmamalarını sağlamak üzere çeşitli önlemler aldı.

İzmir Valisi Cahit Kıraç, yaptığı yazılı açıklamada, 10 Haziran 2007 Pazar günü 44 bin 398 öğrencinin gireceği OKS'nin, il merkezi ile Torbalı, Ödemiş ilçelerindeki 153 öğretim kurumunda, 2 bin 424 derslikte yapılacağını ve sınavlarda 5 bin 787 öğretmenin görev alacağını belirtti.

ÖSS'nin ise 17 Haziran 2007 Pazar günü İzmir'de 65 bin 500 öğrencinin katılımıyla il merkezi ile Ödemiş, Bergama, Menemen ve Tire ilçelerindeki toplam 6 bin 736 öğretmenin gözetiminde 179 öğretim kurumunda yapılacağını kaydeden Kıraç, kentte her iki sınava girecek öğrencilerin, barınma, ulaşım ve yemek sorunları ile sınavların güvenliğine ilişkin tüm tedbirlerin alındığını bildirdi.

62079ma2.jpg Kıraç, gençler için büyük ve hayati önem taşıyan

sınavların sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla İzmir il merkezi ile sınavların yapılacağı ilçelerde sınavdan bir gün önce saat 18.00'den başlayarak, sınav günü saat 14.00'e kadar önlemler alındığını ifade etti.

Vali Kıraç, söz konusu süre içinde araçların klakson çalmaları, her türlü resmi ve özel törenler sırasında dışarı yayın yapılması, düğün konvoylarının oluşturulması, bina, hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve buna benzer her türlü çalışma yapılması ile sınavların yapılacağı okulların çevresindeki sanayi siteleri ve iş yerlerinde gürültülü çalışma yapılmasının yasaklandığını bildirdi.

Gençlerin uzun ve yorucu çalışmalarının değerlendirileceği, öğrenci ve aileleri için büyük önem taşıyan bu sınavlar nedeniyle tüm vatandaşlardan gerekli duyarlılığı göstermelerini beklediğini ifade eden Kıraç, ''Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve ailelerine başarılar diliyorum'' dedi.

haber7com

Tüm sinava girecek olan arkadaslara basarilar diliyorum... :clover:

Kullanıcı Geri Bildirimi

Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.