Φ yalanmış Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 sorarım sana aşk dokturlugundan bahsedıyorsun ver o zaman bunu cvp bını sevilen hiç kıymet bilmiyor diye seven şikayetde haklı degilmi demek istedigim karşılıksız sevginin bir ilacı varmı doktor varsa bir formulu gonderde derbederlikten kurtulalım daha dogrusu ferdi abimizi dinlemekten farkındamısın ferdinin şarkılarıda karşılıksız sevgi üzerine çogu kızların aşık oldugu şey sadece beden ruh degil hep gözleriyle bakıyorlar aşka sonra yarım kalıyo gönlünle sev kalbınle sev ruhu gör ozaman aşkın ne kadar buyuklugunu kımse karsısına gece bılıyormu şimdi aşk bir gecelik anlıyormusun doktor bey ben 20 yaşındayım ve ağustos 21 gibi teslim olacam inan her gece dua ediyorum şehit olmak için neden biliyormusun şu dunyada her durdugumuz gun yenı bır gunah ışliyoruz nasılmı insanlar her geçen gun dunyamızı yok edıyor agaçlar yanıyor sıcaklık artıyor kutuplar eriyor 100 yıl sonra ne su nede başka bısey kalacak sen dıyeceksın kı 100 yıl sonra ben yokum yanılıyorsun asıl o zaman varız çocuklarımız var onlara boyle bır dunya mı bırakacaz ben istemiyorum be doktor yoruldum artık aşktan yalanlardan karsiıksız aşktan sevgiden daha dogrusu hayatdan neyse allahtan çalıştırdıgım otelde ayrıstırma yapıyoruz bende kendımı bunla avutuyorum ışte kartonlar tenekeler buna benzer bussuru ayırıstırma aslında çevre plitikası düsünsene 1 senede 200 agaç kurtardık 1 agaç 30 senede büyüyor yok oluyor hersey neyse nerde mı çalısıyorum antalya belek magic lıfe watır world anlamı su dunyası bekliyorum sızı yada cevabınızı beni dinlediginiz için teşkkurler Alıntı
Φ molina Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 ölmeyi düşünecegine daha nasıl sevak kazanırım diye düşünsene.. allahdanda mı korkmuyorsun??? Alıntı
Φ kutsal_kase Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Arkadaşım valla senin o uzun paragrafından ben bir manalı cümle çıkaramadım. Belliki mesaj vermek istemişsin insanlara iyi hoş güzelde konudan konuya atlamış manasız bir konuşma yapmıssın. Asıl amacın nedir anlayamadım. İNtiharmı bu dünyayı kurtarmakmı,otelinin reklamımı? Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Arkadaşım valla senin o uzun paragrafından ben bir manalı cümle çıkaramadım. Belliki mesaj vermek istemişsin insanlara iyi hoş güzelde konudan konuya atlamış manasız bir konuşma yapmıssın. Asıl amacın nedir anlayamadım. İNtiharmı bu dünyayı kurtarmakmı,otelinin reklamımı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.