Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

metafizik19

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    5
  • Katılım

  • Son Ziyaret

metafizik19 Hakkında

  • Doğum Günü 24 Haziran

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    izmir

metafizik19 - Başarıları

Çaylak

Çaylak (2/14)

  • İlk İleti
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  2. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  3. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  4. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  5. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  6. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  7. metafizik19 doğum gününüz kutlu olsun!

  8. Türkiyede Kuran kursları olduğuna bir türlü inanmıyorum Bence Türkiyede arapça kursları var ve kitapları Kuran olarak kullanılıyor hatta arapçanın anlamıda öğretilmiyorki okuduklarını anlamasınlar diye sadece arapça nasıl okunuru öğretiyorlar camilerde. Bence Kuran okuma yaşı en az 16 olmalı nedenmi ? Çünki Kuran erkek erkeğe cinsellikten bahsediyor çünki meniden bahsediyor. Bunları o çocuklar anlasalar sormıyacaklarmı ? Kuran okunulması anlaşılmasdı ve dünya hayatındaki yolun çizilmesi için bir rehber kitap. Ne kadar ters bir dünyaki asıl okuması gerekenler yerine küçücük genelde kız çocuklarına okutuluyor !!!
  9. İNSAN BEYNİ YENİDEN ÇALIŞTIRILABİLİRMİ ? Doğal ve doğal olmıyan ölümler diye ikiye ayrılır ölüm şekillleri doğal ölümler: yaşlılık,hastalık,(kanser,verem,aids) gibi beklenen ölümlerdir doğal olmayan ölümler: trafik kazası,cinayet,boğulma, kan kaybı gibi aslında dünyanın en sağlıklı insanı olsanız bile elinizde olmıyan sebeplerden dolayı bir türlü kalbin yada beynin durması ile alakalı ölüm çeşitleridir. Doğal olmıyan ölümlerde aslında sadece BEYNİN durduğuna ve bazı işlemler yapılırsa İNSAN BEYNİ nin yeniden çalıştırılabilirliği ile ilgili bir WEB sayfası hazırladım ve bu ........ bilimsel olarak açıklamaya ve bu yapılacak deney içinde yetkili kuruluşlardan izin almaya çalıştığımı ve çalışmamın bir gazetede yayınlandığını ama kariyerimden dolayı bu amacıma ulaşmakta zorluk çektiğimi anlatmaya çalışıyorum. Bu çalışmalarada Kuranı.kerimin Bakara suresi 67-73. ayetlerinde anlatılan bir hz.Musa kıssasından yola çıktığımı ve araştırdığımı bildirmek istiyorum ve bütün ayrıntılar web sayfamda açıklanıyor çok kısa sadece 2 sayfada insanların kafası karışmadan anlatmaya çalıştığım bu konuyu gerekirse yetkililere tam ayrıntıları ile anlatmaya hazırım. Jean Carper Mucize Beyniniz adlı best sellerde bir numara olmuş araştırma kitabında Hollanda beyin araştırma enstitüsünün yaptığı bir araştırmaya yer vermiş ve Ölü ölü değilse diye bir paragrafında bu araştırmayı anlatmıştır. 30 ölü insanın beyninden alınan ve öldü olarak kabul edilen sinir hücrelerini hayata döndürmeyi başarmışlar ve beyin hücrelerinin korunduğunu idddia ediyorlar. Bu günki bilinen teoriye görede beyne 3-5 dakika oksijen gitmesse beyin ölür... ama bunun yanlış olduğunu hem onlar hem ben idddia ederek doğal olmıyan ölümlerde aslında beyinin kontağını kapattığını fakat yeniden çalıştırılabilme olasılığı olduğunu idddia ediyorum en azından bir deney yapılması bu TEZ için kime ne zarar verebilir diyerek bana el verilmesini rica ediyorum.
  10. YAklaşık 13 yıldır bu SIR rı ortaya çıkarmak ve insanların öğrenmeleri için mücadele ediyorum. İzmirde Yeni Asır gazetesinde yarım sayfa yayınlandı bu konu ama pazar günü olması ve yeni asır gazetesinin bölgesel bir gazete olması ve röportaj yapan gazetecinin Kurani konularda deneyimsiz ve bilgisiz olması konuyu tam olarak açığa çıkarmaya yetmedi umarım siz okursanız ve bu konunun açığa çıkması için bir web sayfası hazırladım ve blog sayfası hazırlayıp insanlığa sundum. fakat yapılması gereken insan beyninde bir deneye ihtiyaç var ve bu konuda yetkililerden yada ilgilenenlerden yardım istiyorum.
  11. Hz. İsanın resimleri var hz. musanında ve bu peygamberler kutsal kitap sahibi ve çok büyük MUCİZELER verilmiş ? Hz. Muhammede ait ne resim nede MUCİZE var. Kuran-ı Kerimdede 7 ayet tesbit ettimki o zamanki insanlarda diyorlarki peygamberliğine inanacağız ne olur bize bir MUCİZE getir. İnsanlar hz. isayı allahlık sıfatı vermiş ve yüceltmiş ve hz musada yüceltilmiş. Aynı hatalar son peygamber olan hz. muhammeddede yapılmasın diye ölümüne yakın ona ait ne varsa yok edilmiş olabilirmi ? Çünki insanlar senin peygamberin yüce benimki yüce diye ayrımlarda bulunacaktıki. şu anda bile var. Peygamberlerin yüceltilmesi olayı.. Hz. Muhammede ait hadisler ne zaman çıkmaya başlamış? Tam 200 yıl sonra..... beni ..seni. yada başkasını 200 yıl sonra nasıl bilebilirlerki ? Araya onlarca savaş girmiş ve din savaşları olmuş ve onlarca geçen yıl içinde peygambere ait hiç bir şey ortaya çıkmamış ama sonraki yıllarda insanlar hz. musa ve isaya ait o kadar hikayeler dinlemişki. hz. musanın asası ve mucizeler ve hz. isanın ölüleri diriltmesi. hz. meryem hikayeleri ve hz. isayı allahın oğlu diye bilmeleri ?? Allah kitabındada soruyor Allahın nasıl oğlu olabilir diye ? sizce Allah erkekmi ? yada dişi ?? İnsanlık vasıflarına yüce tanrıyı nasıl sokabilirsiniz ? Tanrı fizikötesidir yücedir ve uludur insanlık vasıfları yoktur. o ne erkek nede dişidir ? Ama hristiyanlar hala isayı Tanrının oğlu biliyor öğreniyor ve öğretiyorlar. ne kadar ******* bu. Lütfen Kuranın meallerini anlamlarını okuyalım ve Allahın ne demek istediğini anlıyalım.
  12. İNSAN BEYNİ YENİDEN ÇALIŞTIRILABİLİRMİ ? Doğal ve doğal olmıyan ölümler diye ikiye ayrılır ölüm şekillleri doğal ölümler: yaşlılık,hastalık,(kanser,verem,aids) gibi beklenen ölümlerdir doğal olmayan ölümler: trafik kazası,cinayet,boğulma, kan kaybı gibi aslında dünyanın en sağlıklı insanı olsanız bile elinizde olmıyan sebeplerden dolayı bir türlü kalbin yada beynin durması ile alakalı ölüm çeşitleridir. Doğal olmıyan ölümlerde aslında sadece BEYNİN durduğuna ve bazı işlemler yapılırsa İNSAN BEYNİ nin yeniden çalıştırılabilirliği ile ilgili bir WEB sayfası hazırladım ve bu www.bakara.teorisi.com adresinde bilimsel olarak açıklamaya ve bu yapılacak deney içinde yetkili kuruluşlardan izin almaya çalıştığımı ve çalışmamın bir gazetede yayınlandığını ama kariyerimden dolayı bu amacıma ulaşmakta zorluk çektiğimi anlatmaya çalışıyorum. Bu çalışmalarada Kuranı.kerimin Bakara suresi 67-73. ayetlerinde anlatılan bir hz.Musa kıssasından yola çıktığımı ve araştırdığımı bildirmek istiyorum ve bütün ayrıntılar web sayfamda açıklanıyor çok kısa sadece 2 sayfada insanların kafası karışmadan anlatmaya çalıştığım bu konuyu gerekirse yetkililere tam ayrıntıları ile anlatmaya hazırım. Jean Carper Mucize Beyniniz adlı best sellerde bir numara olmuş araştırma kitabında Hollanda beyin araştırma enstitüsünün yaptığı bir araştırmaya yer vermiş ve Ölü ölü değilse diye bir paragrafında bu araştırmayı anlatmıştır. 30 ölü insanın beyninden alınan ve öldü olarak kabul edilen sinir hücrelerini hayata döndürmeyi başarmışlar ve beyin hücrelerinin korunduğunu idddia ediyorlar. Bu günki bilinen teoriye görede beyne 3-5 dakika oksijen gitmesse beyin ölür... ama bunun yanlış olduğunu hem onlar hem ben idddia ederek doğal olmıyan ölümlerde aslında beyinin kontağını kapattığını fakat yeniden çalıştırılabilme olasılığı olduğunu idddia ediyorum en azından bir deney yapılması bu TEZ için kime ne zarar verebilir diyerek bana el verilmesini rica ediyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.