Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 18 yıl filistinde lübnanda ırakta 24 saat sela verildi müslüman kardeşlerimiz gelsin bizleri kurtarsın türkiye nerdeydi bizler fatih sultan mehmetin torunları değilmiyiz .......??? orda şehit olan müslümanlar terorist olarak gösterildi ve bizim liderlerimiz ne dediler ?? ''kahraman amerikan askerlerinin evlerine dönmeleri için duacıyız'' ''başörtüsü %1,5 un sorunudur'' şimdi soruyorum sizlere eyyyyyyyyy müslüman kardeşlerim hani bir müslümanın ufacık canı yansa dünyanın öbür ucundaki müslümanın bunu hissetmesi gerekmiyormuydu... yobazlaştık dünya hayatına daldık şeytanın vesvesleri ile bir sağa bir sola savrulduk arkadaş sizlerle çok önemli bi hususu paylaşmak istiyorum vicdanı olan kardeşler gözleri ve kulakları mühürlü müslüman kardeşlerime sesleniyorum babası seneler önce şehit olan 8 yaşındaki ufacık bir kızın hergün okuluna 2 km yürüdüğü okulda parasızlıktan hiç bişey yiyemediği ve tekrar eve dönmek için 2 km yürüdüğünü biliyormusunuz amcasının ona baktığını ve amcasına yük olduğunu düşünen ufacık bir kız bu kız sizden ahirette hakkını aramayacakmı eyy akpli kardeşlerim ben bunu yazarken bile ağlıyorum siz hala neyin peşinden gidiyorsunuz ey akpli kardeşlerim uyanın gerçekleri görün artık..... fatih sultan mehmet zamanında bizansın eline esir düşmüş bilgin bi insan cezaevine atılmıştı istanbul feth edildikten sonra fatih sultan mehmet esire neden cezaevine atıldığını sormuş esir şöyle cevap vermiş: efendim bizans kralı bana istanbulun feth edilip edilmeyeceğini sordu bende feth edilecek dedim bunun üzerine fatih sultan mehmet padişahımız : peki istanbul türklerin elinden çıkacakmı diye sormuş ? esir ise hayır efendim türklerin elinde kalacak ama istanbul ermeniler ve yahudiler tarafından satın alınacak çoğunluk olarak istanbul onların olacak ama yine türklerin elinde bulunacak o esnada fatih sultan mehmet ellerini kaldırır ve dua etmeye başlar : YARABBİ KİM İSTANBULU SATMAYA KALKARSA KİM İSTANBULU VERMEYE KALKARSA ONDAN GAZABINI EKSİK ETME YARABBİM.. bunu zamanında anlatan kişiler şimdi türkiyeyi satıyor bunu bile bile yapmak fatih sultan mehmet padişahımızın gazabı için dua ettiği kişi olmaktan çekinmezlermi ...? bunu bile bile yapmak müslümanlıkmı ey müslüman kardeşlerim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.