Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
:)))))

bi kız seni seviyorum diyorsa kesin doğrudur.. ama erkek diyosa kesin yaLandır yaLaaaaaan :)

6111[/snapback]

neden böyle düşünüyosum merak ettim hem kadın erkek eşit hemde kadın dogrucu erkek yanacı allahallah ben anlamadım bu düsünceni????

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba fındıkkurdu,

biraz geç oldu, biliyorum :) neden mi, çünkü kızlarda "duygu" denen bir şey mevcuttur ve bu da erkeklere biraz uzak bir kavramdır, çünkü GENELDE erkekler önce fiziksel ihtiyaçlarını düşünürler :)

Bu arada.. Canugur neredesin ????

Gönderi tarihi:

Sana sırılsıklam aşığım... ( Halbuki yüreğinde değil ıslaklık nem bile yoktur aslında )

Gönderi tarihi:

Ben hiç duymadim kizlardan,bu adama seni seviyorum diyeyimde sonra ne istersem yaptiririm gibi birsey ama bana hergün sevdigini söyleyipte ertesi gün s1rt çeviren birini yakindan tanidim .

bu yalan erkeklerin kizlarin deyil bence

• 8 ay sonra...
Gönderi tarihi:

acebba :D:lol::D

seni seviyorum yalanı çok basit bir yalandır işte

• 2 ay sonra...
  • 2 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Top 10 kadın yalanları

1- Bir şeyim yok, ben iyiyim.

2- Bu yeni bir şey değil ki, yıllardır yapıyorum.

3- O kadar da pahalı değil.

4- İndirimdeydi.

5- Kendi yolumda gidiyorum.

6- Bilmiyorum nerede, dokunmadım bile.

7- O kadar içmeyecektim.

8- Başım ağrıyor.

9- Hayır, onu ben atmadım.

10-Üzgünüm aradığını duymamışım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.