Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl sana aşık oldum işte neden oldum nasıl oldum bilmiyorum benimle gel işte baban izin vermezmiş gelemezmişsin işin çokmuş zamanın yokmuş benimle gel işte çok mu zor sana aşık olmuşum güzel şeyler yaşayabilirmişiz dertlerimizi unutabilirmişiz biribirimizi görürmüşüz sadece umurundamıymış kimbilir şimdi neredesin hayatında birisi var mı hayat ne senin için bir çıkış yolun var mı ne düşünmüştün o zaman ne düşünüyorsun şimdi kaç zaman geçti ne zamandı hatırlamıyorum bile neden hep bu kadar zor bütün acılarım bencillikten mi acaba bütün bunların anlamı ne aşık oldum birkaç kez yenik düştüm hep kaybettim hepsini tutsaydın elimi hiç bırakmasaydın elimi uzaklaştırsaydın beni benden bencilliğimi affetseydin çok mu zordu o kadar zormuydu yoksa benim için dolu ama senin için hepsi boş muydu çok mu düşünüyorum sence affet beni ben böyleyim işte beni düşündün mü acaba bir kez bile yarım kaldım içim acıdı hep sorma hepsi bencilliktendi sen haklıydın sen haklıydın ama yine de alıkoyamıyorum kendimi sormaktan neden diye biraz kahramanlık yapmak çok mu zor
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl merhaba; Paylaştığınız için teşekkürler.Güzeldi. "Biraz kahramanlık yapmak çok mu zor?" Zamanın ilerlemesiyle gelişen herşeye rağmen beklentilerde pek fazla değişim olmuyor.Her zaman karşı taraftan birşeyler beklemek daha kolayımıza geliyor.Oysaki beklemek yerine bizlerde kahramanlıklar yapabiliriz.Bunu yapmayı kimse planlamıyor. İlk adımlar her zaman karşı taraftan bekleniyor Bu durum sadece aşk konusunda da değil bir çok konuda böyle (arkadaşlık,dostluk .aile vs..).Beklemek yerine denemek ve sonuca katlanmanın zaman kaybına neden olucağını sanmıyorum.Bana göre beklemek zaman kaybıdır. Tekrar ellerine sağlık iyi günler
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl iletinizi yeni gördüm, yazdığımı bile unutmuşum, beğendiğiniz için teşekkürler, ilişkilerimde biraz kahramanlık yaptığım dönemler olmuştu, o ara içimden yazmak gelmiş, tabi ki herkesi anlamak lazım, herkesin bir hayatı var sonuçta
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl iletinizi yeni gördüm, yazdığımı bile unutmuşum, beğendiğiniz için teşekkürler, ilişkilerimde biraz kahramanlık yaptığım dönemler olmuştu, o ara içimden yazmak gelmiş, tabi ki herkesi anlamak lazım, herkesin bir hayatı var sonuçta merhaba; Genel bir yorumda bulunmuştum.Tabiiki herkesin bir yaşamı var.Herkesin düşüncesini kimi zaman anlamasakta saygıyı duymayıda bilmeliyiz, haklısınız.Şiiriniz gerçekten güzel iyi akşamlar..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl merhaba;Genel bir yorumda bulunmuştum.Tabiiki herkesin bir yaşamı var.Herkesin düşüncesini kimi zaman anlamasakta saygıyı duymayıda bilmeliyiz, haklısınız.Şiiriniz gerçekten güzel iyi akşamlar.. teşekkürler
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 16 yıl Ama şu dizeleri çok beğendim. o kadar zormuydu yoksa benim için dolu ama senin için hepsi boş muydu çok mu düşünüyorum sence affet beni ben böyleyim işte beni düşündün mü acaba bir kez bile yarım kaldım içim acıdı hep Bir taraf sürekli çaba gösteriyor, kaybetmemek için elinden geleni yapıyor belliki, şüpheye düşmüş artık diğer taraftan. senin için tüm bunlar boşmuydu, anlamsız mıydı diye sormaktan kendini alamamış. Bir kez bile beni düşündün mü diyor. Belliki canı çok yanıyor benim gibi. Ellerine sağlık gerçekten çok güzel. Beklemek yerine denemek ve sonuca katlanmanın zaman kaybına neden olucağını sanmıyorum.Bana göre beklemek zaman kaybıdır. Tekrar ellerine sağlık iyi günler Güzel bir yorum gerçekten. Özellikle beklemek yerine denemek ve sonuca katlanmakla ilgili yazdıklarınız. Hatta böyle bir durumda denemekten bile vazgeçmek en doğrusudur belki. Cevabını bildiğimiz soruların cevaplarını öğrenmeye çalışmak gibi birşey. Masallardaki gibi işte, her denemeden sonra bir arpa boyu bile yol alınamıyorsa. Bir dairenin etrafında sürekli aynı yere varacağını bile bile yürümek gibi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.