Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

sana aşık oldum işte

neden oldum

nasıl oldum

bilmiyorum

benimle gel işte

baban izin vermezmiş

gelemezmişsin

işin çokmuş

zamanın yokmuş

benimle gel işte

çok mu zor

sana aşık olmuşum

güzel şeyler yaşayabilirmişiz

dertlerimizi unutabilirmişiz

biribirimizi görürmüşüz sadece

umurundamıymış

kimbilir şimdi neredesin

hayatında birisi var mı

hayat ne senin için

bir çıkış yolun var mı

ne düşünmüştün o zaman

ne düşünüyorsun şimdi

kaç zaman geçti

ne zamandı

hatırlamıyorum bile

neden hep bu kadar zor

bütün acılarım bencillikten mi acaba

bütün bunların anlamı ne

aşık oldum birkaç kez

yenik düştüm hep

kaybettim hepsini

tutsaydın elimi

hiç bırakmasaydın elimi

uzaklaştırsaydın beni benden

bencilliğimi affetseydin

çok mu zordu

o kadar zormuydu

yoksa

benim için dolu

ama

senin için

hepsi boş muydu

çok mu düşünüyorum sence

affet beni

ben böyleyim işte

beni düşündün mü acaba

bir kez bile

yarım kaldım

içim acıdı hep

sorma

hepsi bencilliktendi

sen haklıydın

sen haklıydın ama yine de alıkoyamıyorum kendimi sormaktan neden diye

biraz kahramanlık yapmak çok mu zor

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba;

Paylaştığınız için teşekkürler.Güzeldi.

"Biraz kahramanlık yapmak çok mu zor?" Zamanın ilerlemesiyle gelişen herşeye rağmen beklentilerde pek fazla değişim olmuyor.Her zaman karşı taraftan birşeyler beklemek daha kolayımıza geliyor.Oysaki beklemek yerine bizlerde kahramanlıklar yapabiliriz.Bunu yapmayı kimse planlamıyor. İlk adımlar her zaman karşı taraftan bekleniyor Bu durum sadece aşk konusunda da değil bir çok konuda böyle (arkadaşlık,dostluk .aile vs..).Beklemek yerine denemek ve sonuca katlanmanın zaman kaybına neden olucağını sanmıyorum.Bana göre beklemek zaman kaybıdır. Tekrar ellerine sağlık iyi günler

Gönderi tarihi:

iletinizi yeni gördüm, yazdığımı bile unutmuşum, beğendiğiniz için teşekkürler, ilişkilerimde biraz kahramanlık yaptığım dönemler olmuştu, o ara içimden yazmak gelmiş, tabi ki herkesi anlamak lazım, herkesin bir hayatı var sonuçta

Gönderi tarihi:
iletinizi yeni gördüm, yazdığımı bile unutmuşum, beğendiğiniz için teşekkürler, ilişkilerimde biraz kahramanlık yaptığım dönemler olmuştu, o ara içimden yazmak gelmiş, tabi ki herkesi anlamak lazım, herkesin bir hayatı var sonuçta

merhaba;

Genel bir yorumda bulunmuştum.Tabiiki herkesin bir yaşamı var.Herkesin düşüncesini kimi zaman anlamasakta saygıyı duymayıda bilmeliyiz, haklısınız.Şiiriniz gerçekten güzel iyi akşamlar..

Gönderi tarihi:
merhaba;

Genel bir yorumda bulunmuştum.Tabiiki herkesin bir yaşamı var.Herkesin düşüncesini kimi zaman anlamasakta saygıyı duymayıda bilmeliyiz, haklısınız.Şiiriniz gerçekten güzel iyi akşamlar..

teşekkürler

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ama şu dizeleri çok beğendim.

o kadar zormuydu

yoksa

benim için dolu

ama

senin için

hepsi boş muydu

çok mu düşünüyorum sence

affet beni

ben böyleyim işte

beni düşündün mü acaba

bir kez bile

yarım kaldım

içim acıdı hep

Bir taraf sürekli çaba gösteriyor, kaybetmemek için elinden geleni yapıyor belliki, şüpheye düşmüş artık diğer taraftan. senin için tüm bunlar boşmuydu, anlamsız mıydı diye sormaktan kendini alamamış. Bir kez bile beni düşündün mü diyor. Belliki canı çok yanıyor benim gibi. Ellerine sağlık gerçekten çok güzel.

Beklemek yerine denemek ve sonuca katlanmanın zaman kaybına neden olucağını sanmıyorum.Bana göre beklemek zaman kaybıdır. Tekrar ellerine sağlık iyi günler

Güzel bir yorum gerçekten. Özellikle beklemek yerine denemek ve sonuca katlanmakla ilgili yazdıklarınız.

Hatta böyle bir durumda denemekten bile vazgeçmek en doğrusudur belki. Cevabını bildiğimiz soruların cevaplarını öğrenmeye çalışmak gibi birşey. Masallardaki gibi işte, her denemeden sonra bir arpa boyu bile yol alınamıyorsa. Bir dairenin etrafında sürekli aynı yere varacağını bile bile yürümek gibi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.