Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2024 Eki 17 Bamya, genellikle zeytinyağlı veya etli yemek olarak bilinse de, kızartılarak da oldukça lezzetli bir hale gelir. Bamya kızartması, dışı çıtır içi yumuşak dokusuyla sofralarınıza farklı bir tat katar. Kolay hazırlanışı ve hafifliğiyle özellikle yaz aylarında tercih edilen bu tarif, bamyanın kendine özgü lezzetini daha da öne çıkarır...Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.