Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl hos geldin hunter02, umarim kavgasiz gürültüsüz bir formdaslik olur... SIKILdimda kisisel atismalardan.... gelir gelmez sana icimi dökesim geldi... neyse sen keyfine bak, ürkütmedim seni umarim... aslinda güzellik dolu burasi
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl hoş geldinde! sende benim gibi yenimi yazıon buraya katılım tarihine baksana neyse hoş geldin
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl Yazar cok teşekkürler arkadaşlar benimle paylaşmana cok sevındım alaturka her zaman ben burdayım sanada tessekür ederim azizilturco aslında yeni yeni keşfediyorum bu siteyi ama gercekten cok kaliteli oldugunu düşünüyorum herkese sevgiler
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl tesekkürler herkese pişman olmayacagıma eminim pink pink ve hunter02 siz ayni kisimisiniz yoksam....
Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 19 yıl Yazar yok ayni kişi değiliz ama pink benim arkadaşım yanlıs anlasılmasın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.