Φ ESRAX Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 herkese merhaba google'da bi konu hakkında arama yaparken buldum bu siteyi.şöyle üye olma gözüyle bi bakiyim dedim ve oldum bu forum tipinin ne olduğunu bilmiyorum ama seviyorum bu tarz forumları net ve açık oluyo karışık değil kendini tanıtmak bölümünde belirtilen beklentinizi ( insanların kendine özgü kelimelerle kendilerini tanıtmaları ve diğer kullanıcılara iç dünyaları ve becerileri ile ilgili bilgi vermelerini sağlamak)inşallah ilerleyen zamanlarda gerçekleşiririm.. geldim işte e insan bi hoşgeldin bekliyor açıkcası Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 ee açmışsın bir başlık hoşgeldin denilir artık umarım güzel paylaşımlar olur saygılar Alıntı
Φ ESRAX Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 hoşbulduk şöyle aktif bi forum görürsem neden olmasın Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 aradığın ve baktığın heryerdeyisss:) Alıntı
Φ ESRAX Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 sağolun kızlar teşekkür ederim Alıntı
Φ haberci55 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 herkese merhaba google'da bi konu hakkında arama yaparken buldum bu siteyi.şöyle üye olma gözüyle bi bakiyim dedim ve oldum bu forum tipinin ne olduğunu bilmiyorum ama seviyorum bu tarz forumları net ve açık oluyo karışık değil kendini tanıtmak bölümünde belirtilen beklentinizi ( insanların kendine özgü kelimelerle kendilerini tanıtmaları ve diğer kullanıcılara iç dünyaları ve becerileri ile ilgili bilgi vermelerini sağlamak)inşallah ilerleyen zamanlarda gerçekleşiririm.. geldim işte e insan bi hoşgeldin bekliyor açıkcası Hoş geldin umarım umduğunu bulursun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Hoşgeldin... Sanane ister hoş gelir ister boş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Sanane ister hoş gelir ister boş iyide bundan sanane peki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Kees cevap verme bana kirletme kısın güselim topicini boş laflarla Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 hoşgeldin bende istanbuldanım hemşeri çıktık Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 hos geldiniz... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 hımmm hoş geldinnn Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 hoşgeldin......... gardiyanlar.. sorun soyunu sopunu Alıntı
Φ mysterium Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 hoşgeldin......... gardiyanlar.. sorun soyunu sopunu ne tatlisin yahu sen sana soruldumu soyun sopun? eger sorulduysa sende cevapladinsa ben kacirmisim banada yazarmisin bir daha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.