Etkinlikler
- Bölüm: 'Etkinlik Takvimi'
- iCalendar dışa aktarma verisini indir
- iCalendar beslemesine abone ol
BÜTÜN
GÜN
-
01 Haziran 2013 06 Haziran 2013
Documentarist İstanbul Festivali6. İstanbul Belgesel Günleri - Documentarist İstanbul kapsamında gösterime girecek bilgiler bu linktedir.
Etkinlik takvimini bu linkten görebilir ve biletleri buradan ve sinema gişelerinden satın alabilirsiniz.
-
01 Haziran 2013 02 Haziran 2013
Garden Sale İstanbulTasarım ürünler pazarı “Garden Sale” ikinci kez KüçükÇiftlik Park’ta!
Tasarımseverler tekrar Garden Sale’de buluşuyor!
Tekstil tasarımından takı tasarımına, “vintage” objelerden endüstriyel tasarım ürünlerine binlerce parça Garden Sale ile 1-2 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta! İlki geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenen ve tasarım meraklılarının yoğun ilgi gösterdiği Garden Sale, 1- 2 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta ikinci kez düzenleniyor.
“Tasarım, fırsat, sosyalleşme, alışveriş ve eğlenceyi” bir arada sunan Garden Sale; güneşin tadını çıkarmak için kaçırılmaz bir fırsat! Tasarım meraklılarının tasarım ürünlerini uygun fiyata alabilecekleri bir ortam yaratmak amacıyla organize edilen Garden Sale, atölye çalışmaları ve akşam sinema gösterimiyle alışveriş keyfini ikiye katlıyor. Çimler üzerinde güzel müzikler eşliğinde eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunan Garden Sale, keyifli bir haftasonunu da garanti ediyor!
“Uru Group ve showhow” ortaklığıyla gerçekleşecek olan Garden Sale, 1- 2 Haziran Cumartesi- Pazar günü, 11.00’dan gece yarısına kadar tasarım meraklılarını ağırlayacak.
-
01 Haziran 2013
Uzayı Keşfediyoruz EtkinliğiKüçük yaş grubu için düzenlenen “Uzayı Keşfediyoruz ” etkinliği çocuklarınızın uzay hakkında merak ettiklerini cevaplayabilecek ve öğrenirken eğlenecekleri sıra dışı bir programdır. Bilim ve teknolojiye meraklı olan küçüklerin uzay ile tanışmasını sağlayan bu eğitim gelecek planlamasıyla ilgili de küçüklere yön gösterecektir.
Programın İçeriği:
Biz nerdeyiz?
Uzay ve DünyaUzay temalı etkinlikler
Eğitimi veren: Harika İPEK – Eğitim ve Öğrenci Koçu
Kimler katılabilir: 7-11 yaş grubu öğrenciler 01 Haziran 2013 14:00 - İTÜ Vakfı Maçka Sosyal Tesisleri, İstanbul
Yakın Etkinlikler
-
Yılbaşı - Yeni Yılın İlk Günü
Yılbaşı - Yeni Yılın İlk Günü
- 0 yorum
-
Dünya Gazeteciler Günü
Dünya Gazeteciler Günü
- 0 yorum
-
Dünya Hijyen Günü
Dünya Hijyen Günü