Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İhlas Armutlu Tatil Köyü


Splendoes

Önerilen İletiler

Ihlas Tatil Köyü diye bilinen ve Enver Ören tarafindan,yüzlerce insanin maddi birikimlerinin dolandirilmasi sürecinin sonunda tam iflas etmek üzereyken AKP yönetimi tarafindan sirtlanip Holdinglestirilen ve bugünkü halini alan bu Tatil köyü icin reklam yapilmasini etik bulmuyorum.Armutlu'nun en güzel kiyisinda tabiatin igdis edilmesi ve bir Ihlas Devleti insa edilmesinde belde yerel yönetimininde cok vebali vardir.Kaplica suyu meccanen Ihlas Tatil köyüne baglanmis karsiliginda yerel yönetime bahsis olarak bir belediye binasi,bir itfaiye araci,ve Ihlas Tatil köyü insasinda calisan kamyonlarin rahatca hareket edebilmesi icin yaptirmis oldugu asfalt yol disinda Ihlas Tatil Köyünün Armutluya hicbir ekonomik katkisi olmamaktadir.

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İhlas Armutlu tatil köyü ile olan ilişkimiz 3 sene önce başladı. Bir gün ev telefonumuz çaldı ve çok uygun fiyatlar, harika yer, istanbuldan yarım saat mesafe, kaplıcalar gibi bir sürü propaganda yapılarak, mutlaka buraya gelmemiz ve bir görmemiz istendi. Sonra bu telefonların sayısı günde 5-6 ya çıktı ve aylarca sürdü. Yeter kardeşim istemiyoruz görmek dememiz de işe yaramadı. Sonunda bir gün yolumuz o taraflardan geçince bir uğradık. Kaplıcaların kadın erkek diye ayrılmış olması ailece bile kullanamamanız gibi çağdışı bulduğum sebeplere buranın ıssız ve sevimsiz yapılaşması da eklenince ve gezdiğimiz evleri de beğenmeyince buranın olmayacağını anladık ve buraya da belirterek ayrıldık durumu.

 

Lakiiin telefonlar tam iki sene daha artık açıklamadan bıktığımız ve defalarca silin kayıtlardan aramayın bizi, almıyoruz dememize rağmen sürekli günde en az 5 kere arandığımız Armutlu köyü bir karabasana kabusa dönüştü. Ne yapsak kurtulamıyorduk. Hatta bir ara telefonu değiştirmeyi düşündük. Yani yapışmak diye bir şey varsa, Armutlu pazarlamacılarına çok uyan bir yakıştırma olur.

 

Vee artık vazgeçtiler son 7-8 aydır aramıyorlar, ya iflas ettiler ya da sonunda almayacağımızı anlayabildiler.

 

Armut bile yemiyoruz artık evde. aman aman bizden uzak olsunlar :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.