Etkinlikler
- Bölüm: 'Etkinlik Takvimi'
- iCalendar dışa aktarma verisini indir
- iCalendar beslemesine abone ol
0:00
-
10 Kasım 2010 16:00 11 Aralık 2010 15:59
Erkut Terliksiz 'Yeniden Buluşana Dek / SergisiErkut Terliksiz 'Yeniden Buluşana Dek / Until We Meet Again' Sergisi
Erkut Terliksiz’in ikinci kişisel sergisi “Yeniden Buluşana Dek” 11 Kasım’da x-ist’te açılıyor. Sergi 11 Aralık’a kadar görülebilir.
Tarih : 11 Kasım - 11 Aralık 2010
Yer : Galeri X-İst
Erkut Terliksiz’in ikinci kişisel sergisi “Yeniden Buluşana Dek” 11 Kasım’da x-ist’te açılıyor. Sergi 11 Aralık’a kadar görülebilir.
Terliksiz, 2002 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Avusturalya, İngiltere, İspanya ve Almanya’da birçok karma sergide yer alan sanatçının, Kesişme I (2005) x-ist’teki ilk sergisi oldu. Ardından, ilk kişisel sergisi Debut (2007) ile izleyicileriyle buluştu. Terliksiz’in katıldığı yurtdışı fuarlar ve sergiler arasında artFair06 (Köln, Almanya) , Contemporary İstanbul 06, 07 ve 09, CIGE 2008 - China International Gallery Exposition (Pekin, Çin) , St-art 2009 (14. Avrupa Çağdaş Sanat Fuarı, Strasbourg, Fransa) ve 2010’da “Paylaştığınız için Teşekkürler” (Leipzig, Almanya) adlı grup sergisi yer alır.
Mekan: Galeri X-İst
Adres: Eytam Cad. No.16/5 Nişantaşı
Tel: 212 - 291 77 84
16:00
-
11 Aralık 2010 16:00
Matrax - Zeki Kayahan Coşkun Tek Kişilik GösterisiMatrax - Zeki Kayahan Coşkun Tek Kişilik Gösterisi
Alem FM'de 8 yıldır hazırladığı Matrax programıyla; radyoyu sokağa, sokağı radyoya taşıyan ve radyoculukta yapılmayanları yapan Zeki Kayahan Coşkun tek kişilik gösterisi Matrax'ta da keyifli bir güldürü sunuyor.
Tarih : 12 Aralık 2010
Saat : 17:00
Yer : AnkaMALL Sanatolia Sahnesi
Alem FM'de 8 yıldır hazırladığı Matrax programıyla; radyoyu sokağa, sokağı radyoya taşıyan ve radyoculukta yapılmayanları yapan Zeki Kayahan Coşkun tek kişilik gösterisi Matrax'ta da keyifli bir güldürü sunuyor.
Türkleri Anlama Kılavuzu-1, Türkleri Anlama Kılavuzu-2, Meğer Annem Haklıymış, Durun Siz Evlenemezsiniz, Yiyemeyeceğin Muzu Soyma, Fareli Köyün Kavalcısı ve Saz Arkadaşları, Bu Çocuk Kimin, Ben Senden Sonra Düş Oldum kitaplarının da yazarı olan Zeki Kayahan Coşkun'un tek kişilik gösterisi ortalama 2,5 saat sürüyor.
Mekan: AnkaMALL Sanatolia Sahnesi
Adres:Ankamall, Fast Food katı, No: 232, Akköprü Ankara
Bilet fiyatları: 25,00 TL
Yakın Etkinlikler
-
Yılbaşı - Yeni Yılın İlk Günü
Yılbaşı - Yeni Yılın İlk Günü
- 0 yorum
-
Dünya Gazeteciler Günü
Dünya Gazeteciler Günü
- 0 yorum