Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

figgaro

  • başlık
    14
  • yorum
    27
  • görüntü
    13.280

övüngenler üstüne..


figgaro

434 görüntü

ne demeli şimdi..

elinde çekici

önünde örsü..

vururda vurur..

bir soysuza daha..

yapmaktadır

excalibur kılıcı..

 

***niceleri vardır..kifayetsiz..yettim dediğinde hep azdır..elinde tutmuştur..kocaman bir excalibur..övünür dövünür..göğsüne vurunur..amma o elindeki kılıçla bir domates bile kesemez..komikçik..tutma o kılıcı elinde küçük şovalyecik..bak annen bekler evde..ısıtmıştır sütünü..hadi.. hadi koş..hormonlu ergen seni..

 

-------

yüce gönüllüler..

yok hıçkırarak ağlayanı sevmek..derinlik sessizce ağlayandadır....niceleri ortaya konulmuş..aktörcükler..her dem dermanlar sunmuş..yok almadan vermek..sizi bilirim..kurnazlığın kandırıkçılık barındırır seni sezerim..sevmez böyleleri beni..aynasıyım kişinin..baktığında bana görür kirliliğini..yergisi ondandır bilirim..çok düşünülen şey bir o kadarda şüphe barındırır içinde(septik-çikler)..inanmak; adanmak ve saflık barındırır içinde..yüce gönüllüler..sevgi seline atılasıcalar...siz değilmisiniz..uykularımı kaçıran..titreten kalbimi..şefkat küplerim benim..daha gün değildir sizin.. sabredin..

***değil umutsuzluk değil..değil ardı kaf dağının..yeşerir içinde bekleş..bozma ruhun olma tebelleş..gül sen gül..gülmek doyurur bizi..ahh..uğrunda hasret çektiğim..yakındır hissederim..agarta...olacaktır şehrim.. :clover:

0 Yorum


Önerilen Yorumlar

Gösterilecek hiç bir yorum yok

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.