Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

RA'NIN RUH SESİ

  • başlık
    203
  • yorum
    1.016
  • görüntü
    381.322

ORTAYA KARIŞIK


Radya

3.344 görüntü

blog-0899893001336532892.jpgBir şeyler anlatmam lazım benim.Aslında bu aralar anlatacak çok bir şeyler var.Şöyle takır takır beynindekileri kağıda dökebilen insanlara hayranım cidden.Benim yazabilmem için şartım şurtum o kadar çok ki.

Bugün Yarenle kitap bakıyorduk, bir de ne görelim; Tuba Ünsal kitap çıkarmış! Yaren; "yuh yani anne görüyor musun bak" diyerek esefle kınadı beni..Çünkü ona göre ben mutlaka bir kitap yazmalıyım, o öyle istiyor yani..Ben kendimde o kapasiteyi görsem bile, hani zaman nerede!

Bir gece uykusuz kalmak 2 km yol yürümekle eş değermiş, bunu biliyor muydunuz yaren hanımcığım? Ben yazı yazarken ortalığı suspus istiyorum.Ayrıca ocakta yemek olmamalı, komşu kadın zili çalmamalı vs vs..Eeee bu durumda geceler yarim olmak zorunda.

1 ay uyumayarak , ayda kaç kilo verilir acaba? tamam tamam her gece yazayım ben..tongue.png

Hadi bakalım bi ortaya karışık yapalım şimdi (karnım acıkmış olmalı)

 

KUŞLARIM;

Epeydir yoklardı..Yine penceremdeler her sabah..Suşi, pencerenin yanındaki koltuğu mesken tuttu.Bütün gün kuşları gözleyip pencereye atlamak için uyku uyumuyor."suşi kuşlar gelmiş" deyince pencereye bakıyor.Perdelerimi delik deşik etti cadaloz!

 

BABAM:

O bana annemin emaneti.2 gündür çok halsiz, iştahı kapandı, kilo alıyor diye sevinirken zayıflamaya başladı.Annem hasta olduğunda anneme sarıldığım gibi sarılmak istiyorum ona da, ama olmuyor, yapamıyorum.Geçen gün kendimi çok zorlayarak "babacığım" diye seslendim.Zorlayarak dediysem istememezlikten değil, sadece "baba-cığım" hitap şekline alışkın olmadığımdan..

 

SORUMSUZ EBEVEYNLER:

Dün alışverişe gittiğim marketin açık otoparkında çok sinirlendim.3 yaşlarında bir çocuk, arabaların etrafında bir o yana, bir bu yana koşturuyordu.Hemen kenarda güvenli bir yere çekip, annesini orada beklemesini söyledim.Babası kucağında bir bebekle sırıtarak arabaya doğru gelirken, adamı bir güzel payladım.Pişkin pişkin "bizden önce koşturdu" demez mi! Bir de hiç utanmadan, birinin sorumluluğunun bilincine varamadan, bir çocuk daha yapmışlar!

Sakınan göze çöp batar derler.ama sakınmamakta sorumsuzluk değil mi.Daha geçen gün haberlerde dinledim, 3 yaşında çocuk kanalizasyon çukuruna düşüp boğulmuş.O çukurun ağzını kapatmayan kadar, sokağa bırakan anne de suçlu benim gözümde!

 

BENİM ÇOCUKLAR:

Gerçekten çok film bu benimkiler..Biri öğretmenini protesto edip okula gitmeyip, ödev yapmıyor.Diğeri din, tanrı, insanlar, ilişkiler üzerine derin düşünceler ve arayışlar içerisinde.Farklı olduğunu düşünüp, kendisi gibi düşünmeyenleri acımasızca eleştirip, kendinden uzak tutuyor.Çocuklar konusunu kısa kısa anlatmam pek mümkün görünmüyor.unsure.png

 

Neyse şimdilik bu kadar yetsin..smile.png Hadi size iyi günlerrrr, bugün doğanların doğum günü kutlu olsun, bugün evleneceklere allah akıl fikir versin, bugün çocuğu olacak annelere allah gayret kuvvet versin, bugün sınavı olanlara allah zihin açıklığı versin, falan filan işte...

8 Yorum


Önerilen Yorumlar

Ne güzel hayatın var.. Bence sen çocuklarının tavsiyesine kulak ver.. Yayınlayamazsan bile, çocuklarına bir kitap bırakmış olursun:)

 

Evet çocuklar ve olursa torunlarım için yazdıklarımı bir yerde toparlamayı düşünüyorum..:)

Yoruma sekme

Yine harikasın! Sıcacık, canlı... Yanımdaymışsın gibi!

 

Seviyorum seni smile.png

 

Bir daha söyleeee (hihi) öyle bir şarkı vardı ya..:)

 

Bende seni seviyorum..:kiss:

Yoruma sekme
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.